• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Döllenme İhtimali Varmı?

genelde 12 ila 14. gün civarında testte çıkıyor. eğer regl olmazsanız en geç 2-3 güne testte görürsünüz diye düşünüyorum. benim de 13. gün çıkmıştı ilk pozitif. pkos var.
Merhaba 🥰🤗 gecikmenin 13. Günü mü testiniz pozitif cıktı kan vermiş miydiniz?

Canım adetimin 4gün geçikmesinde kan negatif 8gün geçikmesinde idrar yine negatif 12 gün geçti ve idrar silik çıktı kanda 93,03 çıktı yani çok geç öğrendim
Benm de bugün 15.gun gecikti. Şimdi bir idrar testi daha yaptim, negatif. Şuan cocuk düşünmüyoruz. Umarım bana da böyle sürpriz olmaz ya.

Merhaba. Bu gün adetimin 15. Gün gecikmesi. Genelde günü gününe adet olurum ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum. Gecikmenin 5. Günü hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. 7. Günde Doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayene etti hamile değilsin, 3 cm kist görüyorum ve rahim duvarın kalın dedi. Net kesin bir şey söylemedi sadece Tarnusal verdi ilacı bu gün bitirdim ama hala regl olmadım. Son bir kaç gündür çok fazla bulantım ve kasık ağrılarım var. Yeni evliyim ve kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Herhangi bir gebelik şüphesi olabilir mi?
Bulantılar bu kadar erken başlamaz canım. Kistten dolayı bulantım oluyo olabilir hamile olsan çıkardı bence kan testi verdin değil mi

Merhaba kızlar sizi ümitlendirmek istemem ama adetim çok düzensiz 12 günüm geçti ve adet geçirmemden 4 gün sonra test yaptım artı Med marka biraz silik çıktı ve sonra kan verdim sonuç 0,29 çıktı yani negatif 8günüm geçti yine test yaptım oda negatif bugün 13gün geçti geçirmemden ve tekrar test yaptım çift çizgi çıktı ve kan verdim 90,03 çıktı çok yeni gebelik yani kızlar bende şaşırdım çünkü adet olacağım gün hamile kalmışım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynıdır. Ayırt etmek zor. Bi kaç farklı durum sezersiniz adet öncesi hiç yaşamadığınız semptomlarınız ilk defa baş gösteriyorsa evet gebelikten şüphelenebilirsiniz. Bende polikistiğim adet öncesi göğüs ağrısı asla yaşamam gebe kaldığım için göğüs ağrılarım oldu örneğin bu şekilde gebelikten şüphelendim. Yaklaşık 3 haftalık bi geç döllenme yaşadım bu yüzden de 2.gecikme haftasına kadar kan da dahil negatif çıkmıştı sonuçlarım. Adet olmayalı da 50 gün olmuştu ancak pozitif sonuç elde ettik. Adet gecikmemin ilk haftasında kadın doğum bana da rahim duvarın kalın adet olamıyorsun polikistik var o yüzden demişti. Bebiş daha rahme tutunmadığı için doktor doğal olarak polikistiğe bağlamıştı 🥲🙏 bu sebeple de verdiğim kan ve idrar testleri negatifti. Polikist hanımlar olarak çoğumuz geç döllenme yaşıyoruz bu yüzden gebeliğimizi de olması gerekenden geç öğrenebiliyoruz.
Merhaba hayırlı olsun gebelik yaa ben daha önce ki bşr gebeliğimde aynı 24 gün gecikmeyle öğrenmiştim düşük oldu ama yani geç öğrendim işte 1 sene geçti ve time adetim ilkez 10 gün gecikti 4 gün önce kan testim negatif çıktı ama umutla yine beklıyorm açaba bunu da geç mi öğrenirim. Diye çünkü diyorum neden adet olmadım halen sizin yaşadığınız la cok benzet inşallah hayırı bşr şekilde nasip olur

Merhaba kızlar sizi ümitlendirmek istemem ama adetim çok düzensiz 12 günüm geçti ve adet geçirmemden 4 gün sonra test yaptım artı Med marka biraz silik çıktı ve sonra kan verdim sonuç 0,29 çıktı yani negatif 8günüm geçti yine test yaptım oda negatif bugün 13gün geçti geçirmemden ve tekrar test yaptım çift çizgi çıktı ve kan verdim 90,03 çıktı çok yeni gebelik yani kızlar bende şaşırdım çünkü adet olacağım gün hamile kalmışım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah rabbim bize de nasip etsin umut oldunuz

Hayırlı olsun inşallah rabbim bize de nasip etsin umut oldunuz
İnşallah canım geç döllenme olan neden düşük oldu suan benimde geç döllenme doktor adet tarihine göre 9 haftalıksın dedi ama ben suan kendi hesabıma göre 6 haftalık oluyorum ve kesede bebek daha görünmedi

Gecen sene ilk gebeliğim iki sene sonra olmuştu pcosum nırmal herşey yolunda idi 3 hafta geriden di ama 7 haftalık ken benek kese herşey vardı sonraki kontrolde kalp atişi da vardı bşr sonraki kontrolde ultrason da kalp atişini dırdıgını öğrendik hiç farkedemedim. Kanamam fln hiç olmadı malesef kğrtaj vs yıprattı 1 sene oldı yeniden istedim inşallah sağlıklı olanı nasil eder şişede sağlıkla kucağınıza almayı

Gecen sene ilk gebeliğim iki sene sonra olmuştu pcosum nırmal herşey yolunda idi 3 hafta geriden di ama 7 haftalık ken benek kese herşey vardı sonraki kontrolde kalp atişi da vardı bşr sonraki kontrolde ultrason da kalp atişini dırdıgını öğrendik hiç farkedemedim. Kanamam fln hiç olmadı malesef kğrtaj vs yıprattı 1 sene oldı yeniden istedim inşallah sağlıklı olanı nasil eder şişede sağlıkla kucağınıza almayı
Geçmiş olsun canım benimde 3 hatfa geriden gidiyor adete göre 9 haftalık keseye göre 6 haftalık kese iyi ama daha bebek yok dedi 10 gün içinde görülür dedi

Merhabalar
Bende 1.5 yıllk evliyim 1 Yıldır çocuk istiyoruz.
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Benim 2 kistim 2 tane miyomum var 4,5 cm falanlar hamileyim kist gebeliğe engel değil düşük riski olabilir demişti çok şükür bişey olmadı hatta çoğu kişide olan yerleşme kanaması bile olmadı hiç. Sadece hamileliğin zor geçebilir ağrılı geçer dedi ama ağrım falan yok şuan ileriki aylarda ne olur bilmiyorum ve son kontrolde kistimin birisi yok denecek kadar küçülmüş ki kistlerim 3-4 senedir var hamile kaldıktan sonra birisi kendi kendine gitti nerdeyse. O yüzden olmaz diye düşünmeyin gebeliğe engel değil.

Back