• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar

Ben varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dediler 😅 direndim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Benimde size benzer bir durumum var son adetim 12 Şubat, 22 martta adet gecikmesi sebebiyle kan testi verdim 0.2 çıkmıştı hala adet olmayınca bu sabah test yaptım ve bu şekilde çıktı. İnşallah sizin gibi hayırlı bir haber almak bana da nasip olur.

Eklentiler

• 58EEC3DB-1DFF-4522-9A4F-B8D20034741C.webp
    58EEC3DB-1DFF-4522-9A4F-B8D20034741C.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 238
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Benimde size benzer bir durumum var son adetim 12 Şubat, 22 martta adet gecikmesi sebebiyle kan testi verdim 0.2 çıkmıştı hala adet olmayınca bu sabah test yaptım ve bu şekilde çıktı. İnşallah sizin gibi hayırlı bir haber almak bana da nasip olur.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Ben adete 3 gün kala test verdim. Benim de çok düşük çok düşük çıktı. Bunu okuyunca yine umutlandim. Bugün adet günümdü olmadım. Tekrar ne zaman yapmalıyım sizce?

İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Ben adete 3 gün kala test verdim. Benim de çok düşük çok düşük çıktı. Bunu okuyunca yine umutlandim. Bugün adet günümdü olmadım. Tekrar ne zaman yapmalıyım sizce?
İlk hamileliğimde adetim 2 gün geçince çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim adet günümde yapsam hamile değilim derdim kesinlikle, kesin sonuç için en azından bir hafta gecikmeyi bekleyin bence ☺️

İlk hamileliğimde adetim 2 gün geçince çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim adet günümde yapsam hamile değilim derdim kesinlikle, kesin sonuç için en azından bir hafta gecikmeyi bekleyin bence ☺️
Teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırım ☺️

Ayyy inşallah sağlıkla buyur bebisiniz içinizi ferah tutun rahat olun 🥰

Kızlar ya 26 gündür adet olmuyorum. 7. Gün kan testim 1 çıktı. 2,3 haftadır beyaz akntım var. Sizce var mıdır yarın kaset test yapıcam.

Back
X