• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme üstüne görme

yasemin6734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
3
0
1
33
Merhaba hanımlar bu 1.5yildir evliyim korunmasız ilişkiye giriyoruz çocuk düşünüyoruz fakat bir buçuk yıldır olmuyor Şubat'ın 16'sında benden azıcık peçeteyi silmelik bir kan geldi ondan öncesi ve sonrası hep eşimle ilişkiye girdik benim genelde adetlerim düzensiz olur 40 günde bir olurum bu ay yani Mart 8de adet olacakken 2gun erken oldum ama kanamam çok azdı benim adetim 6 7 gün sürer normalde bugün 3 .gün kanama gelmiyor sadece peceteye silince geliyor mide bulantısı ishal de var regl den önce test yaptım ikisi silik çıktı ama artimedin testleri yanıltıyormuş o yüzden prodictor testi aldım sonuç onda negatif çıktı böyle üstüne adet görüp hamile olan var mı sizce hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz

Merhabalar. Forumda daha önce adete birkaç gün kala ilişkiye girip, iki üç günlük adet geçirip adet bitiminden iki üç hafta sonrasında gebe olduğunu öğrenenler görmüştüm. Bu yüzden ihtimal olabilir. Eğer tekrar eden bir kanama olmazsa bir hafta on güne kadar kan testi vermenizi öneririm. Geç döllenme olduğunda gebelik çok çok sonra anlaşılabiliyor.

Merhaba, benimde 35 gün sürüyor adetim. Aynı sizin gibiyim şuan..Mart'in 6sinda tam adet günümde kahve sonradan kırmızıya çalan renkte geldi. İki gün boyunca en fazla 2 pedlik kadar geldi. Üçüncü gün hiç gelmedi. Dördüncü gün yani bugun akşama doğru çok az geldi. Ekstra olarak bir haftadır karnım çok şiş ve midem bulanıyor, karnımın şişliğinden sanki patlayacak gibi oluyorum. Sizde şişlik var mı? Neden böyle oluyor, mevsimsel bir gecis mi geç döllenme mi anlayamadım. Adetten önce kan testi vermiştim negatif çıkmıştı, dün gelmeyince idrar testi yaptım negatif...Umarım dilediğimiz gibi olur bir umutta olsun bekliyor insan...

Merhaba, benimde 35 gün sürüyor adetim. Aynı sizin gibiyim şuan..Mart'in 6sinda tam adet günümde kahve sonradan kırmızıya çalan renkte geldi. İki gün boyunca en fazla 2 pedlik kadar geldi. Üçüncü gün hiç gelmedi. Dördüncü gün yani bugun akşama doğru çok az geldi. Ekstra olarak bir haftadır karnım çok şiş ve midem bulanıyor, karnımın şişliğinden sanki patlayacak gibi oluyorum. Sizde şişlik var mı? Neden böyle oluyor, mevsimsel bir gecis mi geç döllenme mi anlayamadım. Adetten önce kan testi vermiştim negatif çıkmıştı, dün gelmeyince idrar testi yaptım negatif...Umarım dilediğimiz gibi olur bir umutta olsun bekliyor insan...
Merhaba bugün dördüncü günüm kan yok benim de karnında aşırı gaz var mide bulantım var dün akşam acile gittim kan tahlili verdim emin olmak için sonuç negatif sanırım mevsimsel ama ilk kez böyle adet oluyorum anlamadım ayın 18inde doktor kontrolüm var bakalım yarın klomene başlamam gerekiyor Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde versin her ay bu psikoloji insanı çok yıpratıyor artık düşünmemeye çalışacağım🥹

Merhabalar. Forumda daha önce adete birkaç gün kala ilişkiye girip, iki üç günlük adet geçirip adet bitiminden iki üç hafta sonrasında gebe olduğunu öğrenenler görmüştüm. Bu yüzden ihtimal olabilir. Eğer tekrar eden bir kanama olmazsa bir hafta on güne kadar kan testi vermenizi öneririm. Geç döllenme olduğunda gebelik çok çok sonra anlaşılabiliyor.
Ya inşallah hayırlısı her ay bu psikolojiyi yaşamak insanı yıpratıyor acaba hamilemiyim adet mi olucam malum adetler düzensiz olunca bu süreç insanı yıpratıyor acile gittim dün akşam ama negatif sonuç hayırlısı 🥹

Back