- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
- Konu Sahibi pinkhouse34
GEC DÖLLENME yaşayan oldumu hanımlar nekdr zaman sonra ogrendiniz belirtileriniz nelerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte onu nasıl cozcez ya çünkü hala adet olmadim goguslerim tas oldular kasik batmalarim fazla 2 gün vardi adede 0.02 çıktı kandaDöllenme olsugu tatirihten itibaren bir 10gün içinde testlerde tespit edilebilir diye okumuştum.Önemli olan döllenme ne zaman tabi
ben 2 hafta geç döllenme yaşamıştım ama zaten adetlerim hep düzensiz gelir pkosluyum..göğüs hassasiyeti olmuştu sadeceGaliba geç döllenme yaşayan kimse yokkk
1.20 deger biraz yukselmeue baslamis ama yine de 2 nin ustune ciksa bi umut die dusuneblrm canm yinede rabbim gonlune gore versn bir sey soylemek icin cok erkenMeraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden 2gün geçmiş durumda bu gün 3. Günüm dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var
Teşekkür ederim canım yorumun için inş hamileyizdir geç döllenmedir belki1.20 deger biraz yukselmeue baslamis ama yine de 2 nin ustune ciksa bi umut die dusuneblrm canm yinede rabbim gonlune gore versn bir sey soylemek icin cok erken
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inş güzel haberler alırsın beklemek zor bu gün yapsaydınBen hala adet olmadim kizlar yarin test alicam sali sabahi yapicam insalalh cikar
Bende ne zor ben gidemiyorum eczaneye yarın arkdasim gelcek bana o getrcek salı sabah ilk idrarala yapocam insalalhHayırlı haberlerini bekliyoruz canım inş güzel haberler alırsın beklemek zor bu gün yapsaydın
Kaç gğn gecikmişti adetiniz? Benim 12 gün oldu hala olmadımben 2 hafta geç döllenme yaşamıştım ama zaten adetlerim hep düzensiz gelir pkosluyum..göğüs hassasiyeti olmuştu sadece
Bendede göğüs hassasiyeti var kaç gün si ogrendiniz pekiben 2 hafta geç döllenme yaşamıştım ama zaten adetlerim hep düzensiz gelir pkosluyum..göğüs hassasiyeti olmuştu sadece
Kızlar test yaptimmmmEki Görüntüle 2286409
Işte onu nasıl cozcez ya çünkü hala adet olmadim goguslerim tas oldular kasik batmalarim fazla 2 gün vardi adede 0.02 çıktı kanda