Geç döllenme mi oldu? Yerleşme kanaması

tic_tac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
46
35
34
Merhaba, normalde 35-37 günde bir regl oluyorum en son 24 temmuzda reglim başlamıştı yani 29 ağustos 2 Eylül arası regl olmam gerekiyor bu ay yumurtlamam geç ,19 ile 22 si arası oldu 21ini değerlendirdik. 3,4 gündür bütün adet belirtilerini yaşadım göğüs hassasiyeti,kasıklarda ağrı,sivilcelenme,iki gün üst üste baş ağrısı, uyku Halide var ama o normalde de oluyor bazen, dün sabah çok hafif kahverengi lekeyle birlikte akşam bi kaç damla pembe leke geldi tuvalet kağıdına pede hiçbir şey geçmedi bugün baktığımda hiçbir şey yok, erken ama evde gebelik testi yaptım negatifti yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? Yumurtlamadan sonra Birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti

Merhaba, normalde 35-37 günde bir regl oluyorum en son 24 temmuzda reglim başlamıştı yani 29 ağustos 2 Eylül arası regl olmam gerekiyor bu ay yumurtlamam geç ,19 ile 22 si arası oldu 21ini değerlendirdik. 3,4 gündür bütün adet belirtilerini yaşadım göğüs hassasiyeti,kasıklarda ağrı,sivilcelenme,iki gün üst üste baş ağrısı, uyku Halide var ama o normalde de oluyor bazen, dün sabah çok hafif kahverengi lekeyle birlikte akşam bi kaç damla pembe leke geldi tuvalet kağıdına pede hiçbir şey geçmedi bugün baktığımda hiçbir şey yok, erken ama evde gebelik testi yaptım negatifti yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? Yumurtlamadan sonra Birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti
Canım benim testte yumurtlmamdan 12.günde cikti.Evet bence test için erken bugün bat gününmüş bence pazartesiye kadar bekle derim

Teşekkür ederim canım hayırlı olsun öncelikle gebeliğin♥️Böyle bir kanama yaşadın mı
Tesekkur ederim 🥰Evet ama sadece bir damla geldi sonra hep normal beyaz akinti bat gününden 5 gün önce yaşadım.Bildigim kadarıyla yerlesme kanamasi adetten 2 yada 4gun önce olabilirmiş tabi adet günü yaşayanlarda var bu, döllenme zamanından kaynaklı olabiliyor.Isterseniz biraz bekleyin 2 gün kadar adetiniz gelmezse direk kan verin

Tesekkur ederim 🥰Evet ama sadece bir damla geldi sonra hep normal beyaz akinti bat gününden 5 gün önce yaşadım.Bildigim kadarıyla yerlesme kanamasi adetten 2 yada 4gun önce olabilirmiş tabi adet günü yaşayanlarda var bu, döllenme zamanından kaynaklı olabiliyor.Isterseniz biraz bekleyin 2 gün kadar adetiniz gelmezse direk kan verin
Teşekkür ederim canımm, birde benim normalde regl olmadan 3,4 gün boyunca kahverengi lekelenme olurdu hep ondan şaşırdım biraz dünkü o pembe lekeyi görünce

Teşekkür ederim canımm, birde benim normalde regl olmadan 3,4 gün boyunca kahverengi lekelenme olurdu hep ondan şaşırdım biraz dünkü o pembe lekeyi görünce
Ilk defa karsilastigin bir durumsa neden hamilelik olmasinki bende ilk defa böyle biseyle karsilasmistim ,
yerlesmeymis.Umarim senin icin hayirlisi olur ☺️

Benımde adete 5 gun kala olmustu canım 9. Gun falandı benımde . Hayırlısı olsun

Hayırlı olsun Amin canım teşekkür ederim ama bugün kahverengi şekilde akıntı geldi bir kaç kere günlük pedin ortasını dolduracak kadar sanırım regl olcam
Benım 3 . Ayıma kadar ara ara geldı canım hatta adete 5 gun kala gelen aralıklı aralıklı sureklı gelmıstı

Ben 2 hamileliğinde normal adet bile oldum önce pembe lekeler sonra adet oldum sonra ertesi ay günüm gecti 😊

Ben 2 hamileliğinde normal adet bile oldum önce pembe lekeler sonra adet oldum sonra ertesi ay günüm gecti 😊
Herşey olabiliyor yani tamamen nasip🥰 sağlıkla kucağına al inşallah birliktelikten 9 gün sonra idrar testi erken mi acaba negatif çıkıyo yok heralde bende regl olcam 🤦🏼‍♀️

Merhaba, normalde 35-37 günde bir regl oluyorum en son 24 temmuzda reglim başlamıştı yani 29 ağustos 2 Eylül arası regl olmam gerekiyor bu ay yumurtlamam geç ,19 ile 22 si arası oldu 21ini değerlendirdik. 3,4 gündür bütün adet belirtilerini yaşadım göğüs hassasiyeti,kasıklarda ağrı,sivilcelenme,iki gün üst üste baş ağrısı, uyku Halide var ama o normalde de oluyor bazen, dün sabah çok hafif kahverengi lekeyle birlikte akşam bi kaç damla pembe leke geldi tuvalet kağıdına pede hiçbir şey geçmedi bugün baktığımda hiçbir şey yok, erken ama evde gebelik testi yaptım negatifti yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? Yumurtlamadan sonra Birlikteliğin üzerinden
gebemisiniz ?

X