Amin İnşAllah yaaKonu uğurlu gelir hamilelik haberlerimizi verebiliriz umarım
İnşallah olur senin 1 gün varKonu uğurlu gelir hamilelik haberlerimizi verebiliriz umarım
Senin kaç gün vardı?Amin İnşAllah yaa
Benim şuan programa göre geciktim 4 günSenin kaç gün vardı?
Bende olacak gibiyim benimde karnımın içi ağrıyorYa sizlerde umut daha fazla var bende daha gecikme yok ama bir saattir kasıklarımda ağrı var adet olabilriim
Sabah tekrar test yap benceBende olacak gibiyim benimde karnımın içi ağrıyor
Ayyy dönüp dönüpte test yapmak istemiyorum sen regl olmazsan ozmn yaparımSabah tekrar test yap bence
Yaa anlastik dua et hamile olalım ya ben bı umutlaniyorm bı daha duruyorumAyyy dönüp dönüpte test yapmak istemiyorum sen regl olmazsan ozmn yaparım
Bende şimdi yoğun bir akıntı geldi beyaz sarı arasıAyyy dönüp dönüpte test yapmak istemiyorum sen regl olmazsan ozmn yaparım
Daha önce adetten önce böyle akıntı gelmiş miydi canım ilk gebeliğin mi birdeBende şimdi yoğun bir akıntı geldi beyaz sarı arası
Ya amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.Daha önce adetten önce böyle akıntı gelmiş miydi canım ilk gebeliğin mi birdebirbirimize dua edelim Allah büyüktür
Bende aynıyım canım vallahiYa amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah.
Canım artık belirti aramaktan adet belirtilerimi unuttum belki hep olan biseydir ama bana herşey farklı geliyor
Sizin regl ne zaman. Bu arada ilk bebeğimiz olacak üç aydır deniyoruz siz ?Bende aynıyım canım vallahi
Allah Allah bekle bakalım yarın bi olsunBende şimdi yoğun bir akıntı geldi beyaz sarı arası
Valla düşünmekten uyuyamıyorum ya resmenAllah Allah bekle bakalım yarın bi olsun
Stres yaparsan düşünürsen gelmez bu sefer daha da çok düşünür durursun. Niye gelmedi acaba diye akışına bırakValla düşünmekten uyuyamıyorum ya resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?