Geç döllenme hakkında yardım

Bana da öyle demişti aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 hafta sonra gitcem ya çok heyecanlı zaman geçmiyor
Hayırlı aksamlar hayırlı kandiller nasılsınız gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atısını ben bugün gittim duyduk şükür sizde durumlar nasıl

Hayırlı aksamlar hayırlı kandiller nasılsınız gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atısını ben bugün gittim duyduk şükür sizde durumlar nasıl
Çok tesekurler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de 29 ocak da gittim 7 haftalikdi gördük bebeği kalp atışı da duyduk şimdi haftaya pazartesi gitcem 9 haftalik oluyoruz inşallah siz nasılsınız kaç haftalik mış

Sağolun tesekkür ederim amin. 9+4 olmam gerekiyor adet tarihime göre ultrasonda 7+4 çıktı bebek doktor herşey yolunda dedi 1 ay sonra gel dedi. Erken gidiyorsunuz kontrole doktor mu istedi gelin diye

Sağolun tesekkür ederim amin. 9+4 olmam gerekiyor adet tarihime göre ultrasonda 7+4 çıktı bebek doktor herşey yolunda dedi 1 ay sonra gel dedi. Erken gidiyorsunuz kontrole doktor mu istedi gelin diye
Evet benim çünkü normalde 12 hafta olmam gerekiyor 8+1 suan o yüzden adet tarihinde düzenleme yapacaklarmış surekli çağırıyorlar birde ben riskli gebelikte gozlemdeyim de epilepsi hastasıyım aynı zaman da belki o yüzden daha sık kontrole çağırıyorlar

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin insaAllah. Bulantılarınız nasıl ben çok kötüyüm bu konuda su bile bulandırıyor midemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…