- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Yumurta 24 saat yaşar, eger gec yumurtlama olursa geç döllenme oluyor o zaman testlerde geç çıkıyor gebelik haftasi da olmasi gerekenden kucuk çıkıyor ilk baştaHanımlar sizce geç döllenme nedir?
Geç yumurtlamaya bağlı geç oluşan gebelik mi?
Yoksa yumurta döllenme aşamasının normalinden daha mı geç olması?
yumurtlama tarihimden tam 14 gün geçti adet olmadım, belirti yok, testler negatif..
Ben beynimi yakmış durumdayım
Ben yumurtlamayı yakaladım, çatladığı gün dahil bugün 14. Gün yani gebe olsaydım çıkar dı öyle değil mi?Yumurta 24 saat yaşar, eger gec yumurtlama olursa geç döllenme oluyor o zaman testlerde geç çıkıyor gebelik haftasi da olmasi gerekenden kucuk çıkıyor ilk başta
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahBende pcos var bundan genelde yumurtlamada sorun yaşanıyordu ama şuan 9 haftalık hamileyim regl tarihime göre 11 hafta olması gerek ama geç döllenme olmuş bana kalırsa geç yumurtlama dan oldu çünkü bizim yumurtlama zamanı da ilişkimiz oldu ama o zaman tutmayıp 2 hafta sonra tutmuş ben sanmıyorum yumurtanın 2 hafta döllenmeden duracağını yani bence yumurtlama geç yaşandı o zamanda denk geldi döllenme oldu diye düşünüyorum
İnşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsinHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Normalde çıkması lazım canımBen yumurtlamayı yakaladım, çatladığı gün dahil bugün 14. Gün yani gebe olsaydım çıkar dı öyle değil mi?
Oğlumda bende adet gecikmesinden tam 2 sonra öğrendim, kanda çok düşük bi değerle ama o zaman yumurtlama test falan bilmediğim için muhtemelen geç yumurtlamıştım.Adete 1 hafta kala tek iliskiden hamile kalmiş gecikmenin 19.gununde idrarda pozitifi görmüştüm.
Oğlumda bende adet gecikmesinden tam 2 sonra öğrendim, kanda çok düşük bi değerle ama o zaman yumurtlama test falan bilmediğim için muhtemelen geç yumurtlamıştım.
Ovulasyon testinde bi yanlışlık olma ihtimali düşüktür herhalde değil mi?
22 nisanda ki testim
Eki Görüntüle 2631030
Pardon 2 hafta sonra2 gun sonra mi eksik yazmissiniz
Ben de geç yumurtlama oldu. 19. Gün çatladı ve 30. Gün idrarda öğrendim. Ben de 5 gün geriden geliyorum. Normalde 10. Hafta olmam gerekirken 9. Haftadayım şimdi. Geç yumurtlama olayı yani22 nisanda yapmıştım
İkinci kez yumurtlama olduğunu sanmıyorum, ara ara Ovulasyon testi yaptım çünkü yumurtlamadan sonraSanmiyorum yanlışlık olacağını eğer 2 ovülasyon olmadıysa bu ay testte çıkmadı gerekirdi bugün. Yok eğer 2inci kez yumurtlama olduysa ve o tuttuysa o başka
Anladım, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşaallahBen de geç yumurtlama oldu. 19. Gün çatladı ve 30. Gün idrarda öğrendim. Ben de 5 gün geriden geliyorum. Normalde 10. Hafta olmam gerekirken 9. Haftadayım şimdi. Geç yumurtlama olayı yani
Bu fotoğraf ikinci kez ovulasyon sonucu muAnladım, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Ben erken bile yumurtladım sayılır bu ay ve dediğim gibi ilk defa Ovulasyondan sonra 14. Günü görüyorum. Geçen ay hariç hep 11. Gün de oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?