geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

canım çok sağol. aslında adet belirtilerinden ayırt edilebilecek bir belirtim olmadı. adet tarihimden bir hafta kadar önce fazlaca sivilce çıkmaya başladı alnımda ve göğüs bölgemde, normalde sadece alnımda belli belirsiz pütürcükler olurdu ama bu sefer küçük kırmızı sivilceler çıktı hep. alakası var mı bilemiyorum bu sivilce olayının :110:

göğüslerimin kenarlarında hafif ağrı vardı aynı adet öncesi gibi, daha fazla ya da daha eksik bir ağrı değildi. bir de son 3 haftadır aşırı derecede saçım dökülmeye başladı. her banyo yaptığımda oluk oluk saç oluyor her yer :KK43:

başka da hiçbir belirtim olmadı. kasıkta batma, lekelenme, farklı bir his vs yaşamadım hiç.

bu hafta göğüslerimdeki ağrı biraz daha arttı. bastırınca çok acıyor. sabahları çok aç uyanıyorum. henüz mide bulantım yok.

ha bir de unuttum, adetten önceki belirti olarak aşırı gaz diyebilirim. özellikle akşam saatleri inanılmaz rahatsız eden bir gaz doluyodu karnıma sebepsiz yere :KK51:

bu hafta göğüslerimdeki ağrı biraz daha arttı. bastırınca çok acıyor. sabahları çok aç uyanıyorum. henüz mide bulantım yok.

ha bir de unuttum, adetten önceki belirti olarak aşırı gaz diyebilirim. özellikle akşam saatleri inanılmaz rahatsız eden bir gaz doluyodu karnıma sebepsiz yere :KK51:
Birtanem açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Güzeller Güzeli Yüce Rabbim C.C çocuğunu sağlıcakla kucağına almanı Nasip Eylesin İnşAllah Aminnn. Bende 7 gün gecikme ile doktora gittim doktor ultrasonla baktı rahim kalınlaşması var. 2 seçenek dedi. Hamilelik yada adet. Kan testi istedi aynı gün kan testi verdi aynı gün içinde sonucu aldım negatif. Ilaç yazmak istedi bende nasılsa olurum diye istemedim ve bugün 11. Gün hala adet olmadım. Böyle olmazdı. Mevsim değişikliği, stresten olabilir ama normalde böyle gecikmezdim. 2 sene önce olmuştu böyle gecikme mevsim değişikliğinden. Leke bile gelmedi daha.

canım çok sağol, Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda :)

bana da aynı şekilde mevsim değişikliği ya da stresten de olabilir demişti. istersen sen de bekle bir hafta daha ve tekrar kan testi yaptır, belki benimle aynı durumdasındır sen de :)

bir de mesela ben geçen hafta ikinci kere kan vermeye gittikten sonra dönüşte eczaneden gebelik testi aldım dayanamayıp, şu küçük boy uygun fiyatlı olanlardan. ofise geldim yaptım hemen ve daha beş dk dolmadan ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı :) adet gecikmemin 12. günüydü benimde o gün. ama nedense güvenemedim teste, inanmak istemedim, pek heyecan yapmadım o yüzden. sen de biraz daha bekle ve tekrar test yap bence :)

canım çok sağol, Allah sana da nasip etsin inşallah tez zamanda :)

bana da aynı şekilde mevsim değişikliği ya da stresten de olabilir demişti. istersen sen de bekle bir hafta daha ve tekrar kan testi yaptır, belki benimle aynı durumdasındır sen de :)

bir de mesela ben geçen hafta ikinci kere kan vermeye gittikten sonra dönüşte eczaneden gebelik testi aldım dayanamayıp, şu küçük boy uygun fiyatlı olanlardan. ofise geldim yaptım hemen ve daha beş dk dolmadan ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı :) adet gecikmemin 12. günüydü benimde o gün. ama nedense güvenemedim teste, inanmak istemedim, pek heyecan yapmadım o yüzden. sen de biraz daha bekle ve tekrar test yap bence :)

Aminnn İnşAllah birtanem Aminnn. Güzeller Güzeli Yüce Rabbim C.C isteyen herkese Annelik , Babalık duygusunu tattırsın İnşAllah Aminnnnn :emir_bebek:eğer 1 hafta daha adet olmazsam tekrar giderim doktora Allah Nasip Ederse. Rabbim bu güzel duyguları hepimize Nasip Eylesin İnşAllah Aminnnnnnnn :KK60::anneadayı::emir_bebek::KK200:

arkadaslar bende gec döllenme yasayanlardanım anlatayım.gecen yıl 22 ekim son adet tarihimdi 1 ayı gecti 29 kasımda kan testi yaptırdım fakat negatifti.bi kaç gün sonra alttan muayne edildi kesede yoktu.adette olmuyordum kafayı yicektim doktor adet getirici hap verdi ama kullanmadım.4 aralıkta 2 gün az az akıntım geldi acık pembe.artık hamilelikten umudumu kestim ne sorunum varsa ögrenmek istiyordum bunun için tekrar doktora gittim 6 aralıkta yine kese yoktu bide kana bakalım dedi doktor bebek yoktur ama bakılsın dedim.sonuclar gelince doktor pozitif dedi ben şok...mutluluktan havalara uctuk esimle.bebeişimizi sag salim kucagımıza aldık sükürler olsun suan 4 aylık.naz yaptı gec gösterdi kendini.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

arkadaslar bende gec döllenme yasayanlardanım anlatayım.gecen yıl 22 ekim son adet tarihimdi 1 ayı gecti 29 kasımda kan testi yaptırdım fakat negatifti.bi kaç gün sonra alttan muayne edildi kesede yoktu.adette olmuyordum kafayı yicektim doktor adet getirici hap verdi ama kullanmadım.4 aralıkta 2 gün az az akıntım geldi acık pembe.artık hamilelikten umudumu kestim ne sorunum varsa ögrenmek istiyordum bunun için tekrar doktora gittim 6 aralıkta yine kese yoktu bide kana bakalım dedi doktor bebek yoktur ama bakılsın dedim.sonuclar gelince doktor pozitif dedi ben şok...mutluluktan havalara uctuk esimle.bebeişimizi sag salim kucagımıza aldık sükürler olsun suan 4 aylık.naz yaptı gec gösterdi kendini.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Asucum ne hikayeler var yaaa :oops: Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın inşAllah Aminnnn :emir_bebek:çok ilginç hikayeler var. Rabbim ol deyince oluyor. Sen bu geç döllenmeyi yaşadığın için bilirsin. Geç döllenme derken senin yumurtlamadan önceki ilişkin mi yoksa daha sonra ki ilişkin de mi hamile kaldın hayatım ? Buna mı geç döllenme deniliyor. Çünkü sperm 72 saat yaşayabilir nadiren 5 günmüş.

canım şöyle diyim ne zaman hamile kaldıgımı bende bilmiyorum.bebek istiyorduk zaten o yüzden 2 güne beraber oluyorduk esimle.cocuk istedikten 6 ay sonra hamile kaldım.hep stres yapıyordum ben rahat olamıyordum olacakmı tutacakmı acaba bu sefer diye.streste olmasını engelliyor.hamile kaldıgım ayda yumurtlama dönemine kadar yine düzenli beraber olduk sonrasında nasıl olsa yumurtlama dönemi bitti diye ben rahattım ondan sonrakileri hiç düşünmeden beraber oldum tahmin ediyorum ki o zamanda tuttu.yumurtlamayı hesapladıgım tarihten sonra yasadım galiba.döllenme gec oldugu içinde gec ögrendim

hani normalde yumurtlama döneminde akıntıda artış olur, yumurta akı kıvamına gelir ya, geçen ay yumurtlama zamanımda ben öyle akıntı falan olmadı hiç. aksine adetime 1 hafta kadar kala başladı öyle uzayan akıntı. ben de işkillendim acaba geç yumurtlama mı oluyor diye ve o hafta da ilişkiye girdik bir iki kez. tahminimce ben o hafta hamile kaldım :)

ilk kan tahlilimi özel bi laboratuvarda yaptırmıştım. ikincisini de para vermemeyim diye devlet hastanesinde yaptırdım. mecbur muayene olmak gerekiyormuş kan tahlili için. o doktora da anlattım, ''sen zaten bir kere yaptırmışsın kan testi, bebek olsa bir günlükken bile kanda belli olur, yoktur bence ama yine de bakalım''dedi. ve bebek aslında ordaydı :)

Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim. Allah Razı Olsun hepimizden İnşAllah Aminnn. Şimdi gerçekten tam olarak anladım kızlar
Bu ay Allah nasip ederse dikkat adetim şeffaf iki parmak arası uzayan akıntıya. Asucum Rabbim bebeginizi size bağışlasın Aminnn. Natural arkadaşım Güzeller Güzeli Yüce Rabbim C.C Nasip Kısmet Ederse Sende bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın İnşAllah Aminnn. Şimdi tam anlamıyla geç döllenmenin tanımını anladım. :oops: benim 11 günüm 7 günde negatif çıktı adetimi bekliyorum :oops:

merhaba arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız beni tekrardan umutlandırdı ve inşallah boş çıkmaz hayal kırıklığı olmaz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 6 gün gecikti 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuc negatif ama hala geelen giden yok göğüslerim çok hassaslaştı ve koyu renk olan kısımda sivilce gibi kabarcıklar oluştu arada bi belim ve kasıklarım ağrıyo, doru düzgün akıntım gelmiyo çok az şeffaf yada beyaz gibi geliyo arada anlamadım çok duygusallaştım bilmiyorumm nolcekk :KK43:

Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim. Allah Razı Olsun hepimizden İnşAllah Aminnn. Şimdi gerçekten tam olarak anladım kızlar
Bu ay Allah nasip ederse dikkat adetim şeffaf iki parmak arası uzayan akıntıya. Asucum Rabbim bebeginizi size bağışlasın Aminnn. Natural arkadaşım Güzeller Güzeli Yüce Rabbim C.C Nasip Kısmet Ederse Sende bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın İnşAllah Aminnn. Şimdi tam anlamıyla geç döllenmenin tanımını anladım. :oops: benim 11 günüm 7 günde negatif çıktı adetimi bekliyorum :oops:
allah senden de razı oolsun canım. inşallah dualarımız kabul olur da ikimiz de alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

merhaba arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız beni tekrardan umutlandırdı ve inşallah boş çıkmaz hayal kırıklığı olmaz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 6 gün gecikti 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuc negatif ama hala geelen giden yok göğüslerim çok hassaslaştı ve koyu renk olan kısımda sivilce gibi kabarcıklar oluştu arada bi belim ve kasıklarım ağrıyo, doru düzgün akıntım gelmiyo çok az şeffaf yada beyaz gibi geliyo arada anlamadım çok duygusallaştım bilmiyorumm nolcekk :KK43:

canım sen de bekle bir hafta daha ve tekrar kan testi yaptır. ben 4. haftadayım ve benim akıntım daha bu hafta başlar gibi oldu.

Gamzecim benimde bugün 11. Gecikmem. Adet günüm geçmeden kasık batması, ağrısı ve bazı belirtiler belirgindi. Adet günüm geçti belirtiler azaldı ve kasık batması hafif hafif arada oluyor. Senin geç döllenme olabilir Gamzecim.

Benimde adetim geceli 7. Günde negatif çıktı ve hala adet olmadim gamzecim. Doktor rahim kalınlaşması var dedi adet yada hamilelik dedi kan testi negatif çıktı ama adet olmadım daha

Asu hanim meraba yeni katıldım size birsey sormak istiorum adetim dört gün geçti doktora gittim kan tahlilde hamile olduğumu öğrendim ilk değer 124 tu sonrasında suan adetim geçeli 10.gun deyim degerim 350 doktor yawastan ilerliyor dedi başka bir doktora gittim kese yok artışlar çok düşük dedi ultrasonla baktı dış gebelik dedi aglayarak ciktim hastaneden dünyam başıma yıkıldı bugün ve cok kotuyum ama ben hala inanmak ıstemiorum böyle olduğuma sizin yazınızı okuyunca umutlandim acaba benimde geç dollenme olabilirmi asucum senin değerlerin Wè yükselişler nasıldı bana biraz anlatabilimisn çok korkuyorum

Amin canım tesekkur ederım allah sanada saglıklı hayırlı bebekler nasip etsın ınsallah.hep dua edıyorum allah isteyen herkese bu guzel muthıs duyguyu nasip etsın.

Asu hanim meraba yeni katıldım size birsey sormak istiorum adetim dört gün geçti doktora gittim kan tahlilde hamile olduğumu öğrendim ilk değer 124 tu sonrasında suan adetim geçeli 10.gun deyim degerim 350 doktor yawastan ilerliyor dedi başka bir doktora gittim kese yok artışlar çok düşük dedi ultrasonla baktı dış gebelik dedi aglayarak ciktim hastaneden dünyam başıma yıkıldı bugün ve cok kotuyum ama ben hala inanmak ıstemiorum böyle olduğuma sizin yazınızı okuyunca umutlandim acaba benimde geç dollenme olabilirmi asucum senin değerlerin Wè yükselişler nasıldı bana biraz anlatabilimisn çok korkuyorum
Canım cerencım senın durumunun gec dollenmeyle alakası yok gıbı.senin basbaya hamıleligin ortada.benım ilk testimde 1 lerdeydi en az 5 olması gerekırken.hamılelıgımı ogrendıgımde ıse260 falandı sonrasında hep ultrasondan bakıldı bıdaha test yapılmadı artısları bılmıyorum o yuzden.bellı artısları var senınkısı o artısa gırmemıs olabılır.ama ınsallah guzel haberler alırsın canım herseyın hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim asucum bugün başka bir doktora gittim ultrasyonda bakıldı bugünkü değer 350 fakat kese yok hicbirsey yok doktor geç dollenme olabilir yada dış gebelik pazartesiye kadar bekle dedi belirsizlik öldürüyor beni sağlıklı olmasını geçtim artık yeterki dış gebelik olmasın diorum böyle dua etmeye başladım çok korkuyorum

X