Merhaba ben kan testi yaptırdım 0.34 çıkmış sizce artarmıbenim ilk gebeliğim geç döllenmeydi regl gecikmesi ve sinirli ruh hali dışında belirtim yoktu. Gecikmenin 10.günü çok silik pozitifi gördüm. 11.gün değerim 37ydi. inşallah gebesinizdir
regl gecikti mi kaçıncı gündesiniz ?Merhaba ben kan testi yaptırdım 0.34 çıkmış sizce artarmı
Düzensizlik olduğu için tahmini olarak 11 gün oldu. Ben Bi kere daha böyle oldum test yapmıştım pozitif çıktı. Kan testinde de 0.31 çıktı ve aynı gün regl olmuştum. Hala bekliyorum hiçbirşey yok acaba artma olasılığı yüksekmiregl gecikti mi kaçıncı gündesiniz ?
sanmıyorum.. düzensizlik için doktora gittiniz mi ? bende pco var düzensiz adetlerim klomenle hamile kaldım.Düzensizlik olduğu için tahmini olarak 11 gün oldu. Ben Bi kere daha böyle oldum test yapmıştım pozitif çıktı. Kan testinde de 0.31 çıktı ve aynı gün regl olmuştum. Hala bekliyorum hiçbirşey yok acaba artma olasılığı yüksekmi
Gittim ama bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorsanmıyorum.. düzensizlik için doktora gittiniz mi ? bende pco var düzensiz adetlerim klomenle hamile kaldım.
anladım o zaman stres falan etkili olmalı illaki bi sebebi olmalı düzensizliğin. Sebebini bulursanız çözümüde bulursunuz dolayısıyla hamile kalmanız kolaylaşır . Düzensizliğin sebebi öncelik olmalı derim ben. İnşallah tez vakitte Rabbim evlat nasip ederGittim ama bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor
Durumun ne canım hamilesindir inşallahAmin çok teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum cumartesi kan sonucum 0.34 çıkmıştı ben bugün sabah ilk idrarımla test yaptım ışıkta belli olan bir çizgi çıktı acaba hamilemiyim geç döllenme olabilir mi
Test negatif çıktı canım adette olmadım hala randevu bulamadığım için kadın doğuma gözükemedim deDu
Durumun ne canım hamilesindir inşallah
Benimde 5.günüm gecikmemin 10 da randevum var bakalım tedtler hep negatif,Test negatif çıktı canım adette olmadım hala randevu bulamadığım için kadın doğuma gözükemedim de
Canım bebeğin hayırlı olsun değerin 2 gün sonra kaç artmıştıbenim ilk gebeliğim geç döllenmeydi regl gecikmesi ve sinirli ruh hali dışında belirtim yoktu. Gecikmenin 10.günü çok silik pozitifi gördüm. 11.gün değerim 37ydi. inşallah gebesinizdir
Sağolasın canım ilk gebeliğim olduğu için kaç artmıştı hatırlayamıyorum ama olması gereken gibiydi artışta bir problem yaşamadımCanım bebeğin hayırlı olsun değerin 2 gün sonra kaç artmıştı
Sonuç ne canımBenimde 5.günüm gecikmemin 10 da randevum var bakalım tedtler hep negatif,
Negatif çıktı hala gelen giden yok kasıklarım ağrıyo canım maalesef yarın akşam mr a giricemSonuç ne canım
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım ben hala bekliyorum randevu da bulamıyorumNegatif çıktı hala gelen giden yok kasıklarım ağrıyo canım maalesef yarın akşam mr a giricem
Bende bulamıyordum semt poliklinikler var ek hastane olarak orda çok rahatlıkla bulabildim çok şükür inşallah gebesindir sadece bebişini görmek için gidersinİnşallah bi sıkıntı yoktur canım ben hala bekliyorum randevu da bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?