Ben hep geç oyrenidim hamileliklerim ilk hamileliyimde adet gunumden beş gün geçti test yapdim çıkmadı kan verdim yine cimadi bir kaç gün yine gecdi ama adet olacakmış gibi karnım belim kopuyodu sonra bilmiyorum.kac gün sonra gün sonra sabah yapdim iki tane test yine çıkmadı gece yapdim.ciktiMerhaba ben daha once de soru olarak sordum adetımın geciktigı ilk gun test yaptım hemen aynı anda 2. Bı cızgı cıktı fakat asırı cok sılık zor gozukrn bısey fotograf bır once kı sorum da var neyse ben 3. Gun tekrar yaptım ama bısey cıkmadı testte benım suan gecikmemın 10. Günü Normalde adetım 3 4 gun gecikir bazen ama o donem asırı adet belirtısı olur bende goguslerım cok sıser acır suan o yok sadece arada sefaf akıntı oluyor ve sankı ara ara kasıkta batma hıssı soruma gelecek olursak da arastırdıgım kadarıyla gec dollenme oldugunda gecikmeden 15 hatta 20 gun sonra ogrenılıyomus 10. Gun bıle yaptıgı testte kan testı dahil negatıf gorup 20. Gun de pozitif goren kısıler oluyomus bu dogru mu yasayan var mı burada bunu kızlar bılgı versenız
Aslında durum soyle gelıstı benım adet oncesı 7 gun onceden asırı gogus hassasiyetim ve bacaklarımda agrı olurdu bunlar olmadı bende bunun tersine hıc goguslerım de acı olmadı ama adet olacak gıbı sancılar geldı hatta oldum sandım kac defa baktım seffaf akıntı gelmıs onun dısında ben tıp 1 dıyabetlıyım sekerım degerlerım gayet iyi oldugu halde sureklı ya yukselmeye yada cok dusmeye basladı bu da ogrendıgım kadarıyla benım durum olanların ılk hamıle kaldığında yasadıgı bıseymıs kan testı vermedım ben idrarda cıkmıyor dıye bosverdık ama yarın gıdıyorım hem kontrol hem kan verıcem
Bende kendı durumumu yazmak istedim arkadas lar fıkır sahıbı olun dıyeAslında durum soyle gelıstı benım adet oncesı 7 gun onceden asırı gogus hassasiyetim ve bacaklarımda agrı olurdu bunlar olmadı bende bunun tersine hıc goguslerım de acı olmadı ama adet olacak gıbı sancılar geldı hatta oldum sandım kac defa baktım seffaf akıntı gelmıs onun dısında ben tıp 1 dıyabetlıyım sekerım degerlerım gayet iyi oldugu halde sureklı ya yukselmeye yada cok dusmeye basladı bu da ogrendıgım kadarıyla benım durum olanların ılk hamıle kaldığında yasadıgı bıseymıs kan testı vermedım ben idrarda cıkmıyor dıye bosverdık ama yarın gıdıyorım hem kontrol hem kan verıcem
Insallah bende tam emin değilim ama bakalımAyy inşallah vardır suan kendimde var gibi sevindim vallahiama benim senden tek farkım adet gunu yumurtladım ben yani 14 gun önce yumurtladım cok enteresan birşekilde :) insallah bende olmamda gec döllenme olur saglıklı bir şekilde . Bence seninde oyle oldu
Insallah tum kalbimle tum isteyen herkese nasip olsun cok istiyorum benım 6 yasında 1 oglum var ama tekrar olmadı ıste annelık cok guzel bır duygu umarım dileyen ve hakkıyla evladına sahip cıkacak herkese nasip olsun
Benimde 7 yasında bir oğlum var :) 2 senedir korunmuyorum ama olmuyor nasip işte allah anneligi hak eden herkese evlat nasip etsin ınsallah saglıklı bir sekilde . Cok güzel bir his cok güzel bir duyguInsallah tum kalbimle tum isteyen herkese nasip olsun cok istiyorum benım 6 yasında 1 oglum var ama tekrar olmadı ıste annelık cok guzel bır duygu umarım dileyen ve hakkıyla evladına sahip cıkacak herkese nasip olsun
Ya ne hikmetse ılk cocuktan sonra zorlasıyor ya anlamıyorum ben bunu oglumda hıc ugrasmadım hemen hamıle kaldım 2 bucuk yıldır korunmuyoryz ama olmuyorBenimde 7 yasında bir oğlum var :) 2 senedir korunmuyorum ama olmuyor nasip işte allah anneligi hak eden herkese evlat nasip etsin ınsallah saglıklı bir sekilde . Cok güzel bir his cok güzel bir duygu
O kadar da geç olamaz sebebi başka bence hamile olamazsınızMerhaba ben daha once de soru olarak sordum adetımın geciktigı ilk gun test yaptım hemen aynı anda 2. Bı cızgı cıktı fakat asırı cok sılık zor gozukrn bısey fotograf bır once kı sorum da var neyse ben 3. Gun tekrar yaptım ama bısey cıkmadı testte benım suan gecikmemın 10. Günü Normalde adetım 3 4 gun gecikir bazen ama o donem asırı adet belirtısı olur bende goguslerım cok sıser acır suan o yok sadece arada sefaf akıntı oluyor ve sankı ara ara kasıkta batma hıssı soruma gelecek olursak da arastırdıgım kadarıyla gec dollenme oldugunda gecikmeden 15 hatta 20 gun sonra ogrenılıyomus 10. Gun bıle yaptıgı testte kan testı dahil negatıf gorup 20. Gun de pozitif goren kısıler oluyomus bu dogru mu yasayan var mı burada bunu kızlar bılgı versenız
Ben hamıle olamam belkı bılmıyorum Allah bılır onu ama arastırmadan etmeden sankı alıp benı muayne etmıs gıbı kesın dille su yorum yapısınız 30. Gecikme gununde bıle pozitif goren var testı kaldı ki ben en son 8 ya da 9 gunluk gecikmede test yaptım negatıf cıktı bıda yapmadım bu cumaya kadar belkı de 11. Gun de yapsam pozitif girecektim testı bunu bılemem sonucta ama yapar yapmaz anında 2 cıft cızgı cıkıyor ustelık kırmızı ama ben yine de kesın demedım kımseye zaten fakat sız sankı bılır kısı gıbı yazmıssınız yınede tesekkurlerO kadar da geç olamaz sebebi başka bence hamile olamazsınız
Allah bilirse buraya neden konu açtınız. Anlattıklarınıza dayanarak ve kendi deneyimime evham olduğunu anladım ha siz duygusal olarak şov yapmaya devam edebilirsinizBen hamıle olamam belkı bılmıyorum Allah bılır onu ama arastırmadan etmeden sankı alıp benı muayne etmıs gıbı kesın dille su yorum yapısınız 30. Gecikme gununde bıle pozitif goren var testı kaldı ki ben en son 8 ya da 9 gunluk gecikmede test yaptım negatıf cıktı bıda yapmadım bu cumaya kadar belkı de 11. Gun de yapsam pozitif girecektim testı bunu bılemem sonucta ama yapar yapmaz anında 2 cıft cızgı cıkıyor ustelık kırmızı ama ben yine de kesın demedım kımseye zaten fakat sız sankı bılır kısı gıbı yazmıssınız yınede tesekkurlerumarım vardır
Hanım efendi ıyı misinizAllah bilirse buraya neden konu açtınız. Anlattıklarınıza dayanarak ve kendi deneyimime evham olduğunu anladım ha siz duygusal olarak şov yapmaya devam edebilirsiniz
Ayrıca evham dedıgınız sey 2 gundur yaptıgım 3 teste aldıgım kıpkırmızı 2 cızgı gebelık dısında ne cıkarır onu oyle ne sacma sapan yorumlar yapıyosunuz gercekten gece gece insanı cıleden cıkarır siniz yaHanım efendi ıyı misinizben konuyu kac gun once suphe ederken actım arkdaslarla gayet guzel varsa da yoksa da fıkır alısverısı yapıyoruz yenı mesaj geldı bende yenı durumumu belırttım ne şovu yapıcam kıme şov yapıcam sızın canınız mı sıkılıyor bulasacak yer arıyorsunuz galiba dertleşme kosesı de var burada derdiniz sıkıntınız varsa oraya yazın sız lutfen negatif enerjinizi ustume kusmayın ıyı geceler
Değilsiniz işte tamam sonuç daha belli değil mi ne geç döllenmeymiş arkadaş Paris’ten geliyor . Hiç derdim de yok soru soruyorsunuz cevabı beğenmeyince bozuyorsunuz kendi üslubunuzla cevap alınca da kusmayın ben kusmuyorum senin canın sıkılıyorHanım efendi ıyı misinizben konuyu kac gun once suphe ederken actım arkdaslarla gayet guzel varsa da yoksa da fıkır alısverısı yapıyoruz yenı mesaj geldı bende yenı durumumu belırttım ne şovu yapıcam kıme şov yapıcam sızın canınız mı sıkılıyor bulasacak yer arıyorsunuz galiba dertleşme kosesı de var burada derdiniz sıkıntınız varsa oraya yazın sız lutfen negatif enerjinizi ustume kusmayın ıyı geceler
Konu 25 Kasım 11 Aralık olmuş sonuçAyrıca evham dedıgınız sey 2 gundur yaptıgım 3 teste aldıgım kıpkırmızı 2 cızgı gebelık dısında ne cıkarır onu oyle ne sacma sapan yorumlar yapıyosunuz gercekten gece gece insanı cıleden cıkarır siniz ya
Hanım efendi tekrar dıyorım bu konuyu acalı cok oldu ben bı arkadas sormus bende soyledım yenı durumu ben en son 9 yada 8 gun hatırlamıyorum test yaptım negatıf cıktı daha sonra yok dıye yapmadım cuma gunu hala olmayınca ben tekrar yaptım test bı umut dedım yoksa adet sokturucu ıcmek ıstedım daha dogrusu anında pozitif cıktı 2 gun tekrarladım kıp kırmızı cıkıyor ve ben 1 haftadır da kusuyorum zaten sureklı daha da detay mı vereyim yarın gıdıcem baktırıcam doktoruma sıze gayet nazik cevap veriyorum uslubu garıp olan sizsiniz farkında mısınız ben belkı 12. Gun tekrar evde test yapsam o gun cıft cızgı cıkardı ama yapmadım ıste cumaya kadar yoktur dedim sızın derdiniz ne gece gece ve eger yoksa da adres yollayın kına yollarım size yakarsınızDeğilsiniz işte tamam sonuç daha belli değil mi ne geç döllenmeymiş arkadaş Paris’ten geliyor . Hiç derdim de yok soru soruyorsunuz cevabı beğenmeyince bozuyorsunuz kendi üslubunuzla cevap alınca da kusmayın ben kusmuyorum senin canın sıkılıyor
Kardeşim defol git surdan hastalıklı mısın nesin sanane var yada yok tamam kes yazmaKonu 25 Kasım 11 Aralık olmuş sonuçdeğilsiniz işte valla sizin evde canınız sıkılıyor
Bana ne ben ne kına yakacağım sormuşsunuz fikrimi dedim bane ne istediğiniz için mi istemediğiniz için mi soruyorsunuz nerden bileyim. Sırf acitasyon şimdi de mağdursunuz valla pesHanım efendi tekrar dıyorım bu konuyu acalı cok oldu ben bı arkadas sormus bende soyledım yenı durumu ben en son 9 yada 8 gun hatırlamıyorum test yaptım negatıf cıktı daha sonra yok dıye yapmadım cuma gunu hala olmayınca ben tekrar yaptım test bı umut dedım yoksa adet sokturucu ıcmek ıstedım daha dogrusu anında pozitif cıktı 2 gun tekrarladım kıp kırmızı cıkıyor ve ben 1 haftadır da kusuyorum zaten sureklı daha da detay mı vereyim yarın gıdıcem baktırıcam doktoruma sıze gayet nazik cevap veriyorum uslubu garıp olan sizsiniz farkında mısınız ben belkı 12. Gun tekrar evde test yapsam o gun cıft cızgı cıkardı ama yapmadım ıste cumaya kadar yoktur dedim sızın derdiniz ne gece gece ve eger yoksa da adres yollayın kına yollarım size yakarsınız
Yahu sen dengesız dengesız konusuyorsun dıye ben ne magdur olucam cıdden sıkıntın var senın gece gece cattık ıyı geceler canım kardeşim cok tatlısın ınan bana geceme renk kattınBana ne ben ne kına yakacağım sormuşsunuz fikrimi dedim bane ne istediğiniz için mi istemediğiniz için mi soruyorsunuz nerden bileyim. Sırf acitasyon şimdi de mağdursunuz valla pes
Neden olamazmıs benim ilk hamileliğimde cocugum kendini ne ultrasonda ne kanda ne idrarda 2 aylık olana kadar göstermedi . Cok enteresan net konusmanız :) şimdi dieceksiniz ki kilolusunuzdur ondan ama üzgünüm 48 kgdım :) yani hersey mumkun arkadasım .O kadar da geç olamaz sebebi başka bence hamile olamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?