Onun da kendı fikri hıc takılmadım aslında ama saldırır dalga gecer bır uslupla yazıyor sinirlendiriyor ınsanı bence hıc bulasmayınNeden olamazmıs benim ilk hamileliğimde cocugum kendini ne ultrasonda ne kanda ne idrarda 2 aylık olana kadar göstermedi . Cok enteresan net konusmanız :) şimdi dieceksiniz ki kilolusunuzdur ondan ama üzgünüm 48 kgdım :) yani hersey mumkun arkadasım .
Ay bak ben simdi kendime pay bictim uyuyamam :) bazı kistler hcg yuksektiyormus inşallah öyle bişey degildir ya ama sanmıyorum sonucta şimdiye kadar gic pozitif gormedik kist olsa coktan cıkardıOnun da kendı fikri hıc takılmadım aslında ama saldırır dalga gecer bır uslupla yazıyor sinirlendiriyor ınsanı bence hıc bulasmayınben yarın 9 bucukta gidiyorum doktoruma umarım vardır da bir ornek olarak gormus olur
Şeker hastası oldugum ıcın gebelık ıcın kontrollere gıttım sureklı ben 2 ay oncesıne kadar kist yoktu en son ekım de gıtmıstım ama bilemiyorum aslında bu kadar beklemezdim gıderdım ben tekrar ama annem gecen ay baypass oldu ben onun yanındayım tum gun cok takamadım bu durumu yoksa belkı yukarda belirttiğim gıbı 11 12 de pozitife dondu belkı test ben bilemedim bakmadığım ıcın 1 haftadır da hersey midemi etkiliyor benım su bile ıgrenc gelıyo oglum da boyle olmustım ben aslında ve ınanın testlerım kıp kırmızı cıkıyo anında cıkıyo atmamış z olsam paylasırdım onları da fakat annemde yaptıgım ıcın attım maalesef ınsan hisseder derler ya bılıyorım yanı var bence allahın izniyle inşallah buraya guzel haberı yazarımAy bak ben simdi kendime pay bictim uyuyamam :) bazı kistler hcg yuksektiyormus inşallah öyle bişey degildir ya ama sanmıyorum sonucta şimdiye kadar gic pozitif gormedik kist olsa coktan cıkardı
Var var insallah içini ferah tut :) bu arada gecmiş olsun annene acil şifalar diliyorum. Tahminime gore 4-5 haftalık hamilesin oglumdada aynısı olmustu benimŞeker hastası oldugum ıcın gebelık ıcın kontrollere gıttım sureklı ben 2 ay oncesıne kadar kist yoktu en son ekım de gıtmıstım ama bilemiyorum aslında bu kadar beklemezdim gıderdım ben tekrar ama annem gecen ay baypass oldu ben onun yanındayım tum gun cok takamadım bu durumu yoksa belkı yukarda belirttiğim gıbı 11 12 de pozitife dondu belkı test ben bilemedim bakmadığım ıcın 1 haftadır da hersey midemi etkiliyor benım su bile ıgrenc gelıyo oglum da boyle olmustım ben aslında ve ınanın testlerım kıp kırmızı cıkıyo anında cıkıyo atmamış z olsam paylasırdım onları da fakat annemde yaptıgım ıcın attım maalesef ınsan hisseder derler ya bılıyorım yanı var bence allahın izniyle inşallah buraya guzel haberı yazarım
Umarim oyledır sabah verıcem haberVar var insallah içini ferah tut :) bu arada gecmiş olsun annene acil şifalar diliyorum. Tahminime gore 4-5 haftalık hamilesin oglumdada aynısı olmustu benim
Umarim ınsallah vardır rabbım bu mujdelı haberı bekleyen ısteyen herkese nasip etsin. Zaten bu sitelere hıc hemen hamıle kalan gebelıginı sıkıntısız yasayan kısı girmiyor ki bizim gıbı zorlanan aynı seyı yasayan var mı onu merak eden giriyor o yuzden hıc boyle saldırmaya heves kırmaya gerek yok boyle bıseyı umut etmek bile guzel çünkü. Rabbım bıze bu mujdelı haberleri almayı nasip etsin bı kez daha ınsallah
Canım ben gıttım hastaneye ve tam 7+6 gunluk hamıleyım kalp sesını bıle dınledım son adet tarıhım ile uyumlu bebegim ancak evde yaptıgım ıdrar testlerin de neden 10 gunlukken bıle negatıf cıktı bilemedi doktorum da ben dıyabet hastası oldugum ıcın gunde 4 kez insülin kullanıyorum 2 tane de hap bunlar ıdrar da olusan gebelık hormonunu olcmesune testin engel olmus olabılır dedı keske hemen kan tahlili verseydin cıkardı dedı hatta darısı tum isteyenlerın basına ınsallahAmin insallah
Sıze de yazmak ıstedım dun ki konusma tarzınız sahıden sınır bozucuydu ve ustelık sanırım sızde hamılesınız bu tarz seylerde hassas olmanız gerekirken dalga gecer gibi konusmanız gercekten sacmaydı tam 7 haftalık gebeyım kalp atısını bıle dınledım rahatsızlıgımdan dolayı basta kı testlerım negatif cıkmıs buyuk ihtimalle ustelık ultrason gıbı beyniniz var ya malesef yanlıs gormus bu defa umarım bır daha bılmıslık taslamazsın sana ornek olur.O kadar da geç olamaz sebebi başka bence hamile olamazsınız
Bence bıraz daha bekleyip kan verin dırek
İnsallah allahım sen duy :) amin amin bu okunan ezanın hatrına anneliği hak eden herkese nasip etsin insallahBence bıraz daha bekleyip kan verin dırekumarım sizde mutlu haberı alırsınız dualarımdasınız
E dün akşam değilim dediniz neyseSıze de yazmak ıstedım dun ki konusma tarzınız sahıden sınır bozucuydu ve ustelık sanırım sızde hamılesınız bu tarz seylerde hassas olmanız gerekirken dalga gecer gibi konusmanız gercekten sacmaydı tam 7 haftalık gebeyım kalp atısını bıle dınledım rahatsızlıgımdan dolayı basta kı testlerım negatif cıkmıs buyuk ihtimalle ustelık ultrason gıbı beyniniz var ya malesef yanlıs gormus bu defa umarım bır daha bılmıslık taslamazsın sana ornek olur.
Aşkım bana örnek olmaz sen kendine örnek insanlar bul kitap falan oku soru sorup cevabı beğenmeyince höhögög diye ağlama meselaSıze de yazmak ıstedım dun ki konusma tarzınız sahıden sınır bozucuydu ve ustelık sanırım sızde hamılesınız bu tarz seylerde hassas olmanız gerekirken dalga gecer gibi konusmanız gercekten sacmaydı tam 7 haftalık gebeyım kalp atısını bıle dınledım rahatsızlıgımdan dolayı basta kı testlerım negatif cıkmıs buyuk ihtimalle ustelık ultrason gıbı beyniniz var ya malesef yanlıs gormus bu defa umarım bır daha bılmıslık taslamazsın sana ornek olur.
Terbiyesiz seviyesiz kısılıksız bırısın gercek hayatta gram kendıne guvenı olmayan basıt biri olduguna eminim ozguvensız bır karaktersın ve kıtaplıgımdan sana kıtap yollayacağım kı sen oku bıraz medeniyet ogren. Gevsek gevsek konusma tarzına bıraz sahıp cıkarsın o zaman belkı sec begen yollarım gercı bunlar sana yetmez kısı sel gelısım okuman gerek senın beynin bıraz acilsin bıde hamılesın sen sanırım yazık senın doguracagın bebege senın gıbı kör cahil hadsiz saygısız empati yetenegı 0 bır kişiligin evladı olacak aa kişilik dedım ama sende var mıdır sanmam hadı defol sımdıHamile kal kalma bana ne soru sormuşsun almışsın cevabını yok örnek al yok ben zaten hastayım yok kına yak yok Allah bilir sonra bana ders veriyor sizin canınız sıkılıyor anlıyorumbana ne yani bana ne
Ahahahaha ay sakin ol ayy çok üzüldüm yazdıklarına uyuyamamTerbiyesiz seviyesiz kısılıksız bırısın gercek hayatta gram kendıne guvenı olmayan basıt biri olduguna eminim ozguvensız bır karaktersın ve kıtaplıgımdan sana kıtap yollayacağım kı sen oku bıraz medeniyet ogren. Gevsek gevsek konusma tarzına bıraz sahıp cıkarsın o zaman belkı sec begen yollarım gercı bunlar sana yetmez kısı sel gelısım okuman gerek senın beynin bıraz acilsin bıde hamılesın sen sanırım yazık senın doguracagın bebege senın gıbı kör cahil hadsiz saygısız empati yetenegı 0 bır kişiligin evladı olacak aa kişilik dedım ama sende var mıdır sanmam hadı defol sımdı
Aşkım bana örnek olmaz sen kendine örnek insanlar bul kitap falan oku soru sorup cevabı beğenmeyince höhögög diye ağlama mesela
Dun bana sorulan soruya cevap verdim hadsızce yazılar yazan sana karsı kibar oldugum halde sabrımı zorlayan sen oldun hastalıgımla bıle dalga gececek kadar basıt sıg düşünceli kara bir cahilsin Allah bilir dememe bıle takılmıssın galıba ıcınde Allah inancı da yok ondan garıp geldı buraya her soru sorana senın gelıp hadsızce yazılar yazmaya da hıc hakkın yok sen kımsın senın seviyen ne karsında kı kım ne yasıyor ne bilip yazıyorsun umarım bende kı o dalga gectıgın hastalıgın beterini sen yasarsınHamile kal kalma bana ne soru sormuşsun almışsın cevabını yok örnek al yok ben zaten hastayım yok kına yak yok Allah bilir sonra bana ders veriyor sizin canınız sıkılıyor anlıyorumbana ne yani bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?