Geç döllenme yaşayanlar, , cınsıyetınız ne oldu :))

Geç döllenme yaşadıniz, kiz mi oldu erkek mi??

• Kiz

OY: 28 54,9%
  • Erkek

OY: 23 45,1%

• Ankete Katılan
    51
Canım bebiş göründümü crl olarak yazar ultrasonda 5 mm geçtiyse ve doktor kalp atışını göremediyse bi radyoloji uzmanına git 10 haftaya kadar duyulmayabilir
Evet canım bebek görüldü ama geçen hafta 3 mm demişti bu hafta 4 mm dedi yani çok umutlu değilim maalesef Dr problem var demedi ama bu büyüme az geliyor bana senin geç döllenme mi sen ne zaman duymuştun kalbini?

Merhaba arkadaşlar,
Yeni konu açmıştım ama burayı görünce sizlere de sormak istedim nolur yardım edin.. Kendimi kandırmak istemiyorum ama hamile olma ihtimalim varsa diye umut da besliyorum .
Adetim 20 gün gecikti. 13 gün önce doktora gittim doktor bir hafta içinde adet olmazsan tarlusal kullan dedi. Adet olmadım ve tarlusala başladım. Bugün ilacım bitecek halaa bir belirti yok. Bu aşamaya gelmeden önce yaklaşık 6-7 gün gecikme olduğunda kan testim negatifti . Tekrar yaptırmadım ultrasonda bakıldığı için. İlk kez böyle gecikti. Bu konuyla ilgili sorularım var.
1)bu kadar gecikme süt hormonu ilacı dostinexten olur mu? İki ay kullandım ilk ay hiç gecikme yapmamıştı.
2)tarlusal kaç günde etkisini gösterir? Biraz daha bekleyim mi yoksa yarın doktora gideyim mi? Hiç tarlusal kullanmadım bekleme süresini tam bilmiyorum.
3) hamilelik ihtimali var mı ?

Merhaba
Benim de durumum aynı nasıl gidiyor hamileliğin canım duyabildin mi kalp atışını

Evet canım bebek görüldü ama geçen hafta 3 mm demişti bu hafta 4 mm dedi yani çok umutlu değilim maalesef Dr problem var demedi ama bu büyüme az geliyor bana senin geç döllenme mi sen ne zaman duymuştun kalbini?
Canım benim bebek gelişmedi 7 mm de kaldı kesem bozulmaya başlamıştı kalp atışı yoktu 11 haftaya kadar bekledim bi umut malesef bi hafta önce kürtaj oldum

Canım benim bebek gelişmedi 7 mm de kaldı kesem bozulmaya başlamıştı kalp atışı yoktu 11 haftaya kadar bekledim bi umut malesef bi hafta önce kürtaj oldum
ÇOK çok üzüldüm çok iyi biliyorum bu acıyı benim de bir kürtajım bir kimyasal gebeliğim oldu bu üçüncü ve Hakan kalp atışı yok bunu da kaybetmek beni mahveder ama yapacak birşey yok maalesef başa gelen çekiliyor. Dr birşey dedi mi neden gelişmemiş

Bu hafta kontrolüm var patoloji sonucum çıkcak bakalım inşallah sen kucaklarsın bebişini

Bu hafta kontrolüm var patoloji sonucum çıkcak bakalım inşallah sen kucaklarsın bebişini
Amin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım bebişlerimiziBen de Cumartesi gidicem kontrole ama olumsuz birşey duyacağım korkusuyla ayaklarım geri geri gidiyor. dualarınızı eksik etmeyin

Amin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım bebişlerimiziBen de Cumartesi gidicem kontrole ama olumsuz birşey duyacağım korkusuyla ayaklarım geri geri gidiyor. dualarınızı eksik etmeyin
Çok iyi anlıyorum seni canım benim Allah hayırlısıyla bebişini sana kavuştursun

Baharcım gittinmi kontrole merak ettim canım benim haberdar et

Baharcım gittinmi kontrole merak ettim canım benim haberdar et
Gittim bugün canım bebeği salı günü alacaklar hala kalp atışı yok acımı üzüntümü ancak yaşayan bilir, Allah sabır versin bizlere bu ikinci kürtajım olacak bir de kimyasal gebeliğim var geleceğe dair umudum da kalmadı maalesef
Sen aldın mı pataloji sonucunu daha iyi misin canım

Oyyy kıyamam ya vardır her şerde bi hayr canım benim Mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin umut tükenmez öyle olsa yaşanmaz haftaya gidicem bende bakalım ne çıkcak

Amin seldacım bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum inanılmaz acı verdi. Hastanede çok vakit geçirmek istemediğim için ben tercih etmiştim lokali ama kürtaj yapmak zorunda olan hiçkimseye tavsiye etmiyorum, zaten psikolojisi çok zor bir de canlı canlı acı çeke çeke olması daha da bitiyor insanı bir an evvel unutmak istiyorum yaşadığım herşeyi tekrarlanan düşük olduğu için benim sonuçlar genetiğe gönderildi birbuçuk ay sonra sonuçlar çıkacak inş bir daha yaşamayız böyle acılar

Ay baharcım nasıl dayandın canım benim çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah bunları unutturacak acılar vermesin tez zamanda cennet kokulunu kucağına almanı dilerimbenim patolojim temiz çıktı sonuçlardan benide haberdar et mutlaka hemen toparlan hiç üzülme sabret Rabbim mükafatlandırcaktır

Senin sonuçlar genetiğe gitmedi mi canım patoloji çok detay vermiyor temiz çıkıyor genelde benim ilk kürtajımda da patoloji yapıldı temiz dendi şimdi genetik yapılacak daha detaylı ama işin kötüsü genetik de çocuk daum sendromlu bile çıksa bir sonraki gebelikte de aynı olup olmayacağını bilemiyorum doktorlar ne yapıca bilmiyorum inş sıkıntım çözülür sen korunacak mısın ne diyor doktorun

Patoloji dediğin gibi temiz çıkıyomuş ordan bişey anlaşılmıyor ama benimkini yollamazlar iki oğlum var çünki Hemde sezeryan yaştan dolayı dr çocuk yapma diyor ama ben çok istiyorum

Patoloji dediğin gibi temiz çıkıyomuş ordan bişey anlaşılmıyor ama benimkini yollamazlar iki oğlum var çünki Hemde sezeryan yaştan dolayı dr çocuk yapma diyor ama ben çok istiyorum
Allah bağışlasın çocuklarını , gönlüne göre versin ama senin tesellin var en azından ilk çocuğuna bir türlü sahip olamamak çok zor ben de keşke bu üç kaybı bir sağlıklı bebekten sonra yaşasaydım yine üzülürdüm ama tesellim olurdu en azından bir şükür sebebim olurdu

Canım benim üzülme Allahtan hamile kalabiliyosun ama demekki bi sıkıntı var araştırılır çözülür hiç hamile kalamasaydın bide o tarafından düşün hepsi geçicek merak etme sende anne olacaksın

Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin hayatımda yattığım en büyük acılar oldu bu kayıplar ama biliyorum ki kucağıma almak da hayatımın en mutlu günü olacak inş o günleri de görürüm. Allah unutturacak acı vermesin tabi bu son olsun inş

İnşallah canım inşallah yağmurdan sonra gökkuşağı

Bu tesbit çok doğru ben çok araştırdım yumurtlama takibi yaptım çatladığı gün tek ilişki oldu öncesi olmadı devlette özelde erkek dedi inşallah değişmez
Yumurta takibini nasıl yaptınız acaba ? Doktor kontrolünde mi ovulasyon testiyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…