- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Hayır, adetten sonra 10. Günde (22 nisanda) yaptığım Ovulasyon testim. Ondan sonra daha hiç pozitif olmadıBu fotoğraf ikinci kez ovulasyon sonucu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, adetten sonra 10. Günde (22 nisanda) yaptığım Ovulasyon testim. Ondan sonra daha hiç pozitif olmadıBu fotoğraf ikinci kez ovulasyon sonucu mu
Hamilelik testin varsa test yap. Bende ovulsayonda öğrendim bu şekilde hamile olduğumuKızlar merhaba
İlk resim adetin 19.günü pik sanarken;
2.resim adetin 28.günü
3.resim adetin 29.günü
4.resim adetin 30.günü
Geç yumurtlama di mi? Eğer gebelik oluşursa geç döllenme mi olur?
Yapmaya devam et bence. Şimdi ayı bitirmeden yorum yapmak saçma olur. Çünkü daha döngün bitmemiş yumurtlama tekrarı olabilir ya da olmayabilirHayır, adetten sonra 10. Günde (22 nisanda) yaptığım Ovulasyon testim. Ondan sonra daha hiç pozitif olmadı
Regl oldumYapmaya devam et bence. Şimdi ayı bitirmeden yorum yapmak saçma olur. Çünkü daha döngün bitmemiş yumurtlama tekrarı olabilir ya da olmayabilir
İşte merak ettiğim tam olarak buydu, yani yumurta yerleşme sırasında standart bir süreye mi sahip yoksa kısa yada uzun sürebiliyor mu?Geç döllenme dediğimiz şey çatlamış ve gebelik oluşmuş yumurtanın rahme geç tutunmasıdır, çünkü yumurta sadece 24 saat canlı kalabilir sperm gibi değil, geç tutunduğu için rahme yerleşmesi geç olduğu için de hormonal belirti vermiyor, ne kan da ne idrar da çıkmıyor sanılanın aksine yumurtamın geç çatlaması olayı bambaşka bir olgu, 14. Gün değil de 24. Gün yumurtlama olabilir ama bu döllenmeyi değil çatlama gününü pik gününü etkiler döllenme ortala 7-10 gün içinde tamamlanır çünkü,
Pik olan testten 14 gün sonra test yaparsan net sonucu alırsın canımKızlar merhaba
İlk resim adetin 19.günü pik sanarken;
2.resim adetin 28.günü
3.resim adetin 29.günü
4.resim adetin 30.günü
Geç yumurtlama di mi? Eğer gebelik oluşursa geç döllenme mi olur?
Normalde 24 saat içinde sperm yumurtayı döller ama rahme yerleşmesi yumurtanın kalitesine göre değişiyor işte değişkenlik orda başlıyor tembel bir yumurtanız varsa bu süre uzuyor :) normalinde her kadın da bu süre 7-10 gün arası siz diyelimki adetin 14 günü birleşme yaşadınız ve o gün yumurta spermi dölledi yaklaşık adetin 30. Günü süz adet olmayı beklerken hamile kalıyorsunuz, ama eğer yumurta adetün 14. Günü değil de 20. Günü çatlarsa o zaman sizin sperm hücreniz yumurtayı 20. Günde döller yani geç yumurtalama farklı geç döllenme farklı şey, yumurta geç çatladıysa otomatik geç döller,İşte merak ettiğim tam olarak buydu, yani yumurta yerleşme sırasında standart bir süreye mi sahip yoksa kısa yada uzun sürebiliyor mu?
Teşekkür ederim cevabınız için ☺
Hangı test yaptırdınız kan verdınız mı?Hadi hanımlar engin bilgilerinize ihtiyacım var![]()
Çok güzel bir aydınlanma yaşadım, çok teşekkür ederimNormalde 24 saat içinde sperm yumurtayı döller ama rahme yerleşmesi yumurtanın kalitesine göre değişiyor işte değişkenlik orda başlıyor tembel bir yumurtanız varsa bu süre uzuyor :) normalinde her kadın da bu süre 7-10 gün arası siz diyelimki adetin 14 günü birleşme yaşadınız ve o gün yumurta spermi dölledi yaklaşık adetin 30. Günü süz adet olmayı beklerken hamile kalıyorsunuz, ama eğer yumurta adetün 14. Günü değil de 20. Günü çatlarsa o zaman sizin sperm hücreniz yumurtayı 20. Günde döller yani geç yumurtalama farklı geç döllenme farklı şey, yumurta geç çatladıysa otomatik geç döller,
Rica ederim artık o kadar çok araştırma yaptım ki konuyu hatmettimÇok güzel bir aydınlanma yaşadım, çok teşekkür ederim ☺♥
19 gün boyunca neler yaşadınız acaba genelde gecikmeleriniz oluyormuyduAdete 1 hafta kala tek iliskiden hamile kalmiş gecikmenin 19.gununde idrarda pozitifi görmüştüm.
Merhaba geç döllenme yaşamışsınız, beta-hcg değerleriniz nasıldı acaba? Kaç gün gecikmede kaç beta-hcg çıktı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirimBen de geç yumurtlama oldu. 19. Gün çatladı ve 30. Gün idrarda öğrendim. Ben de 5 gün geriden geliyorum. Normalde 10. Hafta olmam gerekirken 9. Haftadayım şimdi. Geç yumurtlama olayı yani
Ben yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim. 102 çık çıkmıştı ilk. Benim adetim düzensizdi ondan gecikmeden anlamazdımMerhaba geç döllenme yaşamışsınız, beta-hcg değerleriniz nasıldı acaba? Kaç gün gecikmede kaç beta-hcg çıktı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim![]()
Peki adet olunuyormu geç döllenmedeGeç döllenme dediğimiz şey çatlamış ve gebelik oluşmuş yumurtanın rahme geç tutunmasıdır, çünkü yumurta sadece 24 saat canlı kalabilir sperm gibi değil, geç tutunduğu için rahme yerleşmesi geç olduğu için de hormonal belirti vermiyor, ne kan da ne idrar da çıkmıyor sanılanın aksine yumurtamın geç çatlaması olayı bambaşka bir olgu, 14. Gün değil de 24. Gün yumurtlama olabilir ama bu döllenmeyi değil çatlama gününü pik gününü etkiler döllenme ortala 7-10 gün içinde tamamlanır çünkü,
Güzel bir açıklama olmuş, ben de tam bu konuyu arıyordum.. Ben de yerleşme adet tarihimden tam bir hafta sonra oldu.. Yumurtlama tarihimi takip ettiğim için biliyorum, geç yumurtlamadım. Ama işte şimdi kafamı kurcalayan neden geç yerleşme olduğu.. Geç yerleşmenin sebepleri neler olabilir sizce?Geç döllenme dediğimiz şey çatlamış ve gebelik oluşmuş yumurtanın rahme geç tutunmasıdır, çünkü yumurta sadece 24 saat canlı kalabilir sperm gibi değil, geç tutunduğu için rahme yerleşmesi geç olduğu için de hormonal belirti vermiyor, ne kan da ne idrar da çıkmıyor sanılanın aksine yumurtamın geç çatlaması olayı bambaşka bir olgu, 14. Gün değil de 24. Gün yumurtlama olabilir ama bu döllenmeyi değil çatlama gününü pik gününü etkiler döllenme ortala 7-10 gün içinde tamamlanır çünkü,
Evet oluyor canım yumurta her zaman gebelik oluşturmuyor , çatlamıyor mesela şartlar uymadığı için de gebelik olmuyor, hamile Kalınmadığından kalınlaşan rahim duvarı ileride bebeğin plasentasını oluşturmayacağı için adetle sökülür ve vücuttan atılır canım,Peki adet olunuyormu geç döllenmede
Geç yerleşme dediğiniz ne kadar geç mesela yumurtanın döllenmesi ortalama 10 gün sürüyor bazen uzayabiliyor bu süre işte, sizin en son adet tarihiniz yumurtlama tarihiniz ve gebelik yerleşme tarihiniz medir biliyor musunuz,Güzel bir açıklama olmuş, ben de tam bu konuyu arıyordum.. Ben de yerleşme adet tarihimden tam bir hafta sonra oldu.. Yumurtlama tarihimi takip ettiğim için biliyorum, geç yumurtlamadım. Ama işte şimdi kafamı kurcalayan neden geç yerleşme olduğu.. Geç yerleşmenin sebepleri neler olabilir sizce?