Sagol canim insallah öyledir aminCnm ben 11 den öğrendim umudunu kaybetme inşallah bebeğin senledir strese sokma kendini fazla o bebek dünyaya gelecekse her türlü geliyor cnm ben 4 düşük yaptım 2 yasiyanim var ve yine hamileyim ilk kez 11 HCG öğrendim çok korkmuştum seni çok iyi anlıyorum inşallah bebisin senledir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İçini ferah tut randevun ne zaman pekiSagol canim insallah öyledir amin
Sali günü tekrar kan alinacak, duruma göre bakilacakİçini ferah tut randevun ne zaman peki
İnşallah bebiş senledir strese sokma kendini fazla yorma var ise sana tutunmaya çalışıyor dikkat et ilişkiden uzak kal ağır falan kaldırma çok yeni dahaSali günü tekrar kan alinacak, duruma göre bakilacak
Tmm canim insallah öyledir gercekten umutlanmak inanmak istiyorum ama kendimide herseye hazirlamak istiyorum , ki ne kadar hazirlarsam hazirlayayim cok üzülecegim kesin. Ama tabi Allahdan ümit kesilmezİnşallah bebiş senledir strese sokma kendini fazla yorma var ise sana tutunmaya çalışıyor dikkat et ilişkiden uzak kal ağır falan kaldırma çok yeni daha
Adete kaç kala veya yumurtlamadan kaç gün sonra test verdinizCnm ben 11 den öğrendim umudunu kaybetme inşallah bebeğin senledir strese sokma kendini fazla o bebek dünyaya gelecekse her türlü geliyor cnm ben 4 düşük yaptım 2 yasiyanim var ve yine hamileyim ilk kez 11 HCG öğrendim çok korkmuştum seni çok iyi anlıyorum inşallah bebisin senledir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynı benimde hatta bugün adet olmam lazımdı.sende öylesin.başka marka test vars dene bkalım.ben sabah ilk idrarla test yapacağımSon adet tarihim 13 Kasım 4 aralıktan itibaren ara ara lekelenmelerim oldu ilk başta kahverengiydi daha sonra açık kırmızı oldu 2 gündür lekelenme yok test yaptım sonuç böyle çıktı bakabilir misiniz herkes artı med yanıltıcı sonuçlar veriyor diyor ama bilemedim
Bende yarın yapacağım başka marka testle sende mi artı medle yaptınAynı benimde hatta bugün adet olmam lazımdı.sende öylesin.başka marka test vars dene bkalım.ben sabah ilk idrarla test yapacağım
Ben innovitalle ilk kez yarın bakacağım.mide bulantın var mı.birbirimizi takip edelim :)Bende yarın yapacağım başka marka testle sende mi artı medle yaptın
Ben innovitalle ilk kez yarın bakacağım.mide bulantın var mı.birbirimizi takip edelim :)
Şuan aynı benimde.akımda beyaz .sanki adet olacakmış gibiyimde tuhaf yani ne bileyimBulantım yok kasık ağrısı bel ağrısı bide bacak ağrısı var ayıptır söylemesi bide göğüs uçlarım sert
Benim gögüs uçlarım acıyorBulantım yok kasık ağrısı bel ağrısı bide bacak ağrısı var ayıptır söylemesi bide göğüs uçlarım sert
O zaman sbh test yapıp birbirimizle iletişime geçiyoruzBende göğüs ağrısı yok ama dediğim gibi göğüs uçları sert sadece
Yaş kaçBende göğüs ağrısı yok ama dediğim gibi göğüs uçları sert sadece