- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Evet canım bebek görüldü ama geçen hafta 3 mm demişti bu hafta 4 mm dedi yani çok umutlu değilim maalesef Dr problem var demedi ama bu büyüme az geliyor bana senin geç döllenme mi sen ne zaman duymuştun kalbini?Canım bebiş göründümü crl olarak yazar ultrasonda 5 mm geçtiyse ve doktor kalp atışını göremediyse bi radyoloji uzmanına git 10 haftaya kadar duyulmayabilir
Merhabamrb kızlar. bir arkadaşımın adet tarihine göre 9 haftalık gebelik ama dr da 7 haftalık. kesede bebek göründü ama kalp atışı duymamış henüz . geç döllenme olabilirmi. bunun gibi olan varmı. çok tedirgin.
Canım benim bebek gelişmedi 7 mm de kaldı kesem bozulmaya başlamıştı kalp atışı yoktu 11 haftaya kadar bekledim bi umut malesef bi hafta önce kürtaj oldumEvet canım bebek görüldü ama geçen hafta 3 mm demişti bu hafta 4 mm dedi yani çok umutlu değilim maalesef Dr problem var demedi ama bu büyüme az geliyor bana senin geç döllenme mi sen ne zaman duymuştun kalbini?
ÇOK çok üzüldüm çok iyi biliyorum bu acıyı benim de bir kürtajım bir kimyasal gebeliğim oldu bu üçüncü ve Hakan kalp atışı yok bunu da kaybetmek beni mahveder ama yapacak birşey yok maalesef başa gelen çekiliyor. Dr birşey dedi mi neden gelişmemişCanım benim bebek gelişmedi 7 mm de kaldı kesem bozulmaya başlamıştı kalp atışı yoktu 11 haftaya kadar bekledim bi umut malesef bi hafta önce kürtaj oldum
Bu hafta kontrolüm var patoloji sonucum çıkcak bakalım inşallah sen kucaklarsın bebişiniÇOK çok üzüldüm çok iyi biliyorum bu acıyı benim de bir kürtajım bir kimyasal gebeliğim oldu bu üçüncü ve Hakan kalp atışı yok bunu da kaybetmek beni mahveder ama yapacak birşey yok maalesef başa gelen çekiliyor. Dr birşey dedi mi neden gelişmemiş
Amin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım bebişlerimiziBen de Cumartesi gidicem kontrole ama olumsuz birşey duyacağım korkusuyla ayaklarım geri geri gidiyor.Bu hafta kontrolüm var patoloji sonucum çıkcak bakalım inşallah sen kucaklarsın bebişini
Çok iyi anlıyorum seni canım benim Allah hayırlısıyla bebişini sana kavuştursunAmin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım bebişlerimiziBen de Cumartesi gidicem kontrole ama olumsuz birşey duyacağım korkusuyla ayaklarım geri geri gidiyor.dualarınızı eksik etmeyin
Baharcım gittinmi kontrole merak ettim canım benim haberdar etAmin canım Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım bebişlerimiziBen de Cumartesi gidicem kontrole ama olumsuz birşey duyacağım korkusuyla ayaklarım geri geri gidiyor.dualarınızı eksik etmeyin
Gittim bugün canım bebeği salı günü alacaklar hala kalp atışı yok acımı üzüntümü ancak yaşayan bilir, Allah sabır versin bizlere bu ikinci kürtajım olacak bir de kimyasal gebeliğim var geleceğe dair umudum da kalmadı maalesefBaharcım gittinmi kontrole merak ettim canım benim haberdar et
Oyyy kıyamam yaGittim bugün canım bebeği salı günü alacaklar hala kalp atışı yok acımı üzüntümü ancak yaşayan bilir, Allah sabır versin bizlere bu ikinci kürtajım olacak bir de kimyasal gebeliğim var geleceğe dair umudum da kalmadı maalesef
Sen aldın mı pataloji sonucunu daha iyi misin canım
Amin seldacım bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum inanılmaz acı verdi. Hastanede çok vakit geçirmek istemediğim için ben tercih etmiştim lokali ama kürtaj yapmak zorunda olan hiçkimseye tavsiye etmiyorum, zaten psikolojisi çok zor bir de canlı canlı acı çeke çeke olması daha da bitiyor insanı bir an evvel unutmak istiyorum yaşadığım herşeyi tekrarlanan düşük olduğu için benim sonuçlar genetiğe gönderildi birbuçuk ay sonra sonuçlar çıkacak inş bir daha yaşamayız böyle acılarOyyy kıyamam yavardır her şerde bi hayr canım benim Mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin umut tükenmez öyle olsa yaşanmaz haftaya gidicem bende bakalım ne çıkcak
Ay baharcım nasıl dayandınAmin seldacım bugün lokal anestezi ile kürtaj oldum inanılmaz acı verdi. Hastanede çok vakit geçirmek istemediğim için ben tercih etmiştim lokali ama kürtaj yapmak zorunda olan hiçkimseye tavsiye etmiyorum, zaten psikolojisi çok zor bir de canlı canlı acı çeke çeke olması daha da bitiyor insanı bir an evvel unutmak istiyorum yaşadığım herşeyi tekrarlanan düşük olduğu için benim sonuçlar genetiğe gönderildi birbuçuk ay sonra sonuçlar çıkacak inş bir daha yaşamayız böyle acılar
Senin sonuçlar genetiğe gitmedi mi canım patoloji çok detay vermiyor temiz çıkıyor genelde benim ilk kürtajımda da patoloji yapıldı temiz dendi şimdi genetik yapılacak daha detaylı ama işin kötüsü genetik de çocuk daum sendromlu bile çıksa bir sonraki gebelikte de aynı olup olmayacağını bilemiyorum doktorlar ne yapıca bilmiyorum inş sıkıntım çözülür sen korunacak mısın ne diyor doktorunAy baharcım nasıl dayandıncanım benim çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah bunları unutturacak acılar vermesin tez zamanda cennet kokulunu kucağına almanı dilerim benim patolojim temiz çıktı sonuçlardan benide haberdar et mutlaka hemen toparlan hiç üzülme sabret Rabbim mükafatlandırcaktır
Patoloji dediğin gibi temiz çıkıyomuş ordan bişey anlaşılmıyor ama benimkini yollamazlar iki oğlum var çünki Hemde sezeryan yaştan dolayı dr çocuk yapma diyor ama ben çok istiyorumSenin sonuçlar genetiğe gitmedi mi canım patoloji çok detay vermiyor temiz çıkıyor genelde benim ilk kürtajımda da patoloji yapıldı temiz dendi şimdi genetik yapılacak daha detaylı ama işin kötüsü genetik de çocuk daum sendromlu bile çıksa bir sonraki gebelikte de aynı olup olmayacağını bilemiyorum doktorlar ne yapıca bilmiyorum inş sıkıntım çözülür sen korunacak mısın ne diyor doktorun
Allah bağışlasın çocuklarını , gönlüne göre versin ama senin tesellin var en azından ilk çocuğuna bir türlü sahip olamamak çok zor ben de keşke bu üç kaybı bir sağlıklı bebekten sonra yaşasaydım yine üzülürdüm ama tesellim olurdu en azından bir şükür sebebim olurduPatoloji dediğin gibi temiz çıkıyomuş ordan bişey anlaşılmıyor ama benimkini yollamazlar iki oğlum var çünki Hemde sezeryan yaştan dolayı dr çocuk yapma diyor ama ben çok istiyorum
Canım benim üzülme Allahtan hamile kalabiliyosun ama demekki bi sıkıntı var araştırılır çözülür hiç hamile kalamasaydın bide o tarafından düşün hepsi geçicek merak etme sende anne olacaksınAllah bağışlasın çocuklarını , gönlüne göre versin ama senin tesellin var en azından ilk çocuğuna bir türlü sahip olamamak çok zor ben de keşke bu üç kaybı bir sağlıklı bebekten sonra yaşasaydım yine üzülürdüm ama tesellim olurdu en azından bir şükür sebebim olurdu
Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin hayatımda yattığım en büyük acılar oldu bu kayıplar ama biliyorum ki kucağıma almak da hayatımın en mutlu günü olacak inş o günleri de görürüm. Allah unutturacak acı vermesin tabi bu son olsun inşCanım benim üzülme Allahtan hamile kalabiliyosun ama demekki bi sıkıntı var araştırılır çözülür hiç hamile kalamasaydın bide o tarafından düşün hepsi geçicek merak etme sende anne olacaksın
İnşallah canım inşallah yağmurdan sonra gökkuşağıAmin canım allah isteyen herkese nasip etsin hayatımda yattığım en büyük acılar oldu bu kayıplar ama biliyorum ki kucağıma almak da hayatımın en mutlu günü olacak inş o günleri de görürüm. Allah unutturacak acı vermesin tabi bu son olsun inş
Yumurta takibini nasıl yaptınız acaba ? Doktor kontrolünde mi ovulasyon testiyle mi?Bu tesbit çok doğru ben çok araştırdım yumurtlama takibi yaptım çatladığı gün tek ilişki oldu öncesi olmadı devlette özelde erkek dedi inşallah değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?