geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Çok teşekkür ederim asucum bugün başka bir doktora gittim ultrasyonda bakıldı bugünkü değer 350 fakat kese yok hicbirsey yok doktor geç dollenme olabilir yada dış gebelik pazartesiye kadar bekle dedi belirsizlik öldürüyor beni sağlıklı olmasını geçtim artık yeterki dış gebelik olmasın diorum böyle dua etmeye başladım çok korkuyorum
Öyle deme ama saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım herseyın hayırlısını ıste.hıcbırsey dunyanın sonu degıl bunu unutma hersey zamanla tekrar olur.pazartesı burdan haber ver yıne merak edıyorum bende.

Gamzecim benimde bugün 11. Gecikmem. Adet günüm geçmeden kasık batması, ağrısı ve bazı belirtiler belirgindi. Adet günüm geçti belirtiler azaldı ve kasık batması hafif hafif arada oluyor. Senin geç döllenme olabilir Gamzecim.
günaydınn, ben hala olmadım göğüslerimde ki ağrıda azaldı kasıklarımda hiç bi ağrı kalmadı inş geç döllenmedir

Selamün aleyküm. Ben ilk defa bir siteye yazıyorum. Konunun güncel olduğunu görünce dayanamadım. Ben beş aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Henüz nasip olmadı. Evlendikten sonra adet düzenim tamamen bozuldu ya geç ya erken oldum. Ama bu sefer 12 gün geçti sabah tahlil yaptırdım sonuç negatif hcg 1.2 çıktı. İlk defa bu kadar uzun olmadım çokta heveslenmiştim. Üç gündür bel ağrısı çekiyorum ama ne gelen var ne giden. Ve içim de test negatif bile çıkmış olsa hep bi acaba var? Dua istiyorum gerçekten. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Selamün aleyküm. Ben ilk defa bir siteye yazıyorum. Konunun güncel olduğunu görünce dayanamadım. Ben beş aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Henüz nasip olmadı. Evlendikten sonra adet düzenim tamamen bozuldu ya geç ya erken oldum. Ama bu sefer 12 gün geçti sabah tahlil yaptırdım sonuç negatif hcg 1.2 çıktı. İlk defa bu kadar uzun olmadım çokta heveslenmiştim. Üç gündür bel ağrısı çekiyorum ama ne gelen var ne giden. Ve içim de test negatif bile çıkmış olsa hep bi acaba var? Dua istiyorum gerçekten. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
insallah allah gönlüne göre verir saglıklı evlatlar nasip eder

Asucum degerim suan 1220 civarına yukselmis doktor dün keseyi gördü fakat embriyo henüz görünmüyor hakkımızda hayırlısı en azından dis gebelik olmadığı anlaşılmış oldu keseyi görünce inan bir haftadır çektiğim yaşadığım stres bitirdi beni haftaya tekrar cagirdi Embriyo yu görebilmek için cnm büyük ihtimal geç dollenme dedi doktor

Sağol cnmm rahatladım şimdi doktorlar ikiye katlamasi lazım deyince korktum içime su serptiniz allah razı olsunn

Asucum degerim suan 1220 civarına yukselmis doktor dün keseyi gördü fakat embriyo henüz görünmüyor hakkımızda hayırlısı en azından dis gebelik olmadığı anlaşılmış oldu keseyi görünce inan bir haftadır çektiğim yaşadığım stres bitirdi beni haftaya tekrar cagirdi Embriyo yu görebilmek için cnm büyük ihtimal geç dollenme dedi doktor
Oh süper hadi hayirlisi

Kizlar son ümidim geç dollenme olabilirmi tam bilemiyorum .
Esimle adetten gununden bir gun once bi birliktelik oldu ve 14 gun gecti adetim gunu sasmaz normalde 10.gunde kan testi 0.12 cikti gec dollenme vatsa kac gundahA beklemem gerek kanda cikmasi icin acaba ...
Acill cevap kizlar

Meraba cnm ben adetten 10 gun snra kan yaptırdım ilk testim124 tu degerim düşük olduğu için dış gebelikten şüphelendiler iki günde bir kan tahlili yaptirmam istendi sağlıklı gebelikte 48 saatte bir ikiye katlamasi gerekiyormuş fakat benim degerlerim ikiye katlamıordu az az artıordu doktor kesin sagliksiz dedi ama ben bi umutla kan tahlillerimi yaptirmaya dewam ettim ultrasyonda kese we embriyoda yoktu son testlerim ikiye katlama ya başladı doktora gittim keseyi gördüler şimdi embriyo yu bekliorum yani henüz onu goremedik ama su iki hafta çok zor geçti dis gebelik korkusunu çok ağır yasadim doktor geç dollenme dedi yani sen adetten bir gün önce ilişki olduysa eğer suan yaptircagin tahlilde çıkması imkansız bikaç gun daha beklemeni öneririm

X