- 23 Aralık 2016
- 138
- 56
tekrar baktir bencee adet olmaman yumurtlamadigin anlamina gelmez canimDun bende seker var tahlil verdimdi saglik ocagina gittim doktora anlatmisti m oda betana da bakariz dediydi bugun netten baktim tahlillere 2.22 ilk defa iki gördüm betada kendimde hep 1.20 yada 0.5 falan oluyodu
Hahahhaha heyacan korku adranelin ne ararsan var bilmiyorum allak oullak oldum ya offtekrar baktir bencee adet olmaman yumurtlamadigin anlamina gelmez canimay çok heycanli
Bi daha bhcg yaptir bence ben catlarim meraktNHahahhaha heyacan korku adranelin ne ararsan var bilmiyorum allak oullak oldum ya off
Merhaba arkadaşlarım zaman gecmek bilmiyor...benim adetlerim gayet düzenli ve testlerim cok normal kestim de iki ay öncesi en son bakıldı yok...en son 6 martta adet oldum ama hala daha adet olamadım...her ay hafif 2 gün adet sancım olurdu hemen gelirdi ama bu ay inceden arada ağrım var 36.gündeyim... Kan testi iki gün önce negatif idi...doktora ne zaman gitmeliyim ya da ne yapmalıyım bilemedim teşekkür ederim
Psikolojik olarak olamiyor olabilirsin. Çokta geciktirmeden bence bugün git. Kist mi var diye kontrol ettirirsin. Ben böyle durumda verilen adet sokturuculeri kullanmiyorum. Dogal adet olmaya calisiyorum sorun yoksa.
Merhaba bundan 3 gun önce kaşık agrisi nedeni ile hcg ye baktırdım 10,3 çıktı ertesi günü tekrar baktırdığım hcg 1,3 e düştü doktor hamile değilsin.10,3 değerin yumurtlama gününde olduğun için yüksek çıkmış dedi.biz de yumurtlama gününden 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki yaşamıştık. Adetime şu an 5 gün falan var adet olacakmisim gibi ağrı yaşıyorum.merak ettiğim şu yumurtlama gününde yaşanan ilişkide hamile kalmış olsam hcg de ne zaman belli olur ve bu yaşadıklarım adet belirtisi mi sizce
İnşallah çok tsk ederimBence en sağlıklısı adet günü gecikince test yapmak. Geç döllenme de yasanabilir. Hamile de olabilirsin. Insallah güzel haberlerini alırız..
direk doktora git bende de 3 ay olmadim bekleye bekleye 3 ay geçti stresten sonuc hamile degildim stres cok etkili bu konuda 9 aylik evliyim hic korunmadim ama sonuc negatifTam merk ettgm topik benimde bugun 5.gun kanda negatf olmadm halen beklyrm sonra ckan oldmu nolr yazn arkdaslar yaa: ((
Cnm bn bu ay hic tkmadm stres etmedm hatta ummuyrdm bnm olmz bole gecikme ztn 5 gun daha bklcm tekrr kn ypcm cnmdirek doktora git bende de 3 ay olmadim bekleye bekleye 3 ay geçti stresten sonuc hamile degildim stres cok etkili bu konuda 9 aylik evliyim hic korunmadim ama sonuc negatif
ayy naptin merak ettimHahahhaha heyacan korku adranelin ne ararsan var bilmiyorum allak oullak oldum ya off
Benimde 9 aydır ama bunada şükür nasibimizde varsa olur yıllarca yanıp tutuşan lar var6 aydır bebeği olmuyordu nerdeyse ...
İlk defa bu ay adetim gecikti 3.gün bugün gecikeli hala olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Üstelik hiçbir belirti yok bende sadece hassas gogusum. . Of pazartesi tekrar idrar testi yapıcam olmadı umutlansammi bilemedim aylardir hayal kırıklığı ile her ay sonu agliyordm yoruldum artık negatif gormekten
Bende aynı senin gibiyim benim de 8 gün olacak insallah hayırlı bir haber alırız kan testi 3 defa yaptım negatif of bilmiyorum aşırı stresliyimmerhaba arkadaşlar öncelikle yazdıklarınız beni tekrardan umutlandırdı ve inşallah boş çıkmaz hayal kırıklığı olmaz Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 6 gün gecikti 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuc negatif ama hala geelen giden yok göğüslerim çok hassaslaştı ve koyu renk olan kısımda sivilce gibi kabarcıklar oluştu arada bi belim ve kasıklarım ağrıyo, doru düzgün akıntım gelmiyo çok az şeffaf yada beyaz gibi geliyo arada anlamadım çok duygusallaştım bilmiyorumm nolcekk
Canim benim yaa bende 5 aylık evliyim ve ilk gunden bu yana bebek istiyorum aynı adet düzensizliği oldu bende allah nasip eder insallah tüm kadınlara bebek sahibi olmayı yalnız değilsin aynı durumlardan yakinan birisiyimSelamün aleyküm. Ben ilk defa bir siteye yazıyorum. Konunun güncel olduğunu görünce dayanamadım. Ben beş aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Henüz nasip olmadı. Evlendikten sonra adet düzenim tamamen bozuldu ya geç ya erken oldum. Ama bu sefer 12 gün geçti sabah tahlil yaptırdım sonuç negatif hcg 1.2 çıktı. İlk defa bu kadar uzun olmadım çokta heveslenmiştim. Üç gündür bel ağrısı çekiyorum ama ne gelen var ne giden. Ve içim de test negatif bile çıkmış olsa hep bi acaba var? Dua istiyorum gerçekten. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
benimde ilk 83 tü iki sonra 104 geldi dr normal dediİki gün once degerim 705 ti bugün 1220 çıktı ikiye katlama yok bu değer normalmi anlayamadim