Merhaba. Bu gün adetimin 15. Gün gecikmesi. Genelde günü gününe adet olurum ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum. Gecikmenin 5. Günü hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. 7. Günde Doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayene etti hamile değilsin, 3 cm kist görüyorum ve rahim duvarın kalın dedi. Net kesin bir şey söylemedi sadece Tarnusal verdi ilacı bu gün bitirdim ama hala regl olmadım. Son bir kaç gündür çok fazla bulantım ve kasık ağrılarım var. Yeni evliyim ve kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Herhangi bir gebelik şüphesi olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç Döllenme İhtimali Varmı?
- Konu Sahibi chef47
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba. Bu gün adetimin 15. Gün gecikmesi. Genelde günü gününe adet olurum ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum. Gecikmenin 5. Günü hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. 7. Günde Doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayene etti hamile değilsin, 3 cm kist görüyorum ve rahim duvarın kalın dedi. Net kesin bir şey söylemedi sadece Tarnusal verdi ilacı bu gün bitirdim ama hala regl olmadım. Son bir kaç gündür çok fazla bulantım ve kasık ağrılarım var. Yeni evliyim ve kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Herhangi bir gebelik şüphesi olabilir mi?
Merhaba. İlacın bitişinin 5. Gününde regl oldum.Merhaba durumunuzda bir değişiklik var mı? Aynı süreci yaşıyorum 17. Günüm benim de
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba. İlacın bitişinin 5. Gününde regl oldum.
Çok bir bilgim yok benim ancak bu kadar az farkla yükselmesi genelde kimyasal gebelikte oluyor. Geç döllenmede fark normal gebelikle aynı olur 48 saatte min. 2 kat artması gerekiyor çünkü.Merhaba ben birşey sormak istiyorum 2 gün ara ile 44 53 76 çıktı beta çok az yükseliyor geç döllenmeden kaynaklı olabşlirmi inşallah dış boş gebelik değildir kimyasal gebelik olur inşallah en kötü ihtimalle
Teşekkürler en kötü ihtimalle kimyasal olsun ya dış ve boş gebelik sıkıntılı sanırım okuduğum kadarıyla hayırlısı olsun inşallahÇok bir bilgim yok benim ancak bu kadar az farkla yükselmesi genelde kimyasal gebelikte oluyor. Geç döllenmede fark normal gebelikle aynı olur 48 saatte min. 2 kat artması gerekiyor çünkü.
- 27 Şubat 2022
- 37
- 11
- 8
- 30
Geç döllenme benim oldu ama benim pozitif di testim 11 haftalıkken bebeği gordum pkos olunca böyle oluyomus gec olabiliyormuş polikistik överim varmi senin olsa bile testin gebelik çıkması gerek ki gec yumurtlama desin doktorMerhaba. Bu gün adetimin 15. Gün gecikmesi. Genelde günü gününe adet olurum ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum. Gecikmenin 5. Günü hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. 7. Günde Doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayene etti hamile değilsin, 3 cm kist görüyorum ve rahim duvarın kalın dedi. Net kesin bir şey söylemedi sadece Tarnusal verdi ilacı bu gün bitirdim ama hala regl olmadım. Son bir kaç gündür çok fazla bulantım ve kasık ağrılarım var. Yeni evliyim ve kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Herhangi bir gebelik şüphesi olabilir mi?
Kızlar merhaba. 5 Kasım son adetimdi. 12 18 Kasım arasında 3 ya da 4 gün değerlendirdik. 15 Kasım dan 30 Kasım a kadar anormal akıntım oldu. Böyle pantalondan dışarı çıkacak gibi zaman zaman su Formunda zaman zaman da daha uzayan. Tahmini adetim 4 Aralık Sadece arada gelen kasık ağrım var sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor. Akıntım neredeyse yok kupkuru diyebilirim. Sizce gebelik ihtimali var mı?
- 9 Ekim 2019
- 23
- 19
- 38
- 31
- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 18
- 30
Merhaba ben dış gebelik geçirdim daha önce ama benim değerler hep sınırda yükseldi hatta 1300 leri görüp tekrar düşüşe geçene kadar normal gebelik olabileceğini söylemişlerdi. 2 günde bir verdiginiz kanın en az 2 katı yükselmesi gerekiyor. Ama burda o kadar değişik şeyler duyuyoruzki herşey olabilir ama dikkat edin. Dış gebelikte benim omuz ağrılarım ve sağ tüpte oluştuğu için sağ tarafında çok keskin ağrılar vardı ve kahverengi lekelenmeler başlamıştı belirti olarak. Dikkat edinMerhaba ben birşey sormak istiyorum 2 gün ara ile 44 53 76 çıktı beta çok az yükseliyor geç döllenmeden kaynaklı olabşlirmi inşallah dış boş gebelik değildir kimyasal gebelik olur inşallah en kötü ihtimalle
- 19 Eylül 2022
- 395
- 132
- 33
- 29
Merhabalar
Bende 1.5 yıllk evliyim 1 Yıldır çocuk istiyoruz.
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?
genelde 12 ila 14. gün civarında testte çıkıyor. eğer regl olmazsanız en geç 2-3 güne testte görürsünüz diye düşünüyorum. benim de 13. gün çıkmıştı ilk pozitif. pkos var.Merhabalar
- 19 Eylül 2022
- 395
- 132
- 33
- 29
Adet olacakmışım gibi ağrı oluyor normal mi peki bugenelde 12 ila 14. gün civarında testte çıkıyor. eğer regl olmazsanız en geç 2-3 güne testte görürsünüz diye düşünüyorum. benim de 13. gün çıkmıştı ilk pozitif. pkos var.
- 19 Eylül 2022
- 395
- 132
- 33
- 29
Peki adet gibi ağrılar olması normal migenelde 12 ila 14. gün civarında testte çıkıyor. eğer regl olmazsanız en geç 2-3 güne testte görürsünüz diye düşünüyorum. benim de 13. gün çıkmıştı ilk pozitif. pkos var.
evet benim de öyleydiPeki adet gibi ağrılar olması normal mi
- 19 Eylül 2022
- 395
- 132
- 33
- 29
Gerçekten mi ? Ayy insallah bende hamileyimdir. Çok istiyoruz gerçekten.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. İnşallah adet olmamevet benim de öyleydi
Gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Ayırt etmek zor. Bi kaç farklı durum sezersiniz adet öncesi hiç yaşamadığınız semptomlarınız ilk defa baş gösteriyorsa evet gebelikten şüphelenebilirsiniz. Bende polikistiğim adet öncesi göğüs ağrısı asla yaşamam gebe kaldığım için göğüs ağrılarım oldu örneğin bu şekilde gebelikten şüphelendim. Yaklaşık 3 haftalık bi geç döllenme yaşadım bu yüzden de 2.gecikme haftasına kadar kan da dahil negatif çıkmıştı sonuçlarım. Adet olmayalı da 50 gün olmuştu ancak pozitif sonuç elde ettik. Adet gecikmemin ilk haftasında kadın doğum bana da rahim duvarın kalın adet olamıyorsun polikistik var o yüzden demişti. Bebiş daha rahme tutunmadığı için doktor doğal olarak polikistiğe bağlamıştı bu sebeple de verdiğim kan ve idrar testleri negatifti. Polikist hanımlar olarak çoğumuz geç döllenme yaşıyoruz bu yüzden gebeliğimizi de olması gerekenden geç öğrenebiliyoruz.Gerçekten mi ? Ayy insallah bende hamileyimdir. Çok istiyoruz gerçekten.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. İnşallah adet olmam