En son adet tarihim 24 Nisan'dı. 24 Mayıs'ta regl olmam gerekiyordu. Olmayınca birkaç gün bekleyip 27 Mayıs'ta idrar testi yaptım, 1 sene boyunca ilk defa silik çizgiyi gördüm ve çok sevindim.. Ama silik çizgi olması kafamı kurcalıyordu. Bu arada tüm hamilelik belirtilerini de gösteriyordum. 30 ve 31 Mayıs'ta da test yaptım ve yine silik çizgilerle karşılaşınca acaba test bozuk mu diye düşündüm. 1 Haziran'da kan verdim, sağlık ocağında, sonuçlar anca 2 Haziran sabahında çıktı.. Bu arada 1 Haziran öğle saatlerinde çok açık kahve olarak bir damla gelmişti, ben de herhalde geç yerleşme oldu ve bu yerleşme kanaması dedim.. İçten içe düşük olmaması için dua ediyordum ve her ne kadar çok mantıklı gelmese de bunun bir yerleşme kanaması olduğuna kendimi inandırdım.. Ne de olsa çok açık kahve ve 1 damla gelmişti.. Akşam saatlerinde ise kasık ağrısı ile birlikte kanama geldi.. Normal regl kanamasından daha farklı, daha yoğun. Herneyse akşam çok üzüldüm. Şu anda en hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum.. Kimyasalın bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim açıkçası..