Geç döllenme yaşayanlar, , cınsıyetınız ne oldu :))

Geç döllenme yaşadıniz, kiz mi oldu erkek mi??

• Kiz

OY: 28 54,9%
  • Erkek

OY: 23 45,1%

• Ankete Katılan
    51
Arkadaşlarım benim sat :4 şubat ilk zamanlar doktor :17 şubat olarak hesaplamıştı şimdi ise :13 şubat olarak hesaplanıyor suan 21.haftadayım cinsiyetimiz erkek :))) 11. Haftadan beri erkek deniyor Zaten bende hep öyle hissediyordum

Canim geç döllenme yaşayanların erkek oluyor galiba. Benimki de erkek. Allah analı babalı büyütsun bebeğini :)

Peki öyle olduğunda yani 18 Aralık'tan 2 hafta sonra döllenme olmus mu oluyor 1 ocak gibi bizimde 25 şubat sanırım yani biz ilk defa o ay korunmadık ve sürekli ilişki olduğu içinde tarihi hesaplayamıyorum ama merak ta ediyorum keske teknoloji iyice ilerlemiş olsa direk tarih verseler :)))

Canim inan orasını bende bilmiyorum. Sizin Korunmasız olmuş tamamen o yüzden ne zaman hamile kaldığını bilmek daha karmaşık. Hamilesin ya tadını çıkar gerisini boşver

Şimdilik herşey yolunda gibi ama ne olacağı belli olmaz tabi
İğnelere devam ediyorsun değil mi bayağı kafan karışıktı
Çok sevindim cnm :)) evet cnm iğnelere devam ediyorum elimden geldiğince uzanmaya çalışıyorum öyle geçiyor. Insallah 34 lu haftaları görürüm şu an tek isteğim bu :)

Amin canım hepimizin ki hayırlı evlatlar olsun inşallah bu arada kızıma Dr geç döllenme demişti kese içinde biraz geç görülmüştü
Ne kadar geç görüldü acaba benim 7+3 yolk var bebiş yok geç döllenme olabilirmi acaba yanıtlarsanız sevinirim

Merhaba
Ben de 8+2 deyim ama hala kalp atışı duyulmadı. Dr geç döllenme olabilir diyor geç döllenme yaşayanlar siz kalbini ne zaman duydunuz lütfen cevap verin
Canım bebiş göründümü crl olarak yazar ultrasonda 5 mm geçtiyse ve doktor kalp atışını göremediyse bi radyoloji uzmanına git 10 haftaya kadar duyulmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…