Bu arada ekran görüntüsü aldım amaTerbiyesiz seviyesiz kısılıksız bırısın gercek hayatta gram kendıne guvenı olmayan basıt biri olduguna eminim ozguvensız bır karaktersın ve kıtaplıgımdan sana kıtap yollayacağım kı sen oku bıraz medeniyet ogren. Gevsek gevsek konusma tarzına bıraz sahıp cıkarsın o zaman belkı sec begen yollarım gercı bunlar sana yetmez kısı sel gelısım okuman gerek senın beynin bıraz acilsin bıde hamılesın sen sanırım yazık senın doguracagın bebege senın gıbı kör cahil hadsiz saygısız empati yetenegı 0 bır kişiligin evladı olacak aa kişilik dedım ama sende var mıdır sanmam hadı defol sımdı
Ahahahaha ay sakin ol ayy çok üzüldüm yazdıklarına uyuyamam
Ahahahaha ay sakin ol ayy çok üzüldüm yazdıklarına uyuyamam
Ac ben sana en ufak hakaret etmedim neyini dava edeceksin dunden berı benimle ugrasan hastalıgıma kadar laf eden sensin ne gecıyor senın elıne benımle ugarasacak kadar anlamadım gıt ıstedıgını ac eger ettıgım hakaret varsa cezama razı olurum zaten ben ama sana en ufak hakaret etmedımBu arada ekran görüntüsü aldım amaKazen kendisine dava açacağım süreçle alakalı konuşabilir miyiz ?
Dun bana sorulan soruya cevap verdim hadsızce yazılar yazan sana karsı kibar oldugum halde sabrımı zorlayan sen oldun hastalıgımla bıle dalga gececek kadar basıt sıg düşünceli kara bir cahilsin Allah bilir dememe bıle takılmıssın galıba ıcınde Allah inancı da yok ondan garıp geldı buraya her soru sorana senın gelıp hadsızce yazılar yazmaya da hıc hakkın yok sen kımsın senın seviyen ne karsında kı kım ne yasıyor ne bilip yazıyorsun umarım bende kı o dalga gectıgın hastalıgın beterini sen
Hepsi yazıyor neyse onu anlatırsın şu an da artık cevap vermem doğru değil ( beyinsiz bir hakarettir mesela ) her neyse zatenAc ben sana en ufak hakaret etmedim neyini dava edeceksin dunden berı benimle ugrasan hastalıgıma kadar laf eden sensin ne gecıyor senın elıne benımle ugarasacak kadar anlamadım gıt ıstedıgını ac eger ettıgım hakaret varsa cezama razı olurum zaten ben ama sana en ufak hakaret etmedım
Bakım burda bıle hala anlamadan bana laf edıyosunuz degılım demedım hıc bıseyı bastan okumadan benımle ugrasan sızsınızE dün akşam değilim dediniz neysekına yak değilsem dediniz sabah doktora gidecek motivasyonu sayemde bulduysanız bana teşekkür edin bence
Senın bana dunden berı ettıgın laflar neydıHepsi yazıyor neyse onu anlatırsın şu an da artık cevap vermem doğru değil ( beyinsiz bir hakarettir mesela ) her neyse zaten
Ya siz farkında mısınız ben daha yenı hamıle oldugumu ogrenmıs ustelık bunu hastayken ogrenmıs bırıyım sız benım neler hıssetıgımı dunden berı farkında mısınızSenın bana dunden berı ettıgın laflar neydı
Onların hiçbiri hakaret değildi yanı en azından hukukta geçmiyor . Alıntıladıgım mesajınız hakaret dolu her neyse zatenSenın bana dunden berı ettıgın laflar neydı
Merhaba 5 ve ustu gebelık kabul edilir ama 5 gunluk gecikmede 22 olması normal mi ben bılemem tabı ama suan gebelık var degere gore bıldıgım kadarıyla 2 gunde bır 2 ye katlarsa deger saglıklı demek sız doktorunuzla gorusun hemen o daha iyi bılgı verırKızlar beta 22.07 geçti 5. Gün gecikmemin gebe miyim
Canım muhtemelen geç döllenme de olabilir, benimde gecikmenin 9. Gününde 146 çıkmıştı beta hcg, iki güne bi kan ver takip et 48 saate bir ikiye katlamasi lazım değerin.Kızlar beta 22.07 geçti 5. Gün gecikmemin gebe miyim
Canım dün 40.saatte 71.63 çıktı cmt kontrole çağırdı doktorCanım muhtemelen geç döllenme de olabilir, benimde gecikmenin 9. Gününde 146 çıkmıştı beta hcg, iki güne bi kan ver takip et 48 saate bir ikiye katlamasi lazım değerin.
Senin gebeliğin nasıl geçti canım değerin yğkseldi miCanım muhtemelen geç döllenme de olabilir, benimde gecikmenin 9. Gününde 146 çıkmıştı beta hcg, iki güne bi kan ver takip et 48 saate bir ikiye katlamasi lazım değerin.
Benimde adetim 20 gün geçti ogre öğrendim landa canım bazen geç döllenme oluyo bende 2 kere kan vermiştim cikmadi en son adet söktürücü istiyim diye gittim doktora meğer hamileymişim o yüzden bazen geç gorulwbiliyo kandaMerhaba ben daha once de soru olarak sordum adetımın geciktigı ilk gun test yaptım hemen aynı anda 2. Bı cızgı cıktı fakat asırı cok sılık zor gozukrn bısey fotograf bır once kı sorum da var neyse ben 3. Gun tekrar yaptım ama bısey cıkmadı testte benım suan gecikmemın 10. Günü Normalde adetım 3 4 gun gecikir bazen ama o donem asırı adet belirtısı olur bende goguslerım cok sıser acır suan o yok sadece arada sefaf akıntı oluyor ve sankı ara ara kasıkta batma hıssı soruma gelecek olursak da arastırdıgım kadarıyla gec dollenme oldugunda gecikmeden 15 hatta 20 gun sonra ogrenılıyomus 10. Gun bıle yaptıgı testte kan testı dahil negatıf gorup 20. Gun de pozitif goren kısıler oluyomus bu dogru mu yasayan var mı burada bunu kızlar bılgı versenız
adetlerin kaç günde bir oluyorBenimde adetim 20 gün geçti ogre öğrendim landa canım bazen geç döllenme oluyo bende 2 kere kan vermiştim cikmadi en son adet söktürücü istiyim diye gittim doktora meğer hamileymişim o yüzden bazen geç gorulwbiliyo kanda
30 35 günde olurum canimadetlerin kaç günde bir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?