Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme hamilelik belirtilerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec gördüm maalesef mesajinizi ama ayni benim yaşadıklarımı yasamissiniz. Kan sonucunuz ne oldu çok merak ettim
Malesef değerim artmadı senin artmış miydi 33.5 tü 2 gün sonra 35 olmus. İnternette araştırdığımda göre beta HCG yerleşmeden sonra 2 ye katlanirmis acaba hala yerleşme aşamasında mi

29 a düşmüş. Dış gebelik olmadığı kesinleşti mi bu değerle ? İnsAllah kimyasaldir

Sağ tarafimda batma hissi oluyo arada seninde varmiydi böyle bı durumun

Sağ tarafimda batma hissi oluyo arada seninde varmiydi böyle bı durumun
Yok bende hiç olmuyordu canim batma birgün baktım kana geldi hafif bir şekilde hemen hastaneye gittim test yaptılar 180 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam 120 ye falan düşmüştü kimyasal dediler sonra adet kanaması gibi geldi zaten birdaha da olcturmemistim

29 düşük bir değer sanmıyorum dış gebelik olabileceğini tabi rabbim bilir ama inşallah değildir dua edeceğim senin için boyle güzel bir gecede
Amin inşAllah çok sağolun ağlamaktan helak oldum bende sizin için dua edeceğim isminizi bile bilmesemde. Allah gönlünüzde her ne varsa en güzelini en hayırlısını versin inşAllah

Bende bu batmadan korkuyorum dış gebelikte oluyormus

Kızlar dün adetime 3 gün vardı hem gebelik hemde ovülasyon testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olmuşmudur acaba

Oncelikle hayirlisi olsuntahminen beklenene tarihinizden ne kadar once esinizle gorusmustunuz bndede pcos var

Merhaba canm bende bişe sorucaktim benim son adet tarihim 20 Aralık ocak ayında hiç adet olmadım 22ocajta kan verdim 0.100 çıktı sonra test yaptım negatif çıktı tarlusal içtim hala olmadım adet ne yapıcam bilmiyom göğüslerim sis ama agrimiyor yani dokununca ağrıyor oda çok şiddetli dgl belim düz yatınca resmen çok ağrıyor geri kalkamiyorim yani napicam acaba varmıdır bendede kadın doğuma gitmedim tarlusal veriri zaten diye ben içtim aama hala olmadim

Merhaba ben göremedim ama inşallah hamilesinizdir . Üzülmeyin bende 1 senedir istiyorum rabbim daha nasip etmedi inşallah bana ve size ve isteyen herkese nasip etsin duanizda benide unutmayın

29 düşük bir değer sanmıyorum dış gebelik olabileceğini tabi rabbim bilir ama inşallah değildir dua edeceğim senin için boyle güzel bir gecede
Değerlerim şu şekilde ilerliyor
29 ocak 33.5
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
5 Şubat 29.9
7 Şubat 29.0
9 Şubat 12.7
Sence dış gebelik ihtimali hala var mı ? Yoksa sıfırlanır mi ? Tekrar yükselir diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…