Gec döllenme ile ilgili olabılır mi

Bu arada ekran görüntüsü aldım ama Kazen kendisine dava açacağım süreçle alakalı konuşabilir miyiz ?

Ahahahaha ay sakin ol ayy çok üzüldüm yazdıklarına uyuyamam

Ahahahaha ay sakin ol ayy çok üzüldüm yazdıklarına uyuyamam

Bu arada ekran görüntüsü aldım ama Kazen kendisine dava açacağım süreçle alakalı konuşabilir miyiz ?
Ac ben sana en ufak hakaret etmedim neyini dava edeceksin dunden berı benimle ugrasan hastalıgıma kadar laf eden sensin ne gecıyor senın elıne benımle ugarasacak kadar anlamadım gıt ıstedıgını ac eger ettıgım hakaret varsa cezama razı olurum zaten ben ama sana en ufak hakaret etmedım

Hepsi yazıyor neyse onu anlatırsın şu an da artık cevap vermem doğru değil ( beyinsiz bir hakarettir mesela ) her neyse zaten

E dün akşam değilim dediniz neyse kına yak değilsem dediniz sabah doktora gidecek motivasyonu sayemde bulduysanız bana teşekkür edin bence
Bakım burda bıle hala anlamadan bana laf edıyosunuz degılım demedım hıc bıseyı bastan okumadan benımle ugrasan sızsınız

Senın bana dunden berı ettıgın laflar neydı
Onların hiçbiri hakaret değildi yanı en azından hukukta geçmiyor . Alıntıladıgım mesajınız hakaret dolu her neyse zaten Kazen bilgiler için avukat mı görüşecek bilgi verdiğinde siz de derdinizi aynı şekilde anlatırsınız

Kızlar beta 22.07 geçti 5. Gün gecikmemin gebe miyim

Kızlar beta 22.07 geçti 5. Gün gecikmemin gebe miyim
Merhaba 5 ve ustu gebelık kabul edilir ama 5 gunluk gecikmede 22 olması normal mi ben bılemem tabı ama suan gebelık var degere gore bıldıgım kadarıyla 2 gunde bır 2 ye katlarsa deger saglıklı demek sız doktorunuzla gorusun hemen o daha iyi bılgı verır

Doktor gebelik olduğunu söyledi kanı takip edicez teşekkür ederim

Canım muhtemelen geç döllenme de olabilir, benimde gecikmenin 9. Gününde 146 çıkmıştı beta hcg, iki güne bi kan ver takip et 48 saate bir ikiye katlamasi lazım değerin.
Canım dün 40.saatte 71.63 çıktı cmt kontrole çağırdı doktor

Canım muhtemelen geç döllenme de olabilir, benimde gecikmenin 9. Gününde 146 çıkmıştı beta hcg, iki güne bi kan ver takip et 48 saate bir ikiye katlamasi lazım değerin.
Senin gebeliğin nasıl geçti canım değerin yğkseldi mi

Benimde adetim 20 gün geçti ogre öğrendim landa canım bazen geç döllenme oluyo bende 2 kere kan vermiştim cikmadi en son adet söktürücü istiyim diye gittim doktora meğer hamileymişim o yüzden bazen geç gorulwbiliyo kanda

adetlerin kaç günde bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…