- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Iste cnm ben hem emzirdigim hem de korundugum için nasılsa adete 3 gün kala hamile kalmam diye 2 kez Korunmasız ilişki oldu. Ondan önce hep korunduk. Bu durumda yumurta m geç çatlamis oluyo galiba :)Kuzu o benim bildigin soyle oluyor:
Erkek spermleri daha hizli ama daha kisa omurlu, kiz spermleri de daha yavas ama daha uzun omurlu oluyor
İliski oldugu esnada yumurta catlamissa, erkek spermler gisip hemen yapisiyor ve erkek bebek dollenme oluyor.
Ama iliski oldugu esnada yumurta catlmamissa erkek spermler gidiyor yumurta gormeyince öluyor, ardindan yumurta catliyor ve yavas yavas gelen kiz spermleri dolleniyor al sana kiz bebek :)
Orasi hic belli olmas kiiiiii evet gec olabilir ama olmayadabilir:)Iste cnm ben hem emzirdigim hem de korundugum için nasılsa adete 3 gün kala hamile kalmam diye 2 kez Korunmasız ilişki oldu. Ondan önce hep korunduk. Bu durumda yumurta m geç çatlamis oluyo galiba :)
Anladım cnm haklısın. Hayirlisi artık diyelim :))Orasi hic belli olmas kiiiiii evet gec olabilir ama olmayadabilir:)
Ayy maşallah Allah size basgislasin kızınız :)) bakalım bende de tutacak mi bu kız olayı2016ocak ayında söktürücüyle adet oldum. Şubatta olmadım inat ettim ilaç içmedim Mart Ayında ilaç içecektm test yaptım Nolur nolmaz dıye iki bucuk haftalık hamile çıktım kasımda doğum yaptım ve kızçem oldu allah sağlıklı evlat versin inşallah
Ayy göstermedi demek :)) bakalım hayirlisiyla saglikla gelsin bebisin . Seninki ilkti dimi cnm?14 haftalık olduk daha öğrenemedim cinsiyetinigeçen salı gittim bacaklar kapalıydı sıpanın haftaya gidicem tekrar gösterir İnsaAllah
Bu tesbit çok doğru ben çok araştırdım yumurtlama takibi yaptım çatladığı gün tek ilişki oldu öncesi olmadı devlette özelde erkek dedi inşallah değişmezKuzu o benim bildigin soyle oluyor:
Erkek spermleri daha hizli ama daha kisa omurlu, kiz spermleri de daha yavas ama daha uzun omurlu oluyor
İliski oldugu esnada yumurta catlamissa, erkek spermler gisip hemen yapisiyor ve erkek bebek dollenme oluyor.
Ama iliski oldugu esnada yumurta catlmamissa erkek spermler gidiyor yumurta gormeyince öluyor, ardindan yumurta catliyor ve yavas yavas gelen kiz spermleri dolleniyor al sana kiz bebek :)
Hayırlı olsun cnm. Daha önceden test yapmamış miydin? Yani 1 ay geçmesini beklemeden test yaptın mi :))adetim geçeli tam bir aydı sonra gebeligimi öğrendim ve oğlusum olacak inş
Amin cümlemiznki İnsaAllah canm, evet ilk ❤Ayy göstermedi demek :)) bakalım hayirlisiyla saglikla gelsin bebisin . Seninki ilkti dimi cnm?
Hayiri olsun cnm oğlusun Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :))Bu tesbit çok doğru ben çok araştırdım yumurtlama takibi yaptım çatladığı gün tek ilişki oldu öncesi olmadı devlette özelde erkek dedi inşallah değişmez
Maşallah canim :))Amin cümlemiznki İnsaAllah canm, evet ilk ❤
Amin canım hepimizin ki hayırlı evlatlar olsun inşallah bu arada kızıma Dr geç döllenme demişti kese içinde biraz geç görülmüştüHayiri olsun cnm oğlusun Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin :))
Aynen herseyin başı hayırlısı ve sagliklisi tabiki cnm :))Amin canım hepimizin ki hayırlı evlatlar olsun inşallah bu arada kızıma Dr geç döllenme demişti kese içinde biraz geç görülmüştü
Sizde de tuttu. Hadi bakalım hayırlısı :))Benimde adetim geçtikten sonra test yaptim ikinci çizgi belli belirsiz çıkmıştı doktora gittiğimizde geç dollenme demişti ve kızım oldu
Sizde de tuttu. Hadi bakalım hayırlısı :))
Aminn canım :))Rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?