• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilirmi

Busraa977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
257
51
98
27
Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim kafam çok karışık adetim 10 gün geçti gecikmenin 3 ve 4.gününde pembe kahve lekelerim geldi şimdi ise sadece akıntım geliyor. İdrar testi yaptım her seferinde negatif sonuç aldım ama adette olamıyorum sizce geç döllenme olabilir mi Ekim ayında kontrol oldum doktorum hiçbir sıkıntı (kist pcos miyom) yok dedi benim gibi olup hamile kalan varmı?

İnşallah öyledir 1 senedir uğraşıyoruz artık tahammülüm kalmadı umudum kalmamış gibi hissediyorum kasık ağrılarım ve bazen bulantım oluyor kısa süreli

benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi regl gecikmesi ve sinirli ruh hali dışında belirtim yoktu. Gecikmenin 10.günü çok silik pozitifi gördüm. 11.gün değerim 37ydi. inşallah gebesinizdir
Merhaba ben kan testi yaptırdım 0.34 çıkmış sizce artarmı

regl gecikti mi kaçıncı gündesiniz ?
Düzensizlik olduğu için tahmini olarak 11 gün oldu. Ben Bi kere daha böyle oldum test yapmıştım pozitif çıktı. Kan testinde de 0.31 çıktı ve aynı gün regl olmuştum. Hala bekliyorum hiçbirşey yok acaba artma olasılığı yüksekmi

Düzensizlik olduğu için tahmini olarak 11 gün oldu. Ben Bi kere daha böyle oldum test yapmıştım pozitif çıktı. Kan testinde de 0.31 çıktı ve aynı gün regl olmuştum. Hala bekliyorum hiçbirşey yok acaba artma olasılığı yüksekmi
sanmıyorum.. düzensizlik için doktora gittiniz mi ? bende pco var düzensiz adetlerim klomenle hamile kaldım.

Gittim ama bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor
anladım o zaman stres falan etkili olmalı illaki bi sebebi olmalı düzensizliğin. Sebebini bulursanız çözümüde bulursunuz dolayısıyla hamile kalmanız kolaylaşır . Düzensizliğin sebebi öncelik olmalı derim ben. İnşallah tez vakitte Rabbim evlat nasip eder 💜

Amin çok teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum cumartesi kan sonucum 0.34 çıkmıştı ben bugün sabah ilk idrarımla test yaptım ışıkta belli olan bir çizgi çıktı acaba hamilemiyim geç döllenme olabilir mi

benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi regl gecikmesi ve sinirli ruh hali dışında belirtim yoktu. Gecikmenin 10.günü çok silik pozitifi gördüm. 11.gün değerim 37ydi. inşallah gebesinizdir
Canım bebeğin hayırlı olsun değerin 2 gün sonra kaç artmıştı

Back
X