• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gec dollenme yasayanlar ne zaman ogrendiniz belirti varmiydi ve ne zaman basladi...

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Kizlar aslinda konunun bnmle pek ilgisi yok ama biraz merakta ediyorum benm kan testim negatif ben bat bekliyorum yanliz kuzenimin adeti gecikeli 6 gun oldu onun icin soruyorum onunda negatif bilgisi olanlardan yardim istyrm bu bilgiler ilerde hepimize lazim olcak belirtileriniz nelerdi ve ne zamn ogrendiniz?:KK16:

Döllenme tarihinden 14 gün sonra idrar testi pozitif veriyor . Kan testi 12 gün sonra veriyor belki daha erken. Adete son üç gün kala yumurtlama falan olmuyor diye biliyorum . Üç gün adetten önce 6 günde sonra desek 9 gün yapar. Geç döllenmeyi öğrenmek için erken . Tam ilişki tarihlerini biliyorsa son ilişkisinden sonra 14 gün saysın test yapsın

Sana şunu soleyim benim 22 aylik bir kizim var onu dusunmeye başladık ve korunmadik ilk ay olmadi 2. ay adetime bi hafta kala kan testi yaptırdım cikmadi 2 gun kalada çıkmadı sonra bizde olmadii dedik ogunde birlikte olmustuk 2 gun kala adete sinra olmadim 14 gun gecti evde test yapyim çıkmadı ama dikkatli baktimda hayelet bi cizgi gordum okadar siliktiki cok zor gozukuyodu gittim kan verdim ertesi gun 58 cikti 2 gube bir tekrarladik ultrasoba girdim sonra sat imi soledigimde doktor bu bebek o kadarlik yok gozukmuyo haftaya gel dedi yani kisscasi gec dollenne on gun one aldilsr adet tarihimi artik ole hesaplandı kusura bakma uzun oldu

Döllenme tarihinden 14 gün sonra idrar testi pozitif veriyor . Kan testi 12 gün sonra veriyor belki daha erken. Adete son üç gün kala yumurtlama falan olmuyor diye biliyorum . Üç gün adetten önce 6 günde sonra desek 9 gün yapar. Geç döllenmeyi öğrenmek için erken . Tam ilişki tarihlerini biliyorsa son ilişkisinden sonra 14 gün saysın test yapsın
Yeni evliler iliski sık sık daha 3. Aylari :p

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

Sana şunu soleyim benim 22 aylik bir kizim var onu dusunmeye başladık ve korunmadik ilk ay olmadi 2. ay adetime bi hafta kala kan testi yaptırdım cikmadi 2 gun kalada çıkmadı sonra bizde olmadii dedik ogunde birlikte olmustuk 2 gun kala adete sinra olmadim 14 gun gecti evde test yapyim çıkmadı ama dikkatli baktimda hayelet bi cizgi gordum okadar siliktiki cok zor gozukuyodu gittim kan verdim ertesi gun 58 cikti 2 gube bir tekrarladik ultrasoba girdim sonra sat imi soledigimde doktor bu bebek o kadarlik yok gozukmuyo haftaya gel dedi yani kisscasi gec dollenne on gun one aldilsr adet tarihimi artik ole hesaplandı kusura bakma uzun oldu
Ne kusuru cnm bnm cok tesekur ederim yani oda bi 10 gun sonra yapsa 16. Gun gecikmede cikar dimi bu arada senin olay bnmkine bnzyr bende bu ay 8 gun kala negatifti 3 gunkala yaptim yine negatif cnm 17si adet gunum yani yarin degil sonraki gun banada umut olmus oldn cnm bnm sagol

İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:
Hamile olma olmadığın Yok bence. Mevsimsel değişiklik illa hep aynı gün başlayıp bitecek diye bişey Yok. Zevk suyuna gelince en hareketli spermler zevk suyunda bulunuyor. Eğer zamanı denk düşerse hamile kalma ihtimali çok bu yöntemle ki örnekleri baya fazla. Eğer gebelik düşünmüyorsan kondom hap alet birini seçmelisin

Bnm umudum bu aydn yok zatnde insallah onun ve tum isteyenlerin olsn cnm
Bence senin içinde erken daha eğer tam yumurtlama zamanın belli değilse . Kızıma adet e bi gün kala akşamında yani sabah adet olmam lazımdı kan değerim 11.25 çıktı. İki gün önce bu değer yoktu bence. İdrarda negatif çıkıyordu hep

Ne kusuru cnm bnm cok tesekur ederim yani oda bi 10 gun sonra yapsa 16. Gun gecikmede cikar dimi bu arada senin olay bnmkine bnzyr bende bu ay 8 gun kala negatifti 3 gunkala yaptim yine negatif cnm 17si adet gunum yani yarin degil sonraki gun banada umut olmus oldn cnm bnm sagol
Insallah Rabbim gonlunuze gore versin ozaman yspsin bir test daha insallah senin de onunda gelir bebis iniz

Adet olmussun zatn cnm hamilelikte adet olunmaz ustune gorme vardr oda lekelrnme tarzi ve 2 gun falan zevk suyuyla ihtimalde cok dusuk

Bence senin içinde erken daha eğer tam yumurtlama zamanın belli değilse . Kızıma adet e bi gün kala akşamında yani sabah adet olmam lazımdı kan değerim 11.25 çıktı. İki gün önce bu değer yoktu bence. İdrarda negatif çıkıyordu hep
Yerim seni ya bana bile umut olmaya calisiyon hayirlisi bitanm ya bna hep yardmci oluyosun yuzumu gulumsetysn Allah razi olsn cnm bnm goguslerim agryr cok kasiklarmda oyle buda adet belirtisi cunku gebelik yoktu e bu agrilarda onundu hak neyi layik gorurse o napablrm ki :(

Insallah Rabbim gonlunuze gore versin ozaman yspsin bir test daha insallah senin de onunda gelir bebis iniz
Amin cnm bnm sagol Rabbim herkese versin verdiklerinede sagliklica kavustursun insallah sizlere bile verdigivicin mutlu oluyorum bn cnm

Yerim seni ya bana bile umut olmaya calisiyon hayirlisi bitanm ya bna hep yardmci oluyosun yuzumu gulumsetysn Allah razi olsn cnm bnm goguslerim agryr cok kasiklarmda oyle buda adet belirtisi cunku gebelik yoktu e bu agrilarda onundu hak neyi layik gorurse o napablrm ki :KK43:
İnşlh bebiş seni çok bekletmez çabucak gelir. Dua yapacak başka bir şey Yok. Umutsuz hiç bir şey olmuyor . Selahaddin ettiniz henüz Yen'i bir komutanken görkemli bir kürsü yaptırmış. Herkes neden yaptırdığını nereye koyacağını merak etmiş. O kimsenin feth edemediği Kudüs'e koyacağını orası için yaptırdığını söylemiş. Deli demişler gülmüşler hayalperest olmuş çıkmış adı. Gel gör ki o kürsü hala Kudüs'te ve selehaddin orayı feth etti. Bu hayat felsefem oldu herzaman. Önce dua sonra uğraş gerisi tevekkül Can'ım

İnşlh bebiş seni çok bekletmez çabucak gelir. Dua yapacak başka bir şey Yok. Umutsuz hiç bir şey olmuyor . Selahaddin ettiniz henüz Yen'i bir komutanken görkemli bir kürsü yaptırmış. Herkes neden yaptırdığını nereye koyacağını merak etmiş. O kimsenin feth edemediği Kudüs'e koyacağını orası için yaptırdığını söylemiş. Deli demişler gülmüşler hayalperest olmuş çıkmış adı. Gel gör ki o kürsü hala Kudüs'te ve selehaddin orayı feth etti. Bu hayat felsefem oldu herzaman. Önce dua sonra uğraş gerisi tevekkül Can'ım
Himmm cok hosuma gitti ben ustume duseni yspiyrm gerisini Rabbime birakiyorum
Ama bu kk bana iyi geliyor ozellikle sen ve senin gibi bi kac arkadas o kadar guzel umutlar ve birgun olacak hevesi veriyrsunuzki hayal kirikligi yasasamda direk sizde buluyorum tesellimi heleki @YaKaMoZz-z umda .....
O ve sen cok kahrimi cekiyorsunuz Allah razi olsun seviyorum sizi

Himmm cok hosuma gitti ben ustume duseni yspiyrm gerisini Rabbime birakiyorum
Ama bu kk bana iyi geliyor ozellikle sen ve senin gibi bi kac arkadas o kadar guzel umutlar ve birgun olacak hevesi veriyrsunuzki hayal kirikligi yasasamda direk sizde buluyorum tesellimi heleki YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z umda .....
O ve sen cok kahrimi cekiyorsunuz Allah razi olsun seviyorum sizi
Allah yardımcınız olsun kızlar. Beklemek zor ama annelik için değer

Back
X