Geç döllenme nedir ve Geç döllenme belirtileri

merhaba ,

kan testi yaptım adetime 2 gün kala 2.20 çıktı bir ay önce yine yapmıştım adetime 2 gün kala onda ise 2.0 çıktı bu ne demek oluyor

merhaba arkadaşlar benimde sat 24 eylül bugün 9 kasım ve hala adet olmadım 10 gün geçince test yaptım negatif cıktı 1 hafta daha bekledim hala adet belirtisi yok kan verdim sonuçları bekliyorum ama kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı var benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu acaba bu da mı öyle oldu

merhaba arkadaslar ben adetime 8gun kala bet hcg yaptim 1,2 cikmisti adetim 1gun gecincede idrar testi yaptim negatifti adetim 4gun gecti hic boyle olmazdi ve goguslerim cok aciyor yavas yavas ta sisiyor sanki sertlesmis ama koyulasma yok bunu yasayan war mi hamile olma ihtimalim war mi sizce ilk gebeligimde adetten 3gun once idrar testinde cikmisti bu ay istiodum stres mi yaptim anlamadim ya ..
Canm benimde sat 12 mart ama10 günlük gecikme var adet olacağım zamanda yumurtlama oldu doktor 22 martla uyumlu dedi şimdi 10 gün geriye aldık satı ben ovulasyon testi kullanmıştım öyle anladım yoksa aklıma bile gelmezdi 28. Gün oldu yumurtlamam

Benimde normal de üç gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .dün yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi

Benimde normal de üç gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .dün yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi
0.1 cok düşük bir değer canım ama Allah ol derse olmayacak birşey yoktur.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah.

Aynen canım bir mucize ama yoksa da ins bir an önce hasta olurum
Hayırlısı inşallah arkadasim, adetne kadar gecikirse o kadar umutlanıyor insan bende hamile kalmadan önce Allah'ım hamile değilsem bir an önce olayım derdim. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Hayırlısı inşallah arkadasim, adetne kadar gecikirse o kadar umutlanıyor insan bende hamile kalmadan önce Allah'ım hamile değilsem bir an önce olayım derdim. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Çünkü umitleniyorum yarın bir kere daha gideceğim kadın doğuma belki ultrasyon ile alttan bakabilir yada bir daha beta hcg ye bakar

Çünkü umitleniyorum yarın bir kere daha gideceğim kadın doğuma belki ultrasyon ile alttan bakabilir yada bir daha beta hcg ye bakar

Cok haklısın canim umutlanmakta hepimiz oyle oluyoruz maalesef.
Alttan baksada gebelik olustuysa bile görünmez canim, sen direk kan testi iste.

Bende de benzer bir durum var, bat 27 nisandı, 6 gün gecikme var, 15 gün önce de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme olmuştu, bu yüzden iyice ümitlenmiştim. Ancak benim de kan testinde 0,1 çıktı değer. Hala da adet olmadım, belirti de yok. Bekliyorum öylece.

kızlar 20 gun gecınce bırdaha yapın bnm ılk 10 gunde kandada ıdrardada gorunmedı ama belırtılerı yasıyordum ayrıca sonra evde test aldım cıft cızgı cıktı yırmı gun gecınce kan tahlılı yptrınca saglık ocagnda ıkı bucuk aylık hamıle oldugumu ogrenmısdım smdı 8 ayı bıtırdık cok sukur

kızlar 20 gun gecınce bırdaha yapın bnm ılk 10 gunde kandada ıdrardada gorunmedı ama belırtılerı yasıyordum ayrıca sonra evde test aldım cıft cızgı cıktı yırmı gun gecınce kan tahlılı yptrınca saglık ocagnda ıkı bucuk aylık hamıle oldugumu ogrenmısdım smdı 8 ayı bıtırdık cok sukur
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) benim bugün 10 gün oldu artık, ben de bekliyorum hala gelmezse bir hafta sonra ben de ikinci testi yapacağım.

Regli 10 gun geciktiğinde çıkmıştı ve kan değerim 35 di meğersem yeni oluşuyormuş.Geç döllenme olmuş.Ultrasonda bebeği görünce tarihimi 9 gün ileri aldılar.
Her şey normalleşti.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Mesajı görür müsünüz bilmiyorum ama bende polikistik över var bende 35 günde falan adet oluyorum bu ay 5 6 gün geçti 3. Günde kan tahlili verdim negatif çıktı benimde adet olcakmışım gibi kasık ağrım falan oluyor ama hala olmadım ara sıra mide bulantısı oluyo inşallah geç döllenmedir de 3 senelik hasret son bulur 😢

Mesajı görür müsünüz bilmiyorum ama bende polikistik över var bende 35 günde falan adet oluyorum bu ay 5 6 gün geçti 3. Günde kan tahlili verdim negatif çıktı benimde adet olcakmışım gibi kasık ağrım falan oluyor ama hala olmadım ara sıra mide bulantısı oluyo inşallah geç döllenmedir de 3 senelik hasret son bulur 😢
Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım geç adet oluyorum 35-37 arası ama bugün 49. Gün ve hala adet olmadım 43. Günde kan testi yaptırdım 0.5 çıktı negatif yani sürekli de idrar testi yapıyorum hep negatif hiç bu kadar gecikmemişti 2 gündür de kasık ve bacak ağrılarım var inşallah bizimkide geç döllenmedir de kavuşuruz bebişlerimize 🙏🏻❤️

Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım geç adet oluyorum 35-37 arası ama bugün 49. Gün ve hala adet olmadım 43. Günde kan testi yaptırdım 0.5 çıktı negatif yani sürekli de idrar testi yapıyorum hep negatif hiç bu kadar gecikmemişti 2 gündür de kasık ve bacak ağrılarım var inşallah bizimkide geç döllenmedir de kavuşuruz bebişlerimize 🙏🏻
İnşallah 🙏 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

X