Geç döllenme olabilir mi?

Kızlar akşam sporda bir arkadaşıma sordum o yeni doğum yaptı bizim gibiymiş aynı belirtileri birde benim silik çizgi vardıya onunda aynı olmuş 1 hafta sonra koyulaşmış öyle kan vermiş acele etmeyelim yaa dua ettim ikinizede

Ya canım inşaallah bizde güzel haberler alırız bu gece bende çok dus ettim

Ya canım inşaallah bizde güzel haberler alırız bu gece bende çok dus ettim
Arkadaşımın agrısı olmuş ama regl gelmemiş işte test te silik çıkmış bi hafta sonra koyulaşmış

Sağol kuzum hayırlısı olsun artık napalım

Yaa çok saçma evet ama bi geçen hafta bide bu hafta ara ara baş dönmesi oldu böyle Bi belirti olur mu ki anlam veremedim

Yaa çok saçma evet ama bi geçen hafta bide bu hafta ara ara baş dönmesi oldu böyle Bi belirti olur mu ki anlam veremedim
Ya oluyor ben nasıl farkettim biliyormusunuz bu aydan ümitsizdim doktora randevu aldım hatta tarlusal yazdımsa sökülüyüm diye sporda ters mekik çekiyordum başım döndüm midem bulandı Allah Allah dedim eve gelince yoldan test aldım yaptım ertesi gün 5 dk içinde silik çıktı gölge ertesi gün tekrar yaptım yine silik çıktı şimdi bekliyorum eğer kimyasal olsam adet gelirdi diye düşünüyorum yarın birgün yapcam test biraz daha koyulaştıysa vardır demekktir yani bu belirtiler bence psikolojik değil gibi bu sefer

Yaa ne biliyim valla kafam karışıyor
Bu kadar gecikmeye de ne biliyim bsy de çıkmaması idrarda bilemedim inşallah hamilesindir canım

Ya testte çıktı mı hadi inşaallah bebiş vardır bende hala hasta olmadım olmazsam yarın sabah ilk iş test yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…