Geç döllenme olanlar

İnşallah güzel haberler alırsın :) ben sanırım bugun hasta olmaya başladım geç yumurtamış olabilirim bu ay heralde ondan gecikti. Kan testi yaptırdın mı. Bu ay ki gecikmen için
Hayırlısı canm yaptrmadm bugün 20 gün oldu hala bişey yok adet belirtiside yok ne olacak bakalım test yaptım bişey cıkmadı bugün bu seferki test farklıydı birisi 25gün gectgnde öğrenmiş hala bekliorum kan vercem olmucak böyle bazen çıkmayabiliomuş testlerde bazılarının idrarda ki hcg seviyesi daha düşük olabiliyormuş. Bilmiyorum gerçekten ilk defa bu kadar geckti

Benimde adetimden 3 gün gecti idrar tahlilinde silik pozitif cikti doktor hcg dusuk haftaya tekrar gel dedi bende anlayamadim

Kanda geç döllenme bile sanırım 15 günde çıkıyor bı ay geç yumurtladıysan ondan gecikmiş olabilir birde mevsim değişikligi sabrına hayranım ben olsam kesin dayanamaz yapardım :)

Kan testi yaptırdın mı merak ettim :)
ne yaptın kan da baktırdın mıııı

Gecikmenin 16.günü tık yok kendi başıma gelene kadar inanmiycam su kadar gün geçti hamilemisim diye okuduklarıma.olsa silikte olsa çıkardi negatif net.

Arkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen

Geç dollenme miymiş sizin ki bende aynı şeyi yaşıyorum sanırım emin değilim ama 17 eylülle 4 cm lik yumurtalik kisti var dediler 2 ay adet olamamıştım 19 eylülle adet oldum sonraki adetim 24 ekimdi normal oldum 5 kasımda kontrole gittim kist geçmiş herşey normal dediler 12 kasımda da tekrar gittim ksit yok dediler şuan adetim tam 16gün gecikti hala olmadım geçen ay düzenli ölmüştüm bu ay olmadım ve sürekli migdem bulanıyor kafamı yataktan kaldıramıyorum kasiklarim belim başım ağrıyor en son 4 aralık ta acil de kanda beta hcg negatif hala gebe olma olasılığım var mı ?

Kan testi yaptırdın mı merak ettim :)

ne yaptın kan da baktırdın mıııı
Canm bakamadım sayfaya epeydir kan vermiştim ama ertesi gün adetim başladı çok agrı cektm ilk defa bu kadar cok gecikme olmuştu düşük yapıyorum sandım kan sonucunu 2 gün snra öğrendim bişey yoktu Allahtan bu sefer düşük yapıyorum die doktora gidicektim korkumdan neyseki yoktu gebelik. 7 gün süren adetm 2 gün cok yoğun bi şekilde oldu ve bitti diger günler leke şeklinde geldi ilk defa. Hayırlısı olsun ovülasyon testi aldım ona başlıycam bu ay

Arkadaşlar merhaba adetim on gün gecikti geçtiğimiz ctesi kan verdim doktor ultrasonla baktı negatif ikiside dedim ama biz adete kadar gün aşırı ilişki yaşadık son ilişki bat günüydü gebelik testlerinde hayal meyal çizgiler görüyorum sizce geç döllenme olabilir mi? Aşırı şişkinlik, sürekli beyaz akıntı, uyku gibi belirtilerim var. Az önce yaptığım gebelik testine bakabilir misini? Bikaç gün daha olmazsam kan vericem. Doktor tarlusal vermişti sizce kullanıyım mı?

Eklentiler

• 7DF8A525-0079-47C8-A513-1917CD0BF537.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 59
Gebelik testinizde ikinci çizgi göremedim ben maalesef adet düzensizliği var mıydı peki geç yumurtlama olmussa geç döllenme ihtimali olabilir hakkınzda Hayırlısı olsun insAllah

Bazen düzensizliğim oluyo ama bu kadar uzun süreli hiç olmamıştı canım bu belirsizlik çok kötü belirtileri o kadar yaşıyorumki migrenim tuttu bugün ilacımı da içemiyorum napıcamı şaşırdım

Yaklaşık 1 haftadır etrafımdakilerinde farkettiği “erken gebelik belirtileri” nin çoğunu yaşıyorum. Reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Regl döneminde 1 günlük bile gecikme yaşamış insan değilim. 1 gün gecikti diye test yaptırdım 1.20 çıktı. Aslında negatif ama ne biliyim regl geciktiği halde negatif çıkıp yükselen oldu mu sonradan? Şuanda reglimin geciktiği 5.gündeyim. Sizce 0.100den 1.20ye çıkması normal mi?

Aynı durumu ben yasadım adetim gecikti 2 gün test yaptım negatif daha sonra 9gün gecikmeyle doktora gtrm rahimde kalınlaşm var test yapalım dedi ve 50 cıktı 2gün arayla yaptım ve degerim arttı haftaya carsamba gideceğim ultrosana inş.

Hala regl olmadım en son 10 kasımda olmuştum tarlusal biteli 10 gün oldu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda çok sancı var ara ara peçeteye gelen kahverengi leke oluyo . Canım çok sıkkın

Pardon yanlıs yere yazmıstım yeni yorumu simdi okudum ben de tarlusal kullandım ve bittikten sonra oldum bende de oluyordu kahve akıntı

Pardon yanlıs yere yazmıstım yeni yorumu simdi okudum ben de tarlusal kullandım ve bittikten sonra oldum bende de oluyordu kahve akıntı
Adet olacak mıyım dersin? Yerleşme belirtisi falan olabilir mi? Valla canıma tak dicek içicem iki tane aspirin diye korkuyorum

Adet olacak mıyım dersin? Yerleşme belirtisi falan olabilir mi? Valla canıma tak dicek içicem iki tane aspirin diye korkuyorum
Bn de cok umutlanmıstım tarlusal kullanıp hamile olan da cok insallah sende onlardan olursun ben adet olunca cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…