Geç döllenme

Canim pcoda gecikme oluyo ne zaman yumurtladigini biliyo musun
Tam bilmiyorum ama doktrn dediği gibi ilişki gnlerini belrledik hiç aksatmadk benm adet gününden 21 gn snra yumrtlamam oluyo hesaplamama göre ama ben iki gün önce iki gn snrasna da dikkat ettm ve 10 gn gecti hala negatif yarın dktra gtcem kist varsa be yapcam tekrar doğm kontrol ilacı kullanmak istemiyorm

Benimde kist vardi adet sokturucu verdi doktor adetle gitti korkma bence ama pcoda ne zaman yumurtluycagin belli olmuyo bende bazen tam zamaninda yumurtlarken bazen gec oluyo

Benimde 24 gün gecikti geçen çarşamba gittik gebelik yokmuş ama bel ağrım kasıklarda batma mide bulantısı aralıksız çok sinirlenip duygusallasiyorum dengem sasti resmen karnım çok şiş iki kilo almışım . Acaba bende de geç döllenme olabilir mi . Birde arkadaslarim kirpikler kıvrık olunca hamile olursun diyor benim öyle

Söktürücü ignemi ilacmi kullanmistiniz kacgun donra regl oldunuz
Söktürücü ilac canım biteli 4 gün oldu hala hasta olmadm zamanda soğan kürü de yapıyorm oruçda tam saati saatine olmıyo ama gnde mutlaka 2 kez yapmaya çalışıyorm inşallah bi hasta olursam tedavime bakıcam artk

Valla canm ben enson 25 martta adet oldm yerleşme kanaması herşeyi yaşadm ama hamile çıkmadım şmdide 4 gün oldu söktürücü biteli hala olmadm ben anlamadm bu işi

benimde 11gun oldu hala hastalanmadim persembeye kadar hastalanmazsam dr gidecegim tekrar kan tahlili yaptiracagim

Valla canm ben enson 25 martta adet oldm yerleşme kanaması herşeyi yaşadm ama hamile çıkmadım şmdide 4 gün oldu söktürücü biteli hala olmadm ben anlamadm bu işi
Bende 26 Mart daha bnde de ses yok ben adet söktürücü icmicem yazılar okudum bizim gibi olupta sonradan hamileliği ortaya çıkanlar varmış insalali bizimde şansımız bizi birakmaz

Bende 26 Mart daha bnde de ses yok ben adet söktürücü icmicem yazılar okudum bizim gibi olupta sonradan hamileliği ortaya çıkanlar varmış insalali bizimde şansımız bizi birakmaz
Canım benim bende çok okudum öyle ama ultrasonda görnmyo belki bu şeklde hayrlı olcak bence sen dktra git söktrücü verirse iç gerekyosa tedavini olursun Ben bekledim o kadar kist oluşmuş ondan adet olamamışim mecbr söktrücüyle adet olmam lazmdı bugnde doktracgttm klomen verdi bakalm hayrlısı beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…