- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Aman iyi olsun. hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşYok cnm çok şükür daha bugün kontrole gittim sorun yok dedi.
Hadi yaa :)) çoğunluk kız şu an geç dollenmeyle. Bakalım benimki ne olacak? Bugün 12+5 tim doktor söylemedi cinsiyeti :)Üç cocugumda geç döllenme üçüde kız
Canim geç döllenme yaşayanların erkek oluyor galiba. Benimki de erkek. Allah analı babalı büyütsun bebeğini :)Arkadaşlarım benim sat :4 şubat ilk zamanlar doktor :17 şubat olarak hesaplamıştı şimdi ise :13 şubat olarak hesaplanıyor suan 21.haftadayım cinsiyetimiz erkek :))) 11. Haftadan beri erkek deniyor Zaten bende hep öyle hissediyordum
Ben 29.cu haftamdayim cnm :)amin canım hepimizin insallah :) sen kaç haftadasın?
Canim benim tam 2 hafta fark var. Normalde son regl tarihim 4 aralık ama doktor 18 aralık olarak değiştirdi.Peki senin sat tarihine göre ne kadar fark var benim suan için 9 gün yani sat a göre 22 hafta +3 ama usG ye göre 21+1
Canim inan orasını bende bilmiyorum. Sizin Korunmasız olmuş tamamen o yüzden ne zaman hamile kaldığını bilmek daha karmaşık. Hamilesin ya tadını çıkar gerisini boşverPeki öyle olduğunda yani 18 Aralık'tan 2 hafta sonra döllenme olmus mu oluyor 1 ocak gibi bizimde 25 şubat sanırım yani biz ilk defa o ay korunmadık ve sürekli ilişki olduğu içinde tarihi hesaplayamıyorum ama merak ta ediyorum keske teknoloji iyice ilerlemiş olsa direk tarih verseler :)))
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikCanim inan orasını bende bilmiyorum. Sizin Korunmasız olmuş tamamen o yüzden ne zaman hamile kaldığını bilmek daha karmaşık. Hamilesin ya tadını çıkar gerisini boşver
Canim nasıl olsun ya valla stresli geçiyor bekliyoruz öyle :) senin nasıl gidiyor inşallah bir sıkıntı yokturCanım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Şimdilik herşey yolunda gibi ama ne olacağı belli olmaz tabiCanim nasıl olsun ya valla stresli geçiyor bekliyoruz öyle :) senin nasıl gidiyor inşallah bir sıkıntı yoktur
Çok sevindim cnm :)) evet cnm iğnelere devam ediyorum elimden geldiğince uzanmaya çalışıyorum öyle geçiyor. Insallah 34 lu haftaları görürüm şu an tek isteğim bu :)Şimdilik herşey yolunda gibi ama ne olacağı belli olmaz tabi
İğnelere devam ediyorsun değil mi bayağı kafan karışıktı
Ne kadar geç görüldü acaba benim 7+3 yolk var bebiş yok geç döllenme olabilirmi acaba yanıtlarsanız sevinirimAmin canım hepimizin ki hayırlı evlatlar olsun inşallah bu arada kızıma Dr geç döllenme demişti kese içinde biraz geç görülmüştü
Canım ben şuan 7+3 haftalığım kese 1.90 yolk var ama bebiş yok geç döllenmede bebek kaç haftalıkken görünür sen kaç haftalıkken gördün cevaplarsan memnun olurumInşallah zamanında doğum yapmayı Rabbim tum hamilelere nasip eder.
Canım bebiş göründümü crl olarak yazar ultrasonda 5 mm geçtiyse ve doktor kalp atışını göremediyse bi radyoloji uzmanına git 10 haftaya kadar duyulmayabilirMerhaba
Ben de 8+2 deyim ama hala kalp atışı duyulmadı. Dr geç döllenme olabilir diyor geç döllenme yaşayanlar siz kalbini ne zaman duydunuz lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?