- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Umarım gec dollemmedirHayır yaptırmadım. En son yaptirdigimda 0.200civarı bişey çıktı. Halada beklemedeyim perşembe günü kadın doğuma gidicem. Geç dollenmeyse çok sevinecek. Fakat değilse adet söktürücü alıcam sanırım
Insallah sizin toplam kaç gün gecikme olduUmarım gec dollemmedir
7 gün oldu surekli karnim kasiklarim ağrıyor regl olacakmış gibi oluyor ama olmuyorInsallah sizin toplam kaç gün gecikme oldu
Ayin 30unda randevum var umarim kotu birsey degildirAynı dert bende de var. Kasıklarım şişti patlicak gibiyim.
Ins. Bende 25 ine randevu aldım bakalimAyin 30unda randevum var umarim kotu birsey degildir
Gittin mi doktora canimIns. Bende 25 ine randevu aldım bakalim
Hamile değilim canimGittin mi doktora canim
Kan testi yaptir bence negatif cikarsa yakinda gelir adetin.ben 12.gun geciktim sonra geldi reglim bahar geldigi icin çoğu kisi gecikme yasadi bu ayMerhaba bayanlar 20 Mart'ta adet oldum 26 Mart'ta adetim bitti.20 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Adetim 1hafta gecikince eczaneden test aldim ama negatif çıktı.10 gün geciktim hala adet olmadım.Hiç bir adet belirtiside yok üstelik.Geç döllenme olabilir mi acaba?Kafam karıştı iyice.Benim gibi bir durum yaşayan var mı ?
Evet adetim geciktikten 2-3 gün sonra belli belirsiz kahverengi pembemsi gibi bı akıntı geldi ama çok az şimdi hiç lekeli bı akıntım yok çok şeffafYinede dikkatli ol belki gec dollenmedir kan testi yaptir .lekelenme tarzi birsey oldu mu