• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Döllenme İhtimali Varmı?

Gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Ayırt etmek zor. Bi kaç farklı durum sezersiniz adet öncesi hiç yaşamadığınız semptomlarınız ilk defa baş gösteriyorsa evet gebelikten şüphelenebilirsiniz. Bende polikistiğim adet öncesi göğüs ağrısı asla yaşamam gebe kaldığım için göğüs ağrılarım oldu örneğin bu şekilde gebelikten şüphelendim. Yaklaşık 3 haftalık bi geç döllenme yaşadım bu yüzden de 2.gecikme haftasına kadar kan da dahil negatif çıkmıştı sonuçlarım. Adet olmayalı da 50 gün olmuştu ancak pozitif sonuç elde ettik. Adet gecikmemin ilk haftasında kadın doğum bana da rahim duvarın kalın adet olamıyorsun polikistik var o yüzden demişti. Bebiş daha rahme tutunmadığı için doktor doğal olarak polikistiğe bağlamıştı 🥲🙏 bu sebeple de verdiğim kan ve idrar testleri negatifti. Polikist hanımlar olarak çoğumuz geç döllenme yaşıyoruz bu yüzden gebeliğimizi de olması gerekenden geç öğrenebiliyoruz.
Benimde adet öncesi göğüslerim hiç ağrımaz ama şu an kasık ağrısı ve halsizlik dışında bir belirtim yok. Umarım anlattığınız gibi benimde geç döllenme olur. İnşallah 🙏

Benimde adet öncesi göğüslerim hiç ağrımaz ama şu an kasık ağrısı ve halsizlik dışında bir belirtim yok. Umarım anlattığınız gibi benimde geç döllenme olur. İnşallah 🙏
Ben olduğum yerde uyuya kalmaya başlamıştım ilk haftalarda gebeliği bilmediğim zamanlardan bahsediyorum. Beyaz vajinal akıntım 2 katına çıkmıştı. Oturduğum yerde bi kaç defa baş dönmesi yaşamıştım. Kasıkta bazenleri kısa bazen de daha uzun süreli ağrı, batma hissi yaşadım. Özellikle akşam saatlerinde. Vücudum 2 gece aşırı ısındı kaşındı. Göğüslerimin ucu çıktı büyüdü ve ağrı yaptı dokunamıyordum sütyen hak getire.

Baya bi ben burdayım dedi bana ama rahme yerleşme henüz olmadığı için o zamanlar bilemedik 😂🥲

Umarım sizin de kucağınız dolar 🙏🧿✨ Allah hepimize hayırlı gebelik ve doğum nasip etsin

Ben olduğum yerde uyuya kalmaya başlamıştım ilk haftalarda gebeliği bilmediğim zamanlardan bahsediyorum. Beyaz vajinal akıntım 2 katına çıkmıştı. Oturduğum yerde bi kaç defa baş dönmesi yaşamıştım. Kasıkta bazenleri kısa bazen de daha uzun süreli ağrı, batma hissi yaşadım. Özellikle akşam saatlerinde. Vücudum 2 gece aşırı ısındı kaşındı. Göğüslerimin ucu çıktı büyüdü ve ağrı yaptı dokunamıyordum sütyen hak getire.

Baya bi ben burdayım dedi bana ama rahme yerleşme henüz olmadığı için o zamanlar bilemedik 😂🥲

Umarım sizin de kucağınız dolar 🙏🧿✨ Allah hepimize hayırlı gebelik ve doğum nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederim.. ama bu saydığınız belirtiler ne yazık ki bende yok.. :(

Merhaba. Bu gün adetimin 15. Gün gecikmesi. Genelde günü gününe adet olurum ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum. Gecikmenin 5. Günü hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. 7. Günde Doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayene etti hamile değilsin, 3 cm kist görüyorum ve rahim duvarın kalın dedi. Net kesin bir şey söylemedi sadece Tarnusal verdi ilacı bu gün bitirdim ama hala regl olmadım. Son bir kaç gündür çok fazla bulantım ve kasık ağrılarım var. Yeni evliyim ve kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Herhangi bir gebelik şüphesi olabilir mi?
Olamaz

İnşallah Allah sesinizi duysun 🙏
benim ekstra belirtim de ağızdan gaz çıkarma çok fazlaydı ve normalde hiç olmaz. bir de 15 dakikada bir sanki çok tuvaletim gelmiş gibi tuvalete gidiyordum ama sürekli azıcık geliyordu. bu ikisi sayesinde tahmin etmiştim bir farklılık olduğunu. adet belirtilerinin yanı sıra tabi.

benim ekstra belirtim de ağızdan gaz çıkarma çok fazlaydı ve normalde hiç olmaz. bir de 15 dakikada bir sanki çok tuvaletim gelmiş gibi tuvalete gidiyordum ama sürekli azıcık geliyordu. bu ikisi sayesinde tahmin etmiştim bir farklılık olduğunu. adet belirtilerinin yanı sıra tabi.
Vajinal akıntınız var mıydı peki

Maalesef benim vajinal akıntım yok :KK43:
herkeste her şeyin belirtisi olacak diye bir kaide yok siz adet olacağınız gün test yapın - hatta ilişkiden ortalama 13-14 gün sonra belli olur genelde. doğru zaman olduğunda bebek sizi bulacak eminim ben. benim bu ilk sağlıklı gebeliğim. mayısta bir kimyasal yaşamıştım. şimdi onu unuttum bile artık belki de doğru olan sağlıklı olan bebeğim bu olacaktı. her şeyde bir hayır vardır. bu ay olmuyorsa da zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum. hamileliğe değil de kendinize odaklanın derim.

herkeste her şeyin belirtisi olacak diye bir kaide yok siz adet olacağınız gün test yapın - hatta ilişkiden ortalama 13-14 gün sonra belli olur genelde. doğru zaman olduğunda bebek sizi bulacak eminim ben. benim bu ilk sağlıklı gebeliğim. mayısta bir kimyasal yaşamıştım. şimdi onu unuttum bile artık belki de doğru olan sağlıklı olan bebeğim bu olacaktı. her şeyde bir hayır vardır. bu ay olmuyorsa da zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum. hamileliğe değil de kendinize odaklanın derim.
Çok doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim. Her ay stres yapmayacağım diyorum ama yine yapıyorum. Elimde olmuyor. Sizinde Allah bebeğinizi saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim reglim 5 gün geçti ama hala birsey yok. Hayırlısı inşallah 🙏

Merhaba kızlar sizi ümitlendirmek istemem ama adetim çok düzensiz 12 günüm geçti ve adet geçirmemden 4 gün sonra test yaptım artı Med marka biraz silik çıktı ve sonra kan verdim sonuç 0,29 çıktı yani negatif 8günüm geçti yine test yaptım oda negatif bugün 13gün geçti geçirmemden ve tekrar test yaptım çift çizgi çıktı ve kan verdim 90,03 çıktı çok yeni gebelik yani kızlar bende şaşırdım çünkü adet olacağım gün hamile kalmışım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar sizi ümitlendirmek istemem ama adetim çok düzensiz 12 günüm geçti ve adet geçirmemden 4 gün sonra test yaptım artı Med marka biraz silik çıktı ve sonra kan verdim sonuç 0,29 çıktı yani negatif 8günüm geçti yine test yaptım oda negatif bugün 13gün geçti geçirmemden ve tekrar test yaptım çift çizgi çıktı ve kan verdim 90,03 çıktı çok yeni gebelik yani kızlar bende şaşırdım çünkü adet olacağım gün hamile kalmışım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçekten mucize gibi birsey… bunları duydukça çok seviniyor ve ümitleniyorum.. darısı tüm olmayanların başına 🙏

İnşallah canım adetlerin eğer düzensizse geç döllenme oluyor benim normalde hep geçiyor 10gün 15gün bu testte 12 gün gecikmenin testi hala silik yani adet olucağım gün hamile kalmısım

Eklentiler

• Screenshot_20221213-000442.png
    Screenshot_20221213-000442.png
    440,2 KB · Görüntüleme: 69
Back