Kaç olduHayır betam yükseliyor çok şükür
Merhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mıPazartesi 42 Perşembe 155 oldu
Merhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mıHayır betam yükseliyor çok şükür
Erken vermişsiniz artabilir tabii ki, ben de damarlanma yaşadım tek belirtim oydu pozitif çıktıMerhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mı
Ne kadar sürede tekrarladınız sizinde mi böyle düşük çıkmıştı sonradan yükselmişti nasıl anladınız veyaErken vermişsiniz artabilir tabii ki, ben de damarlanma yaşadım tek belirtim oydu pozitif çıktı
16 Nisan'da idrar testi yaptım negatifti, kan versem yine negatif çıkardı muhtemelen, erkendi çünkü, 22 Nisan'da pozitif çıktı adet günümdeNe kadar sürede tekrarladınız sizinde mi böyle düşük çıkmıştı sonradan yükselmişti nasıl anladınız veya
Damarlanma nasıldı peki ağrı oldu mu göğsünüzde bende ağrı yok16 Nisan'da idrar testi yaptım negatifti, kan versem yine negatif çıkardı muhtemelen, erkendi çünkü, 22 Nisan'da pozitif çıktı adet günümde
Mavi mavi damarlar çıkmıştı, ağrı yoktu hayır sadece dolgunlaşmıştı memelerimi taşıyamıyorum falan diye dalgaya vurmuştum 1-2 kereDamarlanma nasıldı peki ağrı oldu mu göğsünüzde bende ağrı yok
Vücudunuz da herhangi bir değişiklik oldu mu peki sivilce nezle vsMavi mavi damarlar çıkmıştı, ağrı yoktu hayır sadece dolgunlaşmıştı memelerimi taşıyamıyorum falan diye dalgaya vurmuştum 1-2 kere
Burnum kanadı 2 kere, damarlar incelebildiği için olabiliyormuş. Sivilce vs olmadı hayırVücudunuz da herhangi bir değişiklik oldu mu peki sivilce nezle vs
Aa yo kulağımda çıktıBurnum kanadı 2 kere, damarlar incelebildiği için olabiliyormuş. Sivilce vs olmadı hayır
Benimde bu hafta pazartesi kulağımda alnımda çenemde yanağımda belimde bikini bölgemin üstünde tek tek sivilce çıktı ama içerden kulağımda ki kulak mememin iç tarafında ama bugün geçti hala ufak bişey var amaAa yo kulağımda çıktıroaccutane kullanmıştım zamanında o yüzden sivilce çıkaran biri değilim üzülmüştüm yeniden başlıyor diye
Hadi inşallahBenimde bu hafta pazartesi kulağımda alnımda çenemde yanağımda belimde bikini bölgemin üstünde tek tek sivilce çıktı ama içerden kulağımda ki kulak mememin iç tarafında ama bugün geçti hala ufak bişey var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?