Geç döllenme mi ? Yoksa sağlıksız mı?

Merhaba hanımlar bende pcos hastasıyım 3 aydan beri bebek tedavisi görüyordum 16 Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim ilk bhcg testi 34 çıkmıştı ikincisi 144 üçüncüsü 272 dördüncüsü 810 beşincisi 903 çıktı doktor sağlıksız gebelik kürtaj olman gerekiyor dedi başka bir doktara daha gittim ona da anlattım tahlillerimi gösterdim oda aynısını dedi tekrar tahlil yapıp bakalım dedi sonuç 1367 ye yükselmiş şuan 6 haftalık hamileyim ama kese görünmüyor doktor birkaç gün daha bekleyelim dedi ama pek olumlu konuşmadı aranızda böyle bir durum yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz

Bilgim yok ama umarım saglicakla kucağınıza alırsınız. Sağlıksız gebeliksede en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

ARkadaşlar ben de çok sıkıntıdayım.yaşayan varsa yardımcı olabilir mi.29 kasım sat tı.geçen hafta doktora gittiğimde 7 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık çıktı.dr daha küçük keseler bebek gözükmez dedi.ikiz bu arada.durumu anlattım grç döllenme olmuş olabilir dedi dr ama benim tek korunmasız ilişkim oldu yani geç döllenme olamaz.neden böyle gerilik var.çok üzülüyorum.haftaya tekrar gidecegim doktora

Bnde geç döllenme olmuştu. Kötü dusunmeyin bu bebeklerinizi etkiler. 18. Haftaya kadar tahmini hafta söylüyorlar. 18den sonra netleşiyor. Belkide korunduğunuzu düşündüğümüzde tam korunma olmamıştır. Prezervatifte olabiliyor. Mesele bnde en son kontrolünde 11+1 dim. Bebeğim büyük görüküyormus. İki hafta geriden ileriden gelmesi çok normal dedi doktor. Canınızı sıkıp strese girmeyin. Sevgiler dualrim sizinle

Ha birde bazı kadınların döllenme süresi uzayabiliyormus.hic üzülmeyin. Birde kullandıkları aletlerin kalitesi farklı olabiliyor.

Merhaba. Bende en son tahlilim 4 bin civarından üstünden 2 hafta geçtikten sonra kadın doğuma gittim. Sadece 1.01mm kese gözüktü doktor boş olabilir dedi. 15 gün sonra gittiğimde bebek hem kocaman olmuştu hemde kalbini falan duymuştum. Kese göründükten sonra genelde 10 gün sonra bebek 1 hafta 10 gün sonrada kalp atışları duyuluyor. Geç döllenmedir

Off çok canım sıkkın.kalp atışını duysam rahatlayacagım.kızımda da böyle olmuştu ama onda sürekli korunmadık.geç döllenme oldu ama bu öyle degil.beklemekten basla çare yok,sağolun iyi dilekleriniz için

Canınızi sıkmayın stres olmayın. Bir kızınız varmış zaten. Her şeyden önce onu düşünmelisiniz. Demekki siz geç döllenme ile hamile kalıyorsunuz.dularim iisiznle

Bende aynı adetime göre kese oluşması gerekiyordu ama yoktu geç dollenmeydi ben adetimin üçüncü günü 34 başladım inşallah bir problem olmaz canım korkma sıkıntı çıkmaz insllah

Teşekkür ederim. Gec döllenme ile hamile kalmışim yani adetime göre iki hafta küçük bebegide kalbide dinledik çok şükür
Şuan bu yazıni okudum çok sevindim kendim için soruyorum yükselmelerin nasıl oldu ve kaç haftalıkken kese olustu

Bende aynı adetime göre kese oluşması gerekiyordu ama yoktu geç dollenmeydi ben adetimin üçüncü günü 34 başladım inşallah bir problem olmaz canım korkma sıkıntı çıkmaz insllah

Çok şükür. Keseden sonra gördük bebeğimizi 13 haftaligiz çok şükür

Yükselmelerin nasıldı beta HCG den benimki 34 ten 187 oldu üç günde yarın tekrar kan vericem bakalim kaç olacak
Hep ikiye katladı 5000 olasiya kadar gittim. İki güne bir sürekli gittim sağlık ocağına. İnslalah iyi olur sizinkide. Stres yapmayın bebise etki eder.

Şuan bu yazıni okudum çok sevindim kendim için soruyorum yükselmelerin nasıl oldu ve kaç haftalıkken kese olustu

Hep ikiye katladı 5000 olasiya kadar gittim. İki güne bir sürekli gittim sağlık ocağına. İnslalah iyi olur sizinkide. Stres yapmayın bebise etki eder.
Adetime göre 7 haftalıkken ama geç döllenme olunca 5 haftalıkken keseyi gördüm. 7 haftalıkken de bebekle kalbini duyduk. Çok şükür. Yeni adet tarihi verdi iki hafta sonrasına

Darisi bana olsun inşallah
İnşallah. Olabiliyormuş. Önce kese sonra bebek. Bn bebeği göremeyince çok üzülmüştüm. Kadın doğum uzmanı arkadaşı var eşimin. Onunla görüştük. O anlattı böyle böyle. Com stresli bir dönem hala ağzım kalbimde yaşıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun dualrim sizinle

Kızlar merhabalar benimde kese 4.9 mm 3 gün sonra gittiğim zaman 5.8 mm dedi doktor sağlıksız almamız lazım dedi bende beklemek istedim haftaya başka doktora gidicem böyle durumla karşılayıp kesesi gelişen var mı acaba

merhaba kaçıncı haftanızda bu değer acaba? bende geç tutunma mı oldu nasıl merak ediyorum 8. haftada 14mm benim kesem ve bebek görünmedi boş gebelik olabilir dedi çok stresliyim

merhaba kaçıncı haftanızda bu değer acaba? bende geç tutunma mı oldu nasıl merak ediyorum 8. haftada 14mm benim kesem ve bebek görünmedi boş gebelik olabilir dedi çok stresliyim
Benim 6+2 canım benimde belli değil bebeğin nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…