-
- Konu Sahibi Blackwomenn
Hayirlisi olsun & olur insallahTamam bugün belki test alırım yaparım idrara çok sıkışıyorum ve hafif hafif karnımda kurt var gibi agrımaya basladı ama kasıklarım değil içimde bişi olduğunu hıssettırıyor zaten karnım şiş :/ yüz üstü yatmayı çok severim ama rahatsız ediyor
Gerçekten kanda çıkıp sonra idrar da çıkması resmen mucizeSabret gercekten bende 5. gecikme gününde kist yok hersey tertemiz akintin bile buna belirtiyor dedi… ama sonra kan tahlilinde hamilelik yok dedi..
Okadar agril vardi bosuna olamaz dedim dayanamadim bugün 7. günü test yaptim silik iki cizgili :))
Pazartesini beklicem tekrar kan vericem… sende de kesin kesin öyledir… muhakkak yaz buraya :)
Ay bende aynıyım şimdi idrar testi yaptım evde bakalım ne olcakGerçekten kanda çıkıp sonra idrar da çıkması resmen mucizebenim de bugün 8. Günüm gecikmemin. Dün kan verdim Salı günü çıkacak sonuçlarım. 2 gün öncesine kadar negatif di hep testlerim. Dün akşamdan beri göğüslerimde acımaya başladı. Önceden reglden önce ağrımaya başlardı. Hafif arada bulantım oluyo mide yanması ekşimesi gibi şeyler yaşıyorum. Bir yanım hamilesin diyor bir yanımda değilsin bu şekilde beklemek de yoruyor insanı
Test yaptım böyle çıktıHayirlisi olsun & olur insallah
Bu şekilde çıktı çok silik gördüm ilk defa ama sende gorcekmısın bilmiyorumGerçekten kanda çıkıp sonra idrar da çıkması resmen mucizebenim de bugün 8. Günüm gecikmemin. Dün kan verdim Salı günü çıkacak sonuçlarım. 2 gün öncesine kadar negatif di hep testlerim. Dün akşamdan beri göğüslerimde acımaya başladı. Önceden reglden önce ağrımaya başlardı. Hafif arada bulantım oluyo mide yanması ekşimesi gibi şeyler yaşıyorum. Bir yanım hamilesin diyor bir yanımda değilsin bu şekilde beklemek de yoruyor insanı
Canım 2 gündür yapmıyorum test ben. İnan bıktım artık. Ama ben göremedim silik çizgiyi buraya da yüksek çözünürlükte yüklenmiyor fotoğraf. Sen görüyorsan vardır o zaman hadi hayırlı olsun şimdidenBu şekilde çıktı çok silik gördüm ilk defa ama sende gorcekmısın bilmiyorum
Kaçıncı günün oldu geceli benim 5 günCanım 2 gündür yapmıyorum test ben. İnan bıktım artık. Ama ben göremedim silik çizgiyi buraya da yüksek çözünürlükte yüklenmiyor fotoğraf. Sen görüyorsan vardır o zaman hadi hayırlı olsun şimdiden
Bugün 8 gün oldu canım. Evet şimdi gördüm aşırı silikKaçıncı günün oldu geceli benim 5 gün
Evet akşama birdaha yapacağım bakalım koyulaşma olcak mı az da olsa netleşir die düşünüyorum ilk ıdrar ile yapmadım çünküBugün 8 gün oldu canım. Evet şimdi gördüm aşırı silik
İstersen bekle sabah yapEvet akşama birdaha yapacağım bakalım koyulaşma olcak mı az da olsa netleşir die düşünüyorum ilk ıdrar ile yapmadım çünkü
2 tane var elimde şu an benim öğretmenim p tesi iş başı bugün yarın belli olursa hastaneye falan gitmem gerekecek ızın alamam çünkü netleşir az da olsa bugün ılk zaman hızla artıyor 2 kat veya fazlaİstersen bekle sabah yap
Anladım canım bende mi alsam ne yapsam 2 gündür yapmıyordum2 tane var elimde şu an benim öğretmenim p tesi iş başı bugün yarın belli olursa hastaneye falan gitmem gerekecek ızın alamam çünkü netleşir az da olsa bugün ılk zaman hızla artıyor 2 kat veya fazla
Bende aynı yemin ederim 500₺ en az yanıAnladım canım bende mi alsam ne yapsam 2 gündür yapmıyordumbu ay testlere verdiğim parayla çok güzel bi akşam yemeği yerdim
Bende aynı yemin ederim 500₺ en az yanıbirde bana bi gün gebelık testi verdi 4 tane kızzzz hepsi pozitf çıktı şaşırdım sonra arkadaşlara attım bu sefer ovulasyon dediler eczane aradım farketmez diyor falan kavga dövüş ıade yaptım
Hadi al sende yaaaaaa beraber takıp edelimAnladım canım bende mi alsam ne yapsam 2 gündür yapmıyordumbu ay testlere verdiğim parayla çok güzel bi akşam yemeği yerdim
Ay kahkaha attım çok pardonBende aynı yemin ederim 500₺ en az yanıbirde bana bi gün gebelık testi verdi 4 tane kızzzz hepsi pozitf çıktı şaşırdım sonra arkadaşlara attım bu sefer ovulasyon dediler eczane aradım farketmez diyor falan kavga dövüş ıade yaptım
Off eşime söz verdim almıcam diye kan sonucunu bekle artık çok stres yaptın dediHadi al sende yaaaaaa beraber takıp edelim
Boşver stresın gidicek yanı bakınca paıkolojımız paramızdan önemli değilOff eşime söz verdim almıcam diye kan sonucunu bekle artık çok stres yaptın dedi
Negatif görücem diye de istemiyorum o kadar çok yaptım kiBoşver stresın gidicek yanı bakınca paıkolojımız paramızdan önemli değiliçimiz rahatlıyor
Bu daha net çıktı sanki son 1 tane kaldıNegatif görücem diye de istemiyorum o kadar çok yaptım ki
Çok göremedim canım yineBu daha net çıktı sanki son 1 tane kaldı