- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 36
Benimde polikistik over geç yumurtlama sıkıntım var. Adetim 8 gün geçti 9 uncu gün idrar testi yaptım pozitif ama c çizgisinden biraz silik bende mi geç döllenme oldu acabaKızlar ben bat a 1 gun kala ısrar testı yapmıstım coook hafif bır cıft cizgi cıkmıstı oyle ki guvenıp esime gosteremedim emin olamadıgım ıcın. Sonra bır hafta daha bekleyip kan testi yaptırdım sonuca gore 2-3 haftalık hamıleydım erken olunca ıdrar testınde cıkmayabılıyor yada cok sılık cıkıyor emın olamıyorsunuz. Adetınız gecıksın ge kan gelmıyorsa bence belırtı de varsa dırekt kan testı yaptırın ıkı saate sonucları cıkıyor hem de garantı oluyor. Bende polıkıstık over vardı oyuzden 10gun gec dollenme olmus dedı doktorum. Allah ısteyen herkese hayırlı gebelık yasatsın
Olabilir canım kandan baktır hayırlısı olsunBenimde polikistik over geç yumurtlama sıkıntım var. Adetim 8 gün geçti 9 uncu gün idrar testi yaptım pozitif ama c çizgisinden biraz silik bende mi geç döllenme oldu acaba
Oldun mu sonra merak ettim suan ayni durumdayim da baya once acilmiş konuCeren merhba senin adetin kac gun gecmisti acaba ogrendiginde bu durumu nasil yasadin tum yorumlarina bakamadim ama .
Üşütmeden dolayı olabılır ama bazı hamılelerde belirtide olmuyor kan testı yaptırın bence. İdrarda bu kadar erken cıkmazmerhaba
adet döngüm çok düzenlidir genelde 27 gün sürer, yılda 2 kez de 28-29 gün sürer.. eşimle 17 ya da 18. gün (adete 10 gün vardı) risksiz dönem diyerek korunmadık.. 28. gün bir damla kan gördüm peçetede aa dedim adet oluyorum, o gün çok üşüyordum akşam da ateşlenince arveles (ağrı kesici) içtim.. sonra kanamam bir daha olmadı. ben de ağrı kesici kanamayı kesmiştir diye düşündüm. (normalde azaltır ama kesmezdi) ama bugün döngünün 31. günü ve kanamam hala yok..idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı, ama emin de olamadım.. sizce hamilemiyim? ne meme ağrısı ne başka şikayetim var sadece hafif ateş ve ishal..
Olabilir tabi olmaz diye bişey yok ama benim de o şekilde çok gecikti sonuç hep negatifolduarkadaşlar meraba mjlar çok eski ama aktif olan belki cevap verir. benim adetim geçeli 11 gün oldu fakat dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. hala adet olmadım geç döllenme ihtimali varmıdır sizce?
Ilk defa böyle gecikti normalde hep düzenli ve yoğun geçiririm
Belli olmaz sen yinede bi kan testi ver canımIlk defa böyle gecikti normalde hep düzenli ve yoğun geçiririm
Daha dün verdim kanı negatifti . Bazı arkadaşlar geç dollemedir bekle dedi 25 güne kadar cikabiliyormus geç döllenme meBelli olmaz sen yinede bi kan testi ver canım
Merhaba regl oldunuz mu acabaDaha dün verdim kanı negatifti . Bazı arkadaşlar geç dollemedir bekle dedi 25 güne kadar cikabiliyormus geç döllenme me
Hayır olmadım canım.Merhaba regl oldunuz mu acaba
Bende benzer bir durumdayim reglim 7 gun gecikti hep duzenlidir gecikmenin 5.gununde kan tahlili 0.7cikti halen regl olmadim.siz tekrar kan tahlili yapiniz miHayır olmadım canım.
Hayır yaptırmadım. En son yaptirdigimda 0.200civarı bişey çıktı. Halada beklemedeyim perşembe günü kadın doğuma gidicem. Geç dollenmeyse çok sevinecek. Fakat değilse adet söktürücü alıcam sanırımBende benzer bir durumdayim reglim 7 gun gecikti hep duzenlidir gecikmenin 5.gununde kan tahlili 0.7cikti halen regl olmadim.siz tekrar kan tahlili yapiniz mi