Gec döllenme? Umut var mi?

fkaya1994

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
5
0
30
Adetime bir gün kala kan verdim hcg 9'du, 2,5 gün sonra (dün) 15 olmus.

Doktor sali günü tekrar gel, tekrar bakalim artis varmi diye dedi.

Ben aslinda umudumu kesmistim, kanamam gelsin bitsin artik bu korkunc günler diyordum. Progesteron kullaniyorum, niyetim birakmakti, kanamanin gelmesini engelliyormus cünkü. Hcg de biraz artis göründügü icin doktor progesteronu birakmama izin vermedi. Sizce hala umut var olabilir mi? Benzer bi durum yasayan oldumu acaba? Cok yoruldum artik, hamile oldugumu ögrendikten sonra sadece 24 saat mutluydum, hcg yi ögrenesiye kadar, o gün bugündür ölü gibiyim, gözümde yas kalmadi, hic umudum yok

Cnm ben 11 den öğrendim umudunu kaybetme inşallah bebeğin senledir strese sokma kendini fazla o bebek dünyaya gelecekse her türlü geliyor cnm ben 4 düşük yaptım 2 yasiyanim var ve yine hamileyim ilk kez 11 HCG öğrendim çok korkmuştum seni çok iyi anlıyorum inşallah bebisin senledir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sagol canim insallah öyledir amin

İnşallah bebiş senledir strese sokma kendini fazla yorma var ise sana tutunmaya çalışıyor dikkat et ilişkiden uzak kal ağır falan kaldırma çok yeni daha
Tmm canim insallah öyledir gercekten umutlanmak inanmak istiyorum ama kendimide herseye hazirlamak istiyorum , ki ne kadar hazirlarsam hazirlayayim cok üzülecegim kesin. Ama tabi Allahdan ümit kesilmez

Son adet tarihim 13 Kasım 4 aralıktan itibaren ara ara lekelenmelerim oldu ilk başta kahverengiydi daha sonra açık kırmızı oldu 2 gündür lekelenme yok test yaptım sonuç böyle çıktı bakabilir misiniz herkes artı med yanıltıcı sonuçlar veriyor diyor ama bilemedim

Eklentiler

• 8D16ED17-EFF1-482D-8299-1002EC0A85B3.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 8
Adete kaç kala veya yumurtlamadan kaç gün sonra test verdiniz

Aynı benimde hatta bugün adet olmam lazımdı.sende öylesin.başka marka test vars dene bkalım.ben sabah ilk idrarla test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…