• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olanlar

Arkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen

Benim regl 15 16 gün geçti öyle öğrendim... Hep sonuçlar negatifdi 73 lük bir değerle öğrendim regl olacağım zaman hamile kalmışım..

Arkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen
Arkadaslar banada yardimci olun lutfen iki senedir korunuyoruz adetim bittikten 14 gun sonra iki kere korunmasiz iliskiye girdim adet zamanim geldi iki gun gecikti adet olmadim test yaptim idrarda begatif cikti gec dollenme olabilirmi

Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak sizlere Normalde adetlerim düzenlidir eşimle korunmuyoruz 3 aydır bu ay reglim gecikti reglim 4 gün geçmişken fenalaşıp hastaneye gittim acilde kanada baktılar ancak gebelik yok suan gecikmem 9 gün oldu hala regl olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak sizlere Normalde adetlerim düzenlidir eşimle korunmuyoruz 3 aydır bu ay reglim gecikti reglim 4 gün geçmişken fenalaşıp hastaneye gittim acilde kanada baktılar ancak gebelik yok suan gecikmem 9 gün oldu hala regl olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Mrb 15 güne kadar bekle derim canm düzenliyse adetlern gec döllenme de olsa en gec 15 gün snra cıkarmış.

Teşekkür ederm bekleyeceğim bakalım normalde 1 senedir düzenliydi reglim
Biiey değil bn kendimi bildim bileli düzensiz her ay olur assagı yukarı ama farklı zamanlarda olur hep. dktra gitmştm bi sorun yok. Simdi bnm 19 gün gecikti testler negatif bugün cok ama cok silik cizgi çıktı tekrar yapçam yarın. Benm ne zman döllenme oldugu belli değil o yüzden bekliorum şimdilik. Adet olursam bundan sonra ovülasyon testi kullancam.

İnşallah güzel haberler alırsın :) ben sanırım bugun hasta olmaya başladım geç yumurtamış olabilirim bu ay heralde ondan gecikti. Kan testi yaptırdın mı. Bu ay ki gecikmen için

Back