Haklısın canım inşaallah güzel sonuçlar alırızStres yaparsan düşünürsen gelmez bu sefer daha da çok düşünür durursun. Niye gelmedi acaba diye akışına bırak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım inşaallah güzel sonuçlar alırızStres yaparsan düşünürsen gelmez bu sefer daha da çok düşünür durursun. Niye gelmedi acaba diye akışına bırak
İnşallah canımHaklısın canım inşaallah güzel sonuçlar alırız
Haklısın canım inşaallah güzel sonuçlar alırız
Olmadim daha yani olmamda inşaallah hiç ağrım falanda yok. Sende ?Günaydın canım var mı bi gelişme
2 gündür sabahları kalkıyorum ağrıyla oldum işte diyorum olmuyor. Henüz hiç bsy yokOlmadim daha yani olmamda inşaallah hiç ağrım falanda yok. Sende ?
Stres falan yaptın mı geçikme ihtimali var mı2 gündür sabahları kalkıyorum ağrıyla oldum işte diyorum olmuyor. Henüz hiç bsy yok
Ya canım inşaallah bizde güzel haberler alırız bu gece bende çok dus ettimKızlar akşam sporda bir arkadaşıma sordum o yeni doğum yaptı bizim gibiymiş aynı belirtileri birde benim silik çizgi vardıya onunda aynı olmuş 1 hafta sonra koyulaşmış öyle kan vermiş acele etmeyelim yaa dua ettim ikinizede![]()
Arkadaşımın agrısı olmuş ama regl gelmemiş işte test te silik çıkmış bi hafta sonra koyulaşmışYa canım inşaallah bizde güzel haberler alırız bu gece bende çok dus ettim
Aynen bende işte hatta doğru lavaboya gidiyorum regl gelmiş gibi hissediyorum bişi yok beyaz akıntı2 gündür sabahları kalkıyorum ağrıyla oldum işte diyorum olmuyor. Henüz hiç bsy yok
Valla hiç streslik bsyim yok ben bekliyordum ki düğün stresinde bile hemen gününde gelmiştiStres falan yaptın mı geçikme ihtimali var mı
Sağol kuzumKızlar akşam sporda bir arkadaşıma sordum o yeni doğum yaptı bizim gibiymiş aynı belirtileri birde benim silik çizgi vardıya onunda aynı olmuş 1 hafta sonra koyulaşmış öyle kan vermiş acele etmeyelim yaa dua ettim ikinizede![]()
Aynen nasıl ağrım oluyor kasığımda ama ben bugün olcam hrldeAynen bende işte hatta doğru lavaboya gidiyorum regl gelmiş gibi hissediyorum bişi yok beyaz akıntı
O zaman geç döllenme ihtimali yüksekValla hiç streslik bsyim yok ben bekliyordum ki düğün stresinde bile hemen gününde gelmişti![]()
Valla hiç bilmiyorum sağ kasığım iğne batar gibi batıyor ara araO zaman geç döllenme ihtimali yüksek
Ya oluyor ben nasıl farkettim biliyormusunuz bu aydan ümitsizdim doktora randevu aldım hatta tarlusal yazdımsa sökülüyüm diyeYaa çok saçma evet ama bi geçen hafta bide bu hafta ara ara baş dönmesi oldu böyle Bi belirti olur mu ki anlam veremedim
Yaa ne biliyim valla kafam karışıyorYa oluyor ben nasıl farkettim biliyormusunuz bu aydan ümitsizdim doktora randevu aldım hatta tarlusal yazdımsa sökülüyüm diyesporda ters mekik çekiyordum başım döndüm midem bulandı Allah Allah dedim eve gelince yoldan test aldım yaptım ertesi gün 5 dk içinde silik çıktı gölge ertesi gün tekrar yaptım yine silik çıktı şimdi bekliyorum eğer kimyasal olsam adet gelirdi diye düşünüyorum yarın birgün yapcam test biraz daha koyulaştıysa vardır demekktir yani bu belirtiler bence psikolojik değil gibi bu sefer
![]()
Valla bende hala olmadım ama psikolojik olarak günüm ya her an bişey var gibi sanıyorum senin gecikmede var olabilir canımValla hiç bilmiyorum sağ kasığım iğne batar gibi batıyor ara ara
Ya testte çıktı mı hadi inşaallah bebiş vardırYa oluyor ben nasıl farkettim biliyormusunuz bu aydan ümitsizdim doktora randevu aldım hatta tarlusal yazdımsa sökülüyüm diyesporda ters mekik çekiyordum başım döndüm midem bulandı Allah Allah dedim eve gelince yoldan test aldım yaptım ertesi gün 5 dk içinde silik çıktı gölge ertesi gün tekrar yaptım yine silik çıktı şimdi bekliyorum eğer kimyasal olsam adet gelirdi diye düşünüyorum yarın birgün yapcam test biraz daha koyulaştıysa vardır demekktir yani bu belirtiler bence psikolojik değil gibi bu sefer
![]()