Geç döllenme olanlar

Yaaaa MasAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah benimde artar insAllah ya

Arkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen
Merhaba cnm benimde inş gec dolle medir diye ümit ediyorum bat 8 kasım 9 ve 12 kasımda idrar testim negatif cıktı bekliyorjm bakalım gelen giden de yok

Biraz önce baktım da soluk pembeyle karışık kahve olmuş çok korkuyorum
Cnm benimde o sekilde oldugu oluyordu gece aylad adet sökülecek ama bir türlü sökülemiyor üzülme sakın bir daha ki aya olur kac aydır deniyorsunyada yil

Kizlar benimde üc gün lekelenme oluyo acik renk silince sadece günde iki üc kere. 23 de adet oldum ovulasyon test yapiyorum 4 kere falan yapmadim testi. Gecen haftada hastalandim antibiyotik kullandim yumurtlama da görmedim daha bügün 23. Günüm cözemedim neden acik renkte kan oluyor adetten hemen sonrami olduki yumurtlama

Yaaaa MasAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah benimde artar insAllah ya
İnşallah cnm daha bebeği ve kalp sesini göremedik 7+5 oluyorum yarın inşallah duyarız hiç bitmiyor bekleyiş önce gebelik sonra kese gorundu mu sonra kalp sesi boş gebelik mi ve insan hep eli yureginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…