- 10 Temmuz 2019
- 132
- 31
- 98
- 26
Peki dr gidin bi kan testi verin ben 13 kasında adet oldum 4 ocak da öğrendim darısı sizeBugüne kadar kaçıncı testim , ama yine de çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki dr gidin bi kan testi verin ben 13 kasında adet oldum 4 ocak da öğrendim darısı sizeBugüne kadar kaçıncı testim , ama yine de çıkmadı
Yani üstüne mi gördünüz , bugün de test yaptım yine negatif. Yurtdışındayim malesef. Türkiye'deki gibi istediğiniz zaman kan aldiramiyorsunuz burda zorunlu olmadıkçaPeki dr gidin bi kan testi verin ben 13 kasında adet oldum 4 ocak da öğrendim darısı size
Hayırlı aksamlar hayırlı kandiller nasılsınız gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atısını ben bugün gittim duyduk şükür sizde durumlar nasılBana da öyle demişti aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 hafta sonra gitcem ya çok heyecanlı zaman geçmiyor
Çok tesekurler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de 29 ocak da gittim 7 haftalikdi gördük bebeği kalp atışı da duyduk şimdi haftaya pazartesi gitcem 9 haftalik oluyoruz inşallah siz nasılsınız kaç haftalik mışHayırlı aksamlar hayırlı kandiller nasılsınız gittiniz mi doktora duyabildiniz mi kalp atısını ben bugün gittim duyduk şükür sizde durumlar nasıl
Sağolun tesekkür ederim amin. 9+4 olmam gerekiyor adet tarihime göre ultrasonda 7+4 çıktı bebek doktor herşey yolunda dedi 1 ay sonra gel dedi. Erken gidiyorsunuz kontrole doktor mu istedi gelin diyeÇok tesekurler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de 29 ocak da gittim 7 haftalikdi gördük bebeği kalp atışı da duyduk şimdi haftaya pazartesi gitcem 9 haftalik oluyoruz inşallah siz nasılsınız kaç haftalik mış
Evet benim çünkü normalde 12 hafta olmam gerekiyor 8+1 suan o yüzden adet tarihinde düzenleme yapacaklarmış surekli çağırıyorlar birde ben riskli gebelikte gozlemdeyim de epilepsi hastasıyım aynı zaman da belki o yüzden daha sık kontrole çağırıyorlarSağolun tesekkür ederim amin. 9+4 olmam gerekiyor adet tarihime göre ultrasonda 7+4 çıktı bebek doktor herşey yolunda dedi 1 ay sonra gel dedi. Erken gidiyorsunuz kontrole doktor mu istedi gelin diye
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin insaAllah. Bulantılarınız nasıl ben çok kötüyüm bu konuda su bile bulandırıyor midemiEvet benim çünkü normalde 12 hafta olmam gerekiyor 8+1 suan o yüzden adet tarihinde düzenleme yapacaklarmış surekli çağırıyorlar birde ben riskli gebelikte gozlemdeyim de epilepsi hastasıyım aynı zaman da belki o yüzden daha sık kontrole çağırıyorlar
Tesekur ederim benim de bulantim çok oluyor göğüs hassasiyeti çokÇok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin insaAllah. Bulantılarınız nasıl ben çok kötüyüm bu konuda su bile bulandırıyor midemi
Aynen aynen göğüs hassasiyeti de var bir deTesekur ederim benim de bulantim çok oluyor göğüs hassasiyeti çok
AminnnnPeki dr gidin bi kan testi verin ben 13 kasında adet oldum 4 ocak da öğrendim darısı size