- 17 Mart 2023
- 58
- 23
- 8
- 26
- Konu Sahibi sudevarakli
-
Valla endiselenicek hic bisey yok inaninki bana neler dediler neler demediler cok sükür oglum 1 bucuk yasinda 2. Ye hamileyim benimde ayima 2 aylik olmasi gerekiyodu 10 gun once gittim beta 43.7 cıktı hemsire 2 3 gunluk dedi saşırdim gec döllenme bence hastaneye gidip kan vermemi istedi ama ben kurcalamak istemedim bayramdan sonra gidicem inanki insan kulak qrkasi yakinca hic bisey olmuyoMerhaba kızlar,
Son adet tarihim 5 şubattı 20 martta hamile olduğumu öğrendim beta Hcg testim 65 çıktı iki gün sonra tekrar test verdim 123 çıktı. Bugün doktora gittim adet tarihime göre 7 haftalık olduğunu ve kesenin görünmesi gerektiğini söyledi ancak ultrasonda keseyi göremedik ve adetlerim de düzensiz olduğu için doktor geç döllenme olduğunu söyleyerek 15 gün sonra tekrar gelin dedi kan tahlilide istemedi. İlk gebeliğim olduğu için çok tedirginim. Dış gebelik yaşama ihtimalim var mı ve geç döllenme olması riskli bir durum mu? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Sanırım haklısınız, ben de şuan tam öyle yapmaya çalışıyorum. 10 haftalık ve 6 haftalık iki düşük yaptım , bende hiç olmayan bir açlık şekeri ortaya çıktı gebelikte şimdi son adet tarihimden 1 hafta önce regl oldum sandım ama regl gibi değildi meğer yerleşme kanamsıymış, şüphelenip erken gebelik testi yaptığımda pozitif çıktı bu doktora gittim hemen beta hcg ye bakı kanda 37,8 çıktı, kimyasal gebelik de olabilir ama rahim duvarın kalınlaşmış dedi, 2 gün sonra tekrar gidip aynı satte kan vericem umarım değer yükselir, çok bekledik bu bebeği umarım yine kötü bir tecrübe yaşamamValla endiselenicek hic bisey yok inaninki bana neler dediler neler demediler cok sükür oglum 1 bucuk yasinda 2. Ye hamileyim benimde ayima 2 aylik olmasi gerekiyodu 10 gun once gittim beta 43.7 cıktı hemsire 2 3 gunluk dedi saşırdim gec döllenme bence hastaneye gidip kan vermemi istedi ama ben kurcalamak istemedim bayramdan sonra gidicem inanki insan kulak qrkasi yakinca hic bisey olmuyo
Merak etmeyin yukselirSanırım haklısınız, ben de şuan tam öyle yapmaya çalışıyorum. 10 haftalık ve 6 haftalık iki düşük yaptım , bende hiç olmayan bir açlık şekeri ortaya çıktı gebelikte şimdi son adet tarihimden 1 hafta önce regl oldum sandım ama regl gibi değildi meğer yerleşme kanamsıymış, şüphelenip erken gebelik testi yaptığımda pozitif çıktı bu doktora gittim hemen beta hcg ye bakı kanda 37,8 çıktı, kimyasal gebelik de olabilir ama rahim duvarın kalınlaşmış dedi, 2 gün sonra tekrar gidip aynı satte kan vericem umarım değer yükselir, çok bekledik bu bebeği umarım yine kötü bir tecrübe yaşamamşuan sakin kalmaya çalışıyorum çünkü düşük bile olsa elden bişey gelmediğini ne yazıkki öğrendim..
İnşallah tek duam sağlıkla neticelenmesiMerak etmeyin yukselir
Canim benim değerim 3500 ken karından gözükmedi alttan baktılar kese öyle gözüktü geç döllenme benimde bir hafta geriden geliyor bebeğim doktor normal dediMerhaba kızlar,
Son adet tarihim 5 şubattı 20 martta hamile olduğumu öğrendim beta Hcg testim 65 çıktı iki gün sonra tekrar test verdim 123 çıktı. Bugün doktora gittim adet tarihime göre 7 haftalık olduğunu ve kesenin görünmesi gerektiğini söyledi ancak ultrasonda keseyi göremedik ve adetlerim de düzensiz olduğu için doktor geç döllenme olduğunu söyleyerek 15 gün sonra tekrar gelin dedi kan tahlilide istemedi. İlk gebeliğim olduğu için çok tedirginim. Dış gebelik yaşama ihtimalim var mı ve geç döllenme olması riskli bir durum mu? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Yerlesme kanaması nasıldı bigi verirmisinizSanırım haklısınız, ben de şuan tam öyle yapmaya çalışıyorum. 10 haftalık ve 6 haftalık iki düşük yaptım , bende hiç olmayan bir açlık şekeri ortaya çıktı gebelikte şimdi son adet tarihimden 1 hafta önce regl oldum sandım ama regl gibi değildi meğer yerleşme kanamsıymış, şüphelenip erken gebelik testi yaptığımda pozitif çıktı bu doktora gittim hemen beta hcg ye bakı kanda 37,8 çıktı, kimyasal gebelik de olabilir ama rahim duvarın kalınlaşmış dedi, 2 gün sonra tekrar gidip aynı satte kan vericem umarım değer yükselir, çok bekledik bu bebeği umarım yine kötü bir tecrübe yaşamamşuan sakin kalmaya çalışıyorum çünkü düşük bile olsa elden bişey gelmediğini ne yazıkki öğrendim..
İnşallah ben de hemen kalırım arkasına. Çok bekledik çabuk kaybettik Allah'ım en kısa zamanda nasip etsin inşallahFolik asit kullanimina dikkat edin , düşük olursada uzulmeyin arkadan cok hizli hamile kaliniyor
Xok normal benim sizin değerden yüksekti değerim ama keseyi zor gördü çok küçük dedi şuan belli bir oranı geçmesi lazım görünmesi için sabır edinBenimde betam 614 den 1138 e çıkmış ama üsten bakınca göremedi normal o zaman dimi
Gec dollenme gec yumurtlama demek bende oglumdayken adet gecikmesinden 15 gun sonra ogrendim hamile oldugumu onemli birsey degil iki hafta sonra gittinizde keseyi gorursunuz insallah hayirlisiyla gucaginiza alin insallahMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?