Merhabalar hanımlar , 7 martta adet oldum 5 gün sonra bitti. Adetim düzenlidir. 30-32 gün döngüm vardır. Normalde 7 nisanda adet olmam gerekiyor. Adete 1 hafta kala 1 kere ve 4 gün kala 2 kere korunmasız ilişkim oldu. Bugün 20 Nisan adet olmadım. Kaset testleri yaptım negatif çıktı. Kan vermedim ama kadın doğuma gittim kist miyom olmadığını rahmimin temiz olduğunu söyledi. Pcos değilim dediğim gibi. Adetim çok düzenlidir. Sanırım bu ay geç yumurtladıgımı düşünüyorum. Adet sancısı gibi ağrı giriyor sonrasında geçiyor. Göğüs ağrım yok gögüslerimde dolgunlaşma var. Göğüs uçlarım çok ağrıyor. Bu şekilde olup hamile kalan anneler var mı ? Deneyimlerini benimle paylaşabilirler mi ? Teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme ile hamile kalanlar hk
- Konu Sahibi sevalaksu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cevabınız için teşekkür ederim. Beklenen adetti 15 gün geçti. Halen adet olmadım. Yumurtladığım günü de bilmiyorum. Bugün doktor randevum var. Bakalım neler olacakAdetime tam 1 hafta kala yumurtlamış ve gebe kalmıştım eve böyle bir ihtimal var. Tabi öyle durumlarda beklenen adet tarihini de 1 hafta ileri atmak gerekiyor yumurtlamadan 14gun sonra adet beklemek daha doğru olur
- 23 Ekim 2023
- 688
- 314
- 23
Hayırlı haberler olsun inşallahCevabınız için teşekkür ederim. Beklenen adetti 15 gün geçti. Halen adet olmadım. Yumurtladığım günü de bilmiyorum. Bugün doktor randevum var. Bakalım neler olacak
- 28 Ağustos 2023
- 1.678
- 1.491
- 53
- 32
Bazen farklı olabiliyor . Ben kürtajdan 1 buçuk ay sonra kontrole gittik yumurtan var şuan gelişmiş 20 mm değerlendirirseniz bebek olabilir dedi . 3 gün sonra adet oldum ben .Cevabınız için teşekkür ederim. Beklenen adetti 15 gün geçti. Halen adet olmadım. Yumurtladığım günü de bilmiyorum. Bugün doktor randevum var. Bakalım neler olacak
Tabi benim kürtajdan dolayı da olabilir bu durum.
- 10 Ekim 2022
- 202
- 72
- 28
- 23
Aynı durum yaşıyoruz banada haber et olurmu mide yanması ve oluyormu bel ağrısı kasiklara iğne batma hissi flnMerhabalar hanımlar , 7 martta adet oldum 5 gün sonra bitti. Adetim düzenlidir. 30-32 gün döngüm vardır. Normalde 7 nisanda adet olmam gerekiyor. Adete 1 hafta kala 1 kere ve 4 gün kala 2 kere korunmasız ilişkim oldu. Bugün 20 Nisan adet olmadım. Kaset testleri yaptım negatif çıktı. Kan vermedim ama kadın doğuma gittim kist miyom olmadığını rahmimin temiz olduğunu söyledi. Pcos değilim dediğim gibi. Adetim çok düzenlidir. Sanırım bu ay geç yumurtladıgımı düşünüyorum. Adet sancısı gibi ağrı giriyor sonrasında geçiyor. Göğüs ağrım yok gögüslerimde dolgunlaşma var. Göğüs uçlarım çok ağrıyor. Bu şekilde olup hamile kalan anneler var mı ? Deneyimlerini benimle paylaşabilirler mi ? Teşekkür ederim
Pko'luyum ve hamile kaldığımda doktorumda 1 hafta ileri tarih girmişti adet başlangıcımı...Bütün gebeliklerim geç döllenme oldu...Adetim düzene girdi zaman içinde ilk hamilelikten sonra ama düzensiz yumurtlamam devam ediyormuş 2.gebelikten de anladığım kadarıyla..Adetime tam 1 hafta kala yumurtlamış ve gebe kalmıştım eve böyle bir ihtimal var. Tabi öyle durumlarda beklenen adet tarihini de 1 hafta ileri atmak gerekiyor yumurtlamadan 14gun sonra adet beklemek daha doğru olur
Yani düzenli adetle,düzensiz yumurtlama da oluyor arkadaşlar..
- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.255
- 358
- 30
Aynı durumu bende yaşıyorum bugün 5. Güne girdim regl gecikmesinde. Aynı belirtiler bende de varAynı durum yaşıyoruz banada haber et olurmu mide yanması ve oluyormu bel ağrısı kasiklara iğne batma hissi fln
- 23 Ekim 2023
- 688
- 314
- 23
Olabilir tabi ki her kadının fizyolojisi farklı zaten pcos çok farklı bir dünya onda düzen komple değişiyor. Bende öyle bi durum yok ve ne zaman geç yumurtlasam adetimi de geç olurum buna dayanarak tecrübemi paylaştımPko'luyum ve hamile kaldığımda doktorumda 1 hafta ileri tarih girmişti adet başlangıcımı...Bütün gebeliklerim geç döllenme oldu...Adetim düzene girdi zaman içinde ilk hamilelikten sonra ama düzensiz yumurtlamam devam ediyormuş 2.gebelikten de anladığım kadarıyla..
Yani düzenli adetle,düzensiz yumurtlama da oluyor arkadaşlar..
- 29 Ekim 2023
- 19
- 0
- 1
- 27
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba birebir aynı tarihlerde aynı şeyleri yaşıyorum bende Pcos var birde hala regl olamadım gebe misiniz?Merhabalar hanımlar , 7 martta adet oldum 5 gün sonra bitti. Adetim düzenlidir. 30-32 gün döngüm vardır. Normalde 7 nisanda adet olmam gerekiyor. Adete 1 hafta kala 1 kere ve 4 gün kala 2 kere korunmasız ilişkim oldu. Bugün 20 Nisan adet olmadım. Kaset testleri yaptım negatif çıktı. Kan vermedim ama kadın doğuma gittim kist miyom olmadığını rahmimin temiz olduğunu söyledi. Pcos değilim dediğim gibi. Adetim çok düzenlidir. Sanırım bu ay geç yumurtladıgımı düşünüyorum. Adet sancısı gibi ağrı giriyor sonrasında geçiyor. Göğüs ağrım yok gögüslerimde dolgunlaşma var. Göğüs uçlarım çok ağrıyor. Bu şekilde olup hamile kalan anneler var mı ? Deneyimlerini benimle paylaşabilirler mi ? Teşekkür ederim
Yaa bende de vardı pcos doktorum 21 martta iyileştin tam sınırda dedi ve hep düzenli gidiyordu regl vee regl 15 gün gecikti en son 2 gün önce kan sonucu 0.22, sol kasık ağrısı şikayeti ile gittim bütün değerlerime de bakıldı bir sorun yok enfeksiyon falan da yok, beyaz akıntı var hatta dün ilk kez ıslaklık oldu sadece yani su bildiğimiz.. Göğüslerim şiş ama ağrı falan yok çok çok nadir arada ağrıyor, sivilceler arttı anlık baş dönmesi olabiliyor. Regl döngüm 35 en son 22-28 martta ilişki oldu. 21 martta kadın doğum kontrol gittim herhangi bir sıkıntım yoktu. Sizce geç döllenme falan olabilir mi 3 mayıs da kadın doğuma randevu aldımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba birebir aynı tarihlerde aynı şeyleri yaşıyorum bende Pcos var birde hala regl olamadım gebe misiniz?
Aynı şeyleri yaşıyorum tek fark benim adetim 7 gün gecikti dün test yaptım negatif .. iki gün daha olmazsam kan tahlili vericemMerhabalar hanımlar , 7 martta adet oldum 5 gün sonra bitti. Adetim düzenlidir. 30-32 gün döngüm vardır. Normalde 7 nisanda adet olmam gerekiyor. Adete 1 hafta kala 1 kere ve 4 gün kala 2 kere korunmasız ilişkim oldu. Bugün 20 Nisan adet olmadım. Kaset testleri yaptım negatif çıktı. Kan vermedim ama kadın doğuma gittim kist miyom olmadığını rahmimin temiz olduğunu söyledi. Pcos değilim dediğim gibi. Adetim çok düzenlidir. Sanırım bu ay geç yumurtladıgımı düşünüyorum. Adet sancısı gibi ağrı giriyor sonrasında geçiyor. Göğüs ağrım yok gögüslerimde dolgunlaşma var. Göğüs uçlarım çok ağrıyor. Bu şekilde olup hamile kalan anneler var mı ? Deneyimlerini benimle paylaşabilirler mi ? Teşekkür ederim
Siz n’aptınız bi gelişme var mıAynı durumu bende yaşıyorum bugün 5. Güne girdim regl gecikmesinde. Aynı belirtiler bende de var
Bende de aynıları var ama bebek var mı bilmiyorumAynı durum yaşıyoruz banada haber et olurmu mide yanması ve oluyormu bel ağrısı kasiklara iğne batma hissi fln
- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.255
- 358
- 30
Bugün regl oldumSiz n’aptınız bi gelişme var mı
Olsun bi dahaki ay olurBugün regl oldum
merak ettim bi gelişme var mı ben de aynı durumdayımCevabınız için teşekkür ederim. Beklenen adetti 15 gün geçti. Halen adet olmadım. Yumurtladığım günü de bilmiyorum. Bugün doktor randevum var. Bakalım neler olacak
- 3 Mayıs 2024
- 223
- 25
- 13
- 28
Merhaba, son durumunuz nedir? Gebelik var mı? Bir de ıslaklık derken şeffaf akıntı mı bahsettiğiniz? Ben de regl olacak gibi ağrılar yaşıyorum, hatta ıslaklık da hissediyorum ama kontrol ettiğimde şeffaf veya beyaz herhangi bir akıntı yok şu an. 1 ve 2 Mayıs'ta ise bir kez pembe bir kez kahverengi lekelenme oldu. Forumları biraz okuyunca acaba yerleşme belirtisi mi diye düşündüm.Yaa bende de vardı pcos doktorum 21 martta iyileştin tam sınırda dedi ve hep düzenli gidiyordu regl vee regl 15 gün gecikti en son 2 gün önce kan sonucu 0.22, sol kasık ağrısı şikayeti ile gittim bütün değerlerime de bakıldı bir sorun yok enfeksiyon falan da yok, beyaz akıntı var hatta dün ilk kez ıslaklık oldu sadece yani su bildiğimiz.. Göğüslerim şiş ama ağrı falan yok çok çok nadir arada ağrıyor, sivilceler arttı anlık baş dönmesi olabiliyor. Regl döngüm 35 en son 22-28 martta ilişki oldu. 21 martta kadın doğum kontrol gittim herhangi bir sıkıntım yoktu. Sizce geç döllenme falan olabilir mi 3 mayıs da kadın doğuma randevu aldım
Ne yaptınız acaba ?Aynı şeyleri yaşıyorum tek fark benim adetim 7 gün gecikti dün test yaptım negatif .. iki gün daha olmazsam kan tahlili vericem
Regl oldum bitti bile önümüzdeki aylara bakıcazNe yaptınız acaba ?