Off off iyice sinirim bozulduValla bende hala olmadım ama psikolojik olarak günüm ya her an bişey var gibi sanıyorum senin gecikmede var olabilir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off off iyice sinirim bozulduValla bende hala olmadım ama psikolojik olarak günüm ya her an bişey var gibi sanıyorum senin gecikmede var olabilir canım
Bende seninle beraber test yapcam yarınYa testte çıktı mı hadi inşaallah bebiş vardır bende hala hasta olmadım olmazsam yarın sabah ilk iş test yapmak
Aynen bekle beni inşaallah ben elenmezsemBende seninle beraber test yapcam yarın
İnşallah elenmezsinAynen bekle beni inşaallah ben elenmezsem
Hayırlısı olsun inşallahKızlar bende yarın test yapacağım eğer koyuysa olmuştur İnşAllah yarın üçümüzde de çıkar hayırlıca
Şimdi yoğun akıntım oldu yine of valla beynim yandıİnşallah elenmezsin
Bir sakin ol kendini dinleme akışına bırakŞimdi yoğun akıntım oldu yine of valla beynim yandı
Ya ne bileyim şuan tetikte bekliyorm yaBir sakin ol kendini dinleme akışına bırak
Ayy bende öyle midemde ekşime oluyor bide onu çekiyorum şuanda uykumda varYa ne bileyim şuan tetikte bekliyorm ya
Sen tüm belirtileri yasiyor gibisinnn.Ayy bende öyle midemde ekşime oluyor bide onu çekiyorum şuanda uykumda var
Ayy deme öyle bir değişik oluyorum. Hayırlısı olsun diyip duruyorum sürekli planlı olan bsy değil çünkü denemiyorduk yaniSen tüm belirtileri yasiyor gibisinnn.
Ya tabi hayırlısı olsun ama bence çok güzel bı duygu olacaktir boyel bir sürecin içine girmiş biri olaraktan bazen bu şekil beklemektense biseyleri çabucak gerçekleşmesi daha güzel oluyorAyy deme öyle bir değişik oluyorum. Hayırlısı olsun diyip duruyorum sürekli planlı olan bsy değil çünkü denemiyorduk yani
Oda var tabi de ne biliyim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahYa tabi hayırlısı olsun ama bence çok güzel bı duygu olacaktir boyel bir sürecin içine girmiş biri olaraktan bazen bu şekil beklemektense biseyleri çabucak gerçekleşmesi daha güzel oluyor
Amin canımOda var tabi de ne biliyim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Şimdi yine tuvalete gidicem sanki bu sefer regl oldumAmin canım
Yaa yaz mutlakaŞimdi yine tuvalete gidicem sanki bu sefer regl oldum
Yanlış alarm Yaa galiba bende bsyler var çünkü sürekli tuvalete gidip duruyorumYaa yaz mutlaka
Ay sevindim ya benimde bugün regl gunu ya tuvalette oturacm nerdeyse sürekli bişey geldi sanıyormYanlış alarm Yaa galiba bende bsyler var çünkü sürekli tuvalete gidip duruyorum
Evde bi kaset test var akşam onu bi yapsam yarın da sabahtan yapıp yine negatif çıkarsa daha da düşündüm adet söktürücü bitkisel bsyler içerimAy sevindim ya benimde bugün regl gunu ya tuvalette oturacm nerdeyse sürekli bişey geldi sanıyorm