• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.030
48
33
GEC DÖLLENME yaşayan oldumu hanımlar nekdr zaman sonra ogrendiniz belirtileriniz nelerdi

Döllenme olsugu tatirihten itibaren bir 10gün içinde testlerde tespit edilebilir diye okumuştum.Önemli olan döllenme ne zaman tabi

Döllenme olsugu tatirihten itibaren bir 10gün içinde testlerde tespit edilebilir diye okumuştum.Önemli olan döllenme ne zaman tabi
Işte onu nasıl cozcez ya çünkü hala adet olmadim goguslerim tas oldular kasik batmalarim fazla 2 gün vardi adede 0.02 çıktı kanda

Meraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden 2gün geçmiş durumda bu gün 3. Günüm dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var :KK12:

Son düzenleme:
Meraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden 2gün geçmiş durumda bu gün 3. Günüm dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var :KK12:
1.20 deger biraz yukselmeue baslamis ama yine de 2 nin ustune ciksa bi umut die dusuneblrm canm yinede rabbim gonlune gore versn bir sey soylemek icin cok erken

Ben de hala regl olmadim dun olmam geekiyordu bekliyorum yarin da olmassam test yapacagim pinkhouse34 pinkhouse34 golge cizgi varla yok arasi son testim ama cok belirti basladi regl gec dollenme diue dusunmuyorum cnku yumurtlama belli iyze cizdim yine kafayi 😑 hc bilemedn bgun olmam gerekiyordu. Bugun de olmassam negatifse eger yine bi ara oldugu gb akintinin 6. Gunu yumurtlamis olacagm akntiya guvenmeyin 😑😑😑😑 şekil :A

Ben hala adet olmadim kizlar yarin test alicam sali sabahi yapicam insalalh cikar

Bugun de olmadim idrar negatif hemen rand evu aldm yarina su anda beyaz akinti basladi sanmiyorm gebeym ama neden boyle su anda kac gn gecms idrarda ckmamasi %1 falan . :kızgın::silah:
Oyle bi mucize de bana denk gelmez zatn hralde

Kızlar test yaptimmmm
Screenshot_20190708-105525.png

Işte onu nasıl cozcez ya çünkü hala adet olmadim goguslerim tas oldular kasik batmalarim fazla 2 gün vardi adede 0.02 çıktı kanda

Benim merak ettigim bisey var beklenen yumurtlama tarihinde yumurtan catlatip iliski yasayip ama gec dollenme olusmus olabiliyor mu? Eger oyle bisey yoksa benim gec dollenme sansim yok piki testte gordugum tarih belli cunku:/

Back