• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec dollenme yasiyanlar lutfen yardimci olun

2017-11-02-08-59-11-071.jpg
bak buda bu sabah

Aslında 14 gün gecikmeyle silik hemde baya zor görünüyo benimde geçen ay böyleydi 8 ekimde adet olmam lazımdı olmadım 12 gün gecikmeyle test yapmıştım 1 hafta içinde 4 test yaptım hep böyle silikti hiç koyulasmadi sonuç gebelik yoktu kandan sonra hersey belli oldu 29 ekimde de adet oldum şimdi bitsin yumurta takibine basliycaz doktorumla haftaya cuma cagirdi tabi dualarım seninle inşallah seninki geç dollenmedir ben okadar umutlanip sevinmistimkj husran oldu inşallah senin bebis vardır geç te olsa çıkar inşallah seninledir canm

Hayırlısı olsun gidip kan testi yapacam bende bakalım
En garantisi kan bence akillanddim artık bende inşallah günüm geçerse dilerim bu ay olur hiç test alıp yapmismiydin direk hastaneye kan vermeye varsa vardır yoksa yoktur varsa eczaneden test alırım hatıra kalsin diye yaparım en mantıklısı bu ama biz kadınlar dayanamiyoruz çünkü hamilelik çok istedigmzicin ama ben geçen aydan umutlarım bayaa yıkıldı o yüzden artık tecrübeli davranacagim

Hayırlısı olsun gidip kan testi yapacam bende bakalım
En garantisi kan bence akillanddim artık bende inşallah günüm geçerse dilerim bu ay olur hiç test alıp yapmismiydin direk hastaneye kan vermeye varsa vardır yoksa yoktur varsa eczaneden test alırım hatıra kalsin diye yaparım en mantıklısı bu ama biz kadınlar dayanamiyoruz çünkü hamilelik çok istedigmzicin ama ben geçen aydan umutlarım bayaa yıkıldı o yüzden artık tecrübeli davranacagim

Benimde geçen ay öyle oldu :110:

Lutfen yardimci olun siz gec dollenme yasadinizda ne zaman ogrendiniz hangi belirtileri yasadiniz ben yaklasik 10 gundur olmuyorum son bat 20 eylul 2-3 aydir adet tarihimden 3-4 gun once olurdum gunu ve zamani aynidi 19 ekim gebelik testi yaptim negatif sonra tekrar gebelik testi yaptim 24 ekim negatif sonra kan testi yaptim 27 ekim negatif cikti fazla streste yapmamaya calisiyorum.
cnm ayni durumdaym seninle 10 gunu gecti adetm olmadm 3 kere test yaptm negatif bel ve kask agrm çok sol tarafm felaket
yarn kanda baktrcm yoksa en azndan adet söktürücü isticem agrm szm cok niyeyse

cnm ayni durumdaym seninle 10 gunu gecti adetm olmadm 3 kere test yaptm negatif bel ve kask agrm çok sol tarafm felaket
yarn kanda baktrcm yoksa en azndan adet söktürücü isticem agrm szm cok niyeyse
Ben 12. Gunumde adet oldum insallah sen hamişsindir stres cok etkiliyor bence fazla stres yapma

Back