Hayır canım eşim işe gidiyor diye kalkıyorum bu saatte sen calisiyormusunCalismiyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım eşim işe gidiyor diye kalkıyorum bu saatte sen calisiyormusunCalismiyormusun
Calisiyorum cnm . Evde canin sıkılıyorsa seni mesgul edecek seyler yapHayır canım eşim işe gidiyor diye kalkıyorum bu saatte sen calisiyormusun
Yok canım sıkılmakla alakası yok ya ama işte ne bileyim yaCalisiyorum cnm . Evde canin sıkılıyorsa seni mesgul edecek seyler yap
Allah hayırlısını versin cnm geldi adetinYok canım sıkılmakla alakası yok ya ama işte ne bileyim ya
Arkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen
Allah hayırlısını versin cnm geldi adetin
Maşallah canım inşallah sağ salim kucağına alabilirsin darısı bizlerin başına benim hayallerim aralığa kaldı inşallah aralıkta tadarim anneligiKızlar bnm geç döllenme olduğu kesinleşti sat a göre 7+5. Ultrasonda 6+2 minigim
Yaa ne güzel allahım inşallah sağ salim kucağına alabilirsin canım ya darısı bizlereBenim regl 15 16 gün geçti öyle öğrendim... Hep sonuçlar negatifdi 73 lük bir değerle öğrendim regl olacağım zaman hamile kalmışım..
İnşallah cnmMaşallah canım inşallah sağ salim kucağına alabilirsin darısı bizlerin başına benim hayallerim aralığa kaldı inşallah aralıkta tadarim anneligi![]()
Benimde aynı ya testler negatif ve adet agrım var gibii iki gündür hala olmadım belirsizlikMerhaba cnm benimde inş gec dolle medir diye ümit ediyorum bat 8 kasım 9 ve 12 kasımda idrar testim negatif cıktı bekliyorjm bakalım gelen giden de yok
Benim agrida yok akinti var bakalim hayirlisi cnmBenimde aynı ya testler negatif ve adet agrım var gibii iki gündür hala olmadım belirsizlik![]()
Yaa ne güzel allahım inşallah sağ salim kucağına alabilirsin canım ya darısı bizlere![]()
Ya canım çok üzüldümKürtaj oldum canım ben maalesef kurban bayramının Arifesinde![]()
Arkadaslar banada yardimci olun lutfen iki senedir korunuyoruz adetim bittikten 14 gun sonra iki kere korunmasiz iliskiye girdim adet zamanim geldi iki gun gecikti adet olmadim test yaptim idrarda begatif cikti gec dollenme olabilirmiArkadaşlar geç dollenme olanlar yazabilirmisiniz nasil di bende geç dollenme olmasından şüpheleniyorum da..yardım edin lutfeeen
Mrb 15 güne kadar bekle derim canm düzenliyse adetlern gec döllenme de olsa en gec 15 gün snra cıkarmış.Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak sizlere Normalde adetlerim düzenlidir eşimle korunmuyoruz 3 aydır bu ay reglim gecikti reglim 4 gün geçmişken fenalaşıp hastaneye gittim acilde kanada baktılar ancak gebelik yok suan gecikmem 9 gün oldu hala regl olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Teşekkür ederm bekleyeceğim bakalım normalde 1 senedir düzenliydi reglimMrb 15 güne kadar bekle derim canm düzenliyse adetlern gec döllenme de olsa en gec 15 gün snra cıkarmış.
Biiey değil bn kendimi bildim bileli düzensiz her ay olur assagı yukarı ama farklı zamanlarda olur hep. dktra gitmştm bi sorun yok. Simdi bnm 19 gün gecikti testler negatif bugün cok ama cok silik cizgi çıktı tekrar yapçam yarın. Benm ne zman döllenme oldugu belli değil o yüzden bekliorum şimdilik. Adet olursam bundan sonra ovülasyon testi kullancam.Teşekkür ederm bekleyeceğim bakalım normalde 1 senedir düzenliydi reglim