• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME Mİ ?

Newesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
295
179
63
35
Merhaba Kızlar, Adetimin üzerinden 9 gün geçtiğinde kan değerim 286 dı. Bu değer bana düşük geldi pazartesi testi tekrarlıyacağım ancak o zamana kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. Geç döllenme olabileceğini düşünüyorum, lütfen yardımcı olun.

Benımde normalde son adetıme gore 8 haftalık gebe olmam gerekıo ama gec dollenmıs ve 7 haftalık hamıleyım su 1 aydır sureklı doktorda tahlıllerle gergın bır aydı ama cok sukur sadece gec dollenmeymıs korktum ama bıse olmadı rahat ol sakın kal stres yapma ınan her yoluna gırer ıyı bır dr. Mutlaka danıs

senin kan değerin nasıldı canım adetinin üzerinden kaç gün geçmişti sonucu gördüğünde

Ben gebelıgımı erken fark edenlerdenım adetımden 2 hafta gecınce kanda test yaptırdım ozamn daha 1 haftalık bıle degıldı ozamn degerlerım dusuktu tam hatırlamıom ama korktum cunku dr da dıs gebelık olabılır dıyınce zor zar sabrettım gene gıttım 4 haftalık oldugum bıanda bınlere yukseldı ve rahat bı nefes aldık ama ınan cok zor beklemek bı anda yukselırmıs degerler az dııl senınkı bana gore hemen bı dr gorun san guzelce bı muayne yapsın ben daha bugun ılk kez karından ultrasona grdım bu zaman kadar dıs gebelık rıskınden alttan bakıldı

Anladım canım çok saol içim rahatladı. Salı gününe randewu aldım sabırsızlıkla bekliyorum. Geç döllenme oluşması bebeği olumsuz yönde etkilemiyor ama değil mi?

Anladım canım çok saol içim rahatladı. Salı gününe randewu aldım sabırsızlıkla bekliyorum. Geç döllenme oluşması bebeği olumsuz yönde etkilemiyor ama değil mi?

Hayır cnm etkılemez zaten dr gıdınce anlasılır basen yumurtalama zamnı hamıle kalınırmıs ama o yumurtaya tutunması cok zamn da alırmıs bnm bebegım 1 hafta gerı adetıme gore cok korktum ama dr gec dollenme hersey ıyı dedı ıyı haberlerını beklıorum

Benimde adetimden 10 gün sonra 900 çıkmıştı ki adetim bikç gün geçince baktırmıştım meraktan negatif çıkmıştı

merhaba arkadaşlar bende yeni öğrenenlerden plansız anne adayı olanlardanım doktor aynı şekilde son adet tarihim başlangıcı 20 ağustos olmasına rağmen geç döllenme olmuş dedi adet düzensizliği varsa olabiliyormuş yani bebeğim 6hftlık değilmi ki? ultrasonda üstten gözükmedi embryo alltan muayeneyle görüldü.acaba ilk ay bilmeden çtiğim sigaralar gelişmesini engelledimi diye kuruntular yapıyorum

merhaba arkadaşlar bende yeni öğrenenlerden plansız anne adayı olanlardanım doktor aynı şekilde son adet tarihim başlangıcı 20 ağustos olmasına rağmen geç döllenme olmuş dedi adet düzensizliği varsa olabiliyormuş yani bebeğim 6hftlık değilmi ki? ultrasonda üstten gözükmedi embryo alltan muayeneyle görüldü.acaba ilk ay bilmeden çtiğim sigaralar gelişmesini engelledimi diye kuruntular yapıyorum

adetinin üzerinden kaç gün geçmişti kanda sonucun neydi canım

Yok cnm ins sigaradan bise olmaz ama artik icme rahat ol ben iki hamilelik gecitdim.ama tekrar bir bebek bile evham yapmama sebep oldu bu gec dollenmeden yani ne olursa olsun anneyiz ve hemen kuruntu yapariz

Selam kizlar bende biseyler sormak istiyorum adetlerim genelde 33 gunde bir olur 6 ay once filan ilk dojtora gittigimde yumurta gelisimi yok demisti ilaclar filan derken 3 aydir da beklemedeyim bu arada en son adetim bittiginde rahim filmi cektirmistim cok sukur temiz cikti bu arada sanirim gec yumurtluyorum ben hesapladigima gore 13 ekimde catladi uzerinden tam 10 gun gecti adet gunumdu sanirim cok az pembemsi bir leke geldi hatta adet oluyorum sandim ped koydum ama gerisi yok dün de ogleden sonra (tok karnina) idrar testi yaptim ama malesef negatifti testi erken yaptim sanirim ama esimin dogum gunuydu onabsupriz yapacaktim tahminen yumurtlama tarihinden 12 gun gecmisti sizce hamilelik olabilir mi
bu arada insallah hepiniz bebislerinizi bir an once saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz

Merhaba benim bebeğim şu an 11 hafta 5 günlük. Sat a göre 2 haftaya yakın geriden geliyoruz. Nedeni geç döllenme. Her şey yolunda dedi doktor bi sorun yok. Geçen aydan bu aya bir gerilemede yok.Başlarda çok korkmuştum ama şimdi iyyim.

arkadaşlar bu geç döllenme nedir?geç yumurtlama mı.?
ben düzenli adet olurum, düzenli yumurtlarım. yumurtlama günümde ilişkim oldu arkasından bir daha da olmadı. 26 günde bir adet olurdum olmayınca 28. gün test yaptırdım 329 çıktı. sonra 29 ekime (6 haftalık) kadar ölçüm yapılmadı acilen o gün ölçüldüğünde ise 8444 çıktı.
benim sorum ise şu an 7 haftalık hamileyim ancak 6. haftanın sonlarında hatta 49. günümde vaginal ultrasonda bile kese içinde bebek görünmedi. doktor geç ddöllenme ya da boş gebelik olabilir dedi. geç döllenme ihtimalinin dğru çıkmasını isterim 8. hafta da gittiğimde bebek görünsün biz de devam edelim isterim ancak emin değilim. sizce bu değerler ile geç döllenme mi olmuşumdur. eğer değilsem ve eğer bebeğin görünmemesi cihazdan kaynaklanmadıysa gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalabilirim. 11 kasımda başka bir doktorda randevum var onu bekliyorum. sizin fikriniz nedir.

Merhaba benim bebeğim şu an 11 hafta 5 günlük. Sat a göre 2 haftaya yakın geriden geliyoruz. Nedeni geç döllenme. Her şey yolunda dedi doktor bi sorun yok. Geçen aydan bu aya bir gerilemede yok.Başlarda çok korkmuştum ama şimdi iyyim.
siz kesenizi ve bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz. geç döllenmenin hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum kalp atışlarını da gördüyseniz. doktor yolunda diyorsa zaten yolundadır merak etmeyin. benim 49. günümde bebeğim görünmedi de. doktor belki geç döllenmedir dedi. geç döllenmede de geç mi görünüyor bebek.

siz kesenizi ve bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz. geç döllenmenin hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum kalp atışlarını da gördüyseniz. doktor yolunda diyorsa zaten yolundadır merak etmeyin. benim 49. günümde bebeğim görünmedi de. doktor belki geç döllenmedir dedi. geç döllenmede de geç mi görünüyor bebek.

evet canım geç yumurtlama sonucu geç döllenme oluyor ve bunun sonucunda 1 hafta veya 2 hafta daha geç görünüyor bebek şahsen benim 29 ağustos son adet tarihim ancak geç döllenmeden dolayı doktor sat ı 10 eylül olarak kaydetti

Benim bebegim sat a gore 7 haftalikken goremedik. Sadece kese gorundu. 2 hafta sonra tekrar gittigimde bebegi gordu doktor. Ve bebegime sat a gore 9 hafta olmasi gerekirken 7 hafta demisti :) sebebine gec dollenme demisti su an bi sıkıntı yok icini rahat tut seninde oyledir insallah. Bu arada benim son adet tarihim 28 temmuzdu ben 7 eylulde kan testi yaptrdm 487 cikti 9 unda bi daha yaptilar 1105 cikmisti.

evet canım geç yumurtlama sonucu geç döllenme oluyor ve bunun sonucunda 1 hafta veya 2 hafta daha geç görünüyor bebek şahsen benim 29 ağustos son adet tarihim ancak geç döllenmeden dolayı doktor sat ı 10 eylül olarak kaydetti

Benim bebegim sat a gore 7 haftalikken goremedik. Sadece kese gorundu. 2 hafta sonra tekrar gittigimde bebegi gordu doktor. Ve bebegime sat a gore 9 hafta olmasi gerekirken 7 hafta demisti :) sebebine gec dollenme demisti su an bi sıkıntı yok icini rahat tut seninde oyledir insallah. Bu arada benim son adet tarihim 28 temmuzdu ben 7 eylulde kan testi yaptrdm 487 cikti 9 unda bi daha yaptilar 1105 cikmisti.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama sanıyorum ki maalesef ki benim geç döllenme değildir. sizin durumlardan biraz farklı çünkü sizler ilk hcg baktırdığınızda değerleriniz düşükmüş ve sonra katlanarak yükselmiş. benim daha 2 gün geçtikten sonra 329 çıkmıştı ve 15 günde anca 8444 e yükselmiş. bu yavaş yükselmeden biraz şüphelenmiştim zaten. sonrsı da benim sonradan yumurtlamam oldu ise de ilişkim olmadı. anca spermler beklediyse sonradan oluşan yumurtayı döllemiştir ancak onların da bir ömrü var elbet. fazla dayanamamışlardır bir de zaten düzenli adetlerim yumurtlamalarım sanmıyorum geç yumurtlamam bile olmamıştır o yüzden. aslında sizin dediğinze inanmak istiyorum ama benim geç döllenme değil boş gebelik çıkabilir gibi durumum. sonuç ne olursa olsun artık hayırlısı olsun. ilerde benzer durum yaşayacak arkadaşlar için son durumumu paylaşırım. sizlere sağlıklı gebelikler dilerim.

benim adetmden 15 gün geçmişti ve 135,7 idi değerim canım geç döllenmedir seninde.. şuan adet tarihime göre bakar isek 8 haftalık olmam gerekiyor ama 6 haftalığım henüz :)

Back