I ipekcigim Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2018 48 7 86 30 Cumartesi 17:02 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylanz #21 Leylanz .!.: Pazartesiye kaldı sonucum ya pazartesi doktor çağırmıştı zaten pazartesi ögrenicem hala adet olmadım Genişletmek için tıkla... E nabıza düşüyor kan sonuçları baktınız mı belki vardır orada
Leylanz .!.: Pazartesiye kaldı sonucum ya pazartesi doktor çağırmıştı zaten pazartesi ögrenicem hala adet olmadım Genişletmek için tıkla... E nabıza düşüyor kan sonuçları baktınız mı belki vardır orada
L Leylanz Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2023 93 10 8 26 Cumartesi 18:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylanz #22 ipekcigim .!.: E nabıza düşüyor kan sonuçları baktınız mı belki vardır orada Genişletmek için tıkla... Yok ben saat 4 te verdim kan zaten sisteme girmemişler sonuç çıkmıştır ama doktorun onayı gerekiyor anca pazartesi öğrenirim
ipekcigim .!.: E nabıza düşüyor kan sonuçları baktınız mı belki vardır orada Genişletmek için tıkla... Yok ben saat 4 te verdim kan zaten sisteme girmemişler sonuç çıkmıştır ama doktorun onayı gerekiyor anca pazartesi öğrenirim
babygal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 36 13 3 25 Bugün 10:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylanz #23 Leylanz .!.: Pazartesiye kaldı sonucum ya pazartesi doktor çağırmıştı zaten pazartesi ögrenicem hala adet olmadım Genişletmek için tıkla... öğrenebildiniz mi ?
Leylanz .!.: Pazartesiye kaldı sonucum ya pazartesi doktor çağırmıştı zaten pazartesi ögrenicem hala adet olmadım Genişletmek için tıkla... öğrenebildiniz mi ?
Vignette Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 4.618 8.522 158 Bugün 10:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Leylanz #24 Merhaba inşallah hamilesinizdir. Sonucunuz ne çıktı?