geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

inşallah bu kez sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin. 1 ay geçipte kanda çıkmamasına çok şaşırdım. peki hiç belirti yaşamadınmı? benim kan testi baktırdığımda 20 gün falan geçmişti. ama benim doktorum gebelik yok dedi adet söktürücü bi ilaç verdi günde 3 kez 1hafta kullandım. hap bitince 10gün içinde adet olursun dedi hapım biteli üç gün oldu.bende yine de dikkat edeyim. sağol cevap verdiğin için. kaydirigubbakcemile5

kızlar bizim adetime 11 gün kala başladı çalışmalarımız. bu başlığı görünce olabiliyor demekki dedim. bendede olma şansı var sanırım dimi. kızımda ilk aydan hamile kalmıştım düşüğümdede aynı şekilde. bi cevap yazın çok merak ediyorum. adetine 2 gün kala hamile kalanınız bile olmuş ümitlendim şimdi

aslında herşey nasip. olunca oluyo ben de çok duydum. Allah hepimize en kısa zamanda en sağlıklı ve hayırlı şekilde nasip etsin:icecream:.

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

Benim tam 10 gun gecti kanda 1 hafta once negatif cikti ve bugun test yaptin silikte olsa pozitif bu ne demek oluyo anlamiyorum ki ya insallah hamileyimdir insllah

Duphaston

Merhaba kızlar 2,5 ay once dr gıttım sol yumurtalıkta kıst var acıl amelıyat dedılerdı olmadım ıst kolan hastanesı dr murat özturk gıttım sacmalama amelıyatlık bır durum yok dedı ılac verdı kızlar dun yıne gıttım murat beye kıst yok olmus yok dedı kıst yumurtlama donemımmıs sağ tarafımda yumurta gordu ve ılıskı duzenı kurdu artı ılac olarakta duphaston verdı bu ılacı kullanan varmı kullanıpta pesıne hamıle kalan varmı bana cevap verırsenın cok mutlu olucam tşk sımdıdın

arakdaslar acıl yardım beklıyorum ben ocak 18ında hastalandım bugun mart 2 hala hastalanmadım doktora gıttım ultasonla baktı tertemız bırseyım yok kantestındede cıkmadı ıdrar testıde negatıf gec dollenme olabılırmı acaba ben esımle 16sında bırlıkte oldum hastalancagım gun benım gıbı olup hamıle kalan varmıdır yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Baska bi rahatsizlign varmi? Ben 5şubatta adet oldum,hala yok adet olmadim. Kan testim negatif, haftaya tekrarlıcam. Ama ben pko var, 40güne uzar bazen. O yüzden umutlu degilim ama streste etkileyebilir

Bska baska hastalgm hala hastalanmdm doktora gttm bska oda eski snuclara bkti karnimdan ultrasnla bkti bisy yk dedi oda tertemz bi hastalgn yk cok iyisin dedi adet soktrucu werdi ama esim icirmio belki wardr gorememstr dedi

Bska baska hastalgm hala hastalanmdm doktora gttm bska oda eski snuclara bkti karnimdan ultrasnla bkti bisy yk dedi oda tertemz bi hastalgn yk cok iyisin dedi adet soktrucu werdi ama esim icirmio belki wardr gorememstr dedi
Bu kadar muayene de anlasilirdi sanki ama emin olmak zor tabi

Smdi ben hastalanmdmya peki esimle bu donemde birlikte oldugumda hamile kalablrmym yksa hasta olup bttktn sonrami brlikte olmam gerekior

Stresten bence adet gecikmen yumurtlamadin belki de daha, hamileyken de doktorla görüsme şartyla birlikte olundugunu okumustum forumlarda bu konularda bilgi oluyordu.

Kozlar selam..benzer topikleri okudum..bende bugün itibari ile 11 gün geciktim.. 7 günde doktora kontrole gittim..klomen ve igne tedavisi goruyorum..kandan hcg yapildi negatif..ultradlsonla alttan bakti kucuk bi kist olusmus tedaviye ara verelim dedi ve duphaston diye bi ilac verdi..burda topikleri okuyunca ilaci kullanmamaya karar verdim..bugünde evde idrar testi yaptim yine negatif..acaba ilaci kullansammi artik..benzer bisey yasayan varmi aranizda..

Bende 35 gunde oluyorum bu ay 48.gunde cikolata gibi geldi adetin son gunu gibi

kızlar merhaba, ben de başımdan geçenleri anlatayım belki bir fikir olur merak edenler için.
son adet tarihim 25 ekimdi ve biz kasım ayında ilk defa bebek denemelerine başladık. adetlerim düzenlidir, kasımın 25'inde veya 26'sında hastalanmam gerekiyordu ama hastalanmadım bir türlü. bir kaç gün idrar testi yaptım ama hiçbir şey çıkmadı. sonra dayanamadım, 30 kasımda yani beklenen adet tarihim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. sonuç küçüktür 2 çıktı, yani negatifti.

bu sefer de madem bebek yok neden adet olamıyorum, bir problem mi var diye korktum ve doktorumdan randevu aldım ertesi güne. çünkü hayatımda hiç bu denli bir adet gecikmesi yaşamamıştım. muayene etti doktor, rahim duvarında kalınlaşma var, adet başlamak üzeredir ya da geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. adet söktürücü bir ilaç verdi ''progestan'' diye. içmekten korkma, bebek olacaksa bile zararı olmaz, aksine tutunmasına yardımcı olur dedi. aynı akşam annemle ve kayınvalidemle durumu paylaştım, ikisi de ilacı içmememi, biraz daha beklememi söyledi. ben de beklemeye karar verdim. bir hafta daha geçti ve hala hastalanmamıştım. 7 kasımda, yani ilk kan tahlili yaptırdığım tarihten tam bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırdım, sonucu dün çıktı ve bhcg 280. gözlerime inanamadım. hemen doktoruma gittim tekrar, muayene etti. henüz kese görünmüyor, zaten normal olarak bu değerlerde görünmezmiş, her şey yolunda, rahim duvarın çok kalın bu iyi bir şey dedi. kesenin oluşacağı yer de belliymiş vs vs. 4 haftalık dedi, nasıl oluyorsa artık :) haftaya aynı gün tekrar gideceğim, bu sefer kese görünecek inşallah.

demem o ki bazen böyle karda yürüyüp izini belli etmeyen sinsi bebişler olabiliyor ve bazen zor olsa da beklemek gerekebiliyorallah isteyen herkese sağlıklı güzel bebekler nasip etsin

Peki belirtiler nelerdi canım ve devam eden belirtiler. Yazın harika açıklayıcı Allah Razı Olsun. Ne gibi belirtiler var canım ?

Peki belirtiler nelerdi canım ve devam eden belirtiler. Yazın harika açıklayıcı Allah Razı Olsun. Ne gibi belirtiler var canım ?
canım çok sağol. aslında adet belirtilerinden ayırt edilebilecek bir belirtim olmadı. adet tarihimden bir hafta kadar önce fazlaca sivilce çıkmaya başladı alnımda ve göğüs bölgemde, normalde sadece alnımda belli belirsiz pütürcükler olurdu ama bu sefer küçük kırmızı sivilceler çıktı hep. alakası var mı bilemiyorum bu sivilce olayının

göğüslerimin kenarlarında hafif ağrı vardı aynı adet öncesi gibi, daha fazla ya da daha eksik bir ağrı değildi. bir de son 3 haftadır aşırı derecede saçım dökülmeye başladı. her banyo yaptığımda oluk oluk saç oluyor her yer

başka da hiçbir belirtim olmadı. kasıkta batma, lekelenme, farklı bir his vs yaşamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…