- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım çok saol içim rahatladı. Salı gününe randewu aldım sabırsızlıkla bekliyorum. Geç döllenme oluşması bebeği olumsuz yönde etkilemiyor ama değil mi?
merhaba arkadaşlar bende yeni öğrenenlerden plansız anne adayı olanlardanım doktor aynı şekilde son adet tarihim başlangıcı 20 ağustos olmasına rağmen geç döllenme olmuş dedi adet düzensizliği varsa olabiliyormuş yani bebeğim 6hftlık değilmi ki? ultrasonda üstten gözükmedi embryo alltan muayeneyle görüldü.acaba ilk ay bilmeden çtiğim sigaralar gelişmesini engelledimi diye kuruntular yapıyorum
Yok cnm ins sigaradan bise olmaz ama artik icme rahat ol ben iki hamilelik gecitdim.ama tekrar bir bebek bile evham yapmama sebep oldu bu gec dollenmeden yani ne olursa olsun anneyiz ve hemen kuruntu yaparizmerhaba arkadaşlar bende yeni öğrenenlerden plansız anne adayı olanlardanım doktor aynı şekilde son adet tarihim başlangıcı 20 ağustos olmasına rağmen geç döllenme olmuş dedi adet düzensizliği varsa olabiliyormuş yani bebeğim 6hftlık değilmi ki? ultrasonda üstten gözükmedi embryo alltan muayeneyle görüldü.acaba ilk ay bilmeden çtiğim sigaralar gelişmesini engelledimi diye kuruntular yapıyorum
siz kesenizi ve bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz. geç döllenmenin hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum kalp atışlarını da gördüyseniz. doktor yolunda diyorsa zaten yolundadır merak etmeyin. benim 49. günümde bebeğim görünmedi de. doktor belki geç döllenmedir dedi. geç döllenmede de geç mi görünüyor bebek.Merhaba benim bebeğim şu an 11 hafta 5 günlük. Sat a göre 2 haftaya yakın geriden geliyoruz. Nedeni geç döllenme. Her şey yolunda dedi doktor bi sorun yok. Geçen aydan bu aya bir gerilemede yok.Başlarda çok korkmuştum ama şimdi iyyim.
siz kesenizi ve bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz. geç döllenmenin hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum kalp atışlarını da gördüyseniz. doktor yolunda diyorsa zaten yolundadır merak etmeyin. benim 49. günümde bebeğim görünmedi de. doktor belki geç döllenmedir dedi. geç döllenmede de geç mi görünüyor bebek.
siz kesenizi ve bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz. geç döllenmenin hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum kalp atışlarını da gördüyseniz. doktor yolunda diyorsa zaten yolundadır merak etmeyin. benim 49. günümde bebeğim görünmedi de. doktor belki geç döllenmedir dedi. geç döllenmede de geç mi görünüyor bebek.
evet canım geç yumurtlama sonucu geç döllenme oluyor ve bunun sonucunda 1 hafta veya 2 hafta daha geç görünüyor bebek şahsen benim 29 ağustos son adet tarihim ancak geç döllenmeden dolayı doktor sat ı 10 eylül olarak kaydetti
Benim bebegim sat a gore 7 haftalikken goremedik. Sadece kese gorundu. 2 hafta sonra tekrar gittigimde bebegi gordu doktor. Ve bebegime sat a gore 9 hafta olmasi gerekirken 7 hafta demisti :) sebebine gec dollenme demisti su an bi sıkıntı yok icini rahat tut seninde oyledir insallah. Bu arada benim son adet tarihim 28 temmuzdu ben 7 eylulde kan testi yaptrdm 487 cikti 9 unda bi daha yaptilar 1105 cikmisti.