Merhaba, normalde 35-37 günde bir regl oluyorum en son 24 temmuzda reglim başlamıştı yani 29 ağustos 2 Eylül arası regl olmam gerekiyor bu ay yumurtlamam geç ,19 ile 22 si arası oldu 21ini değerlendirdik. 3,4 gündür bütün adet belirtilerini yaşadım göğüs hassasiyeti,kasıklarda ağrı,sivilcelenme,iki gün üst üste baş ağrısı, uyku Halide var ama o normalde de oluyor bazen, dün sabah çok hafif kahverengi lekeyle birlikte akşam bi kaç damla pembe leke geldi tuvalet kağıdına pede hiçbir şey geçmedi bugün baktığımda hiçbir şey yok, erken ama evde gebelik testi yaptım negatifti yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? Yumurtlamadan sonra Birlikteliğin üzerinden
Merhaba, normalde 35-37 günde bir regl oluyorum en son 24 temmuzda reglim başlamıştı yani 29 ağustos 2 Eylül arası regl olmam gerekiyor bu ay yumurtlamam geç ,19 ile 22 si arası oldu 21ini değerlendirdik. 3,4 gündür bütün adet belirtilerini yaşadım göğüs hassasiyeti,kasıklarda ağrı,sivilcelenme,iki gün üst üste baş ağrısı, uyku Halide var ama o normalde de oluyor bazen, dün sabah çok hafif kahverengi lekeyle birlikte akşam bi kaç damla pembe leke geldi tuvalet kağıdına pede hiçbir şey geçmedi bugün baktığımda hiçbir şey yok, erken ama evde gebelik testi yaptım negatifti yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? Yumurtlamadan sonra Birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti
gebemisiniz ?