Çok teşekkürlerYükselen çok kişi var. Bence gecikme olursa testi mutlaka tekrarlayın ve gecikme olana kadar da kendinize dikkat edin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürlerYükselen çok kişi var. Bence gecikme olursa testi mutlaka tekrarlayın ve gecikme olana kadar da kendinize dikkat edin :)
Regl gecikmesine kadar beklemelisiniz. Yerleşme kanaması için de erken gibi geldi bana ama tabi herkesin vücudu çok farklı. Siz yine hamile gibi hareket ederek regl gecikmesini bekleyin. Regl olursanız da muhakkak doktora gidinMerhabalar benim en son adet tarihim 21-26 nisandı. 6 mayısta ilişkiye girdim ve 12 mayısta iç çamaşırımda çok az kahverengi leke gördüm sonrasında peçeteye de çok açık pembe tekte leke geldi şeffaf akıntının içinden. 14 mayısta kan verdim ama 0.2 çıktı. Sizce gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı yani 14 mayısta verdiğim kanda çıkar mıydı? Yoksa hala bir umut var mı?
Bende de benzer şekilde lekelenme olmuştu. Bat 12-13 Nisandı. 1 Mayis'ta kahverengi, 2 Mayis'ta pembe oldu tıpkı sizin gibi. Korkutmak istemem tabi sizin durumunuz çok farklı olabilir ama yine de temkinli olmakta fayda varMerhabalar benim en son adet tarihim 21-26 nisandı. 6 mayısta ilişkiye girdim ve 12 mayısta iç çamaşırımda çok az kahverengi leke gördüm sonrasında peçeteye de çok açık pembe tekte leke geldi şeffaf akıntının içinden. 14 mayısta kan verdim ama 0.2 çıktı. Sizce gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı yani 14 mayısta verdiğim kanda çıkar mıydı? Yoksa hala bir umut var mı?
tesekurler regl oldum tam gunumdeHer gün denemedim 4-5 gün önce yaptığım negatifti sadece başka da test yapmadım. Bi verin tabii içiniz rahat etsin
Mrb bende şuan 6 günlük bir gecikmedeyim değerim küçüktür 2.0 çıktı sizinki sanırım iki bile değil çok şaşırdım acaba benimkide yükselir mi doktor gebelik yok dedi amaYükselmiştir diye bekliyorum ama haklısınız yükselse ne kadar yükselecekki
Çok sevindim adınıza ben 7 . Günümde yım bugün, dün test verdim küçük işareti 2.0 çıktı sizinkidemi bu şekilde idiHayır betam yükseliyor çok şükür
Merhaba bişey sormak istiyorum adete bir gün kala beta hcg 0.500 çıktı benim genelde ya 0 çıkar yada 0.5 bu ay ilk defa böyle çıktı yarın adet günüm olmazsam sizce tekrarlamali miyim kan testiniBiraz daha gecikirsen tekrar ver. Ben 3. Gün gecikmede kan verdim 0,436 çıktı. 7. Gün gecikmede tekrar verdim 15 çıktı. Tabi ben kimyasal geçirdim. İnşallah senin sağlıklı olur
Adetiniz geçerse yaparsınızMerhaba bişey sormak istiyorum adete bir gün kala beta hcg 0.500 çıktı benim genelde ya 0 çıkar yada 0.5 bu ay ilk defa böyle çıktı yarın adet günüm olmazsam sizce tekrarlamali miyim kan testini
Adetiniz geçerse yaparsınızMerhaba bişey sormak istiyorum adete bir gün kala beta hcg 0.500 çıktı benim genelde ya 0 çıkar yada 0.5 bu ay ilk defa böyle çıktı yarın adet günüm olmazsam sizce tekrarlamali miyim kan testini