Teşekkür ederimHakkinizda hayirlisi olsun inşallah
Merhaba boş gebelikte sağlıklı artmıyo demi bhcg2 günde 1 iki kat artması sağlıklı deniliyor siz sürekli öbür geçtiğimiz Salı demişsiniz. Tarihlerle yada şu kadar gün sonra şu kadar artış oldu derseniz daha sağlıklı dönüşler alırsınız. Umarım herşey sağlıkla ilerler :)
27 kasımda beta 27 idi.2 günde 1 iki kat artması sağlıklı deniliyor siz sürekli öbür geçtiğimiz Salı demişsiniz. Tarihlerle yada şu kadar gün sonra şu kadar artış oldu derseniz daha sağlıklı dönüşler alırsınız. Umarım herşey sağlıkla ilerler :)
Merhaba boş gebelikte sağlıklı artmıyo demi bhcg
Benim 29zu 3.9
1 aralık 26
Yarn vercemevet
sağlıksız gebelikte 2 kat artış görülmüyor. Kimyasal gebelik yani. Ama senin çoğul gebelik olma ihtimalin var mı kuzum acaba :)Merhaba boş gebelikte sağlıklı artmıyo demi bhcg
Benim 29zu 3.9
1 aralık 26
Yarn vercem bidaha
ilk gün hariç 2 kat artış olmuş kan vermeye devam edin inşallah çok güzel olur herşey :)27 kasımda beta 27 idi.
28 kasımda doktor kontrolüne gittim 40 çıktı
30 kasımda 95 çıktı
Yaaa beni arkadaş ruyasında ikiz bebeğe hamole görmüş ailemozde ikiz var bilmiyoruki heycanlandm bak ahhaha yarın kan verdikten somra sonuci yazcam sizeesağlıksız gebelikte 2 kat artış görülmüyor. Kimyasal gebelik yani. Ama senin çoğul gebelik olma ihtimalin var mı kuzum acaba :)
hadi inşallah Mevlam gönlüne göre sağlıkla versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Allahım benle birlikte her isteyene nasip etsin inşallah :)Yaaa beni arkadaş ruyasında ikiz bebeğe hamole görmüş ailemozde ikiz var bilmiyoruki heycanlandm bak ahhaha yarın kan verdikten somra sonuci yazcam sizee
Amin amin seninde güzel haberlerini alalım Allahım tez zamanda sevindirsinnhadi inşallah Mevlam gönlüne göre sağlıkla versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Allahım benle birlikte her isteyene nasip etsin inşallah :)
Merhaba canm 26 ydı bu gün 72 olmuş haber ederim demiştm yahadi inşallah Mevlam gönlüne göre sağlıkla versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Allahım benle birlikte her isteyene nasip etsin inşallah :)
Gene 2 kattan fazla artmış maşallah barekallah :)Merhaba canm 26 ydı bu gün 72 olmuş haber ederim demiştm ya
Ama doktor icin az daha sonuc 5 den yukaeı pztf diyo ama 5000 lerde hamilesin duye biliriz diyooGene 2 kattan fazla artmış maşallah barekallah :)
hayırlısı,sağlıkla inşallah :)Ama doktor icin az daha sonuc 5 den yukaeı pztf diyo ama 5000 lerde hamilesin duye biliriz diyoogerçi aile hekimi bu belki ondan net bişe dmeiyo çarşamba kadın doğuma gidicem
DARISI SİZE İNŞALLAH
Sizin geç döllenme mi oldu. Beta düşük çıkmış sizin deMerhaba canm 26 ydı bu gün 72 olmuş haber ederim demiştm ya
Evet yumurtlamam 20 si çatlama 21 ri aslnda düşük değil gev döllenme olduğumicinSizin geç döllenme mi oldu. Beta düşük çıkmış sizin de
Arkadaşlar lutfen burdan boş gebelik, kimyasal diye okuyarak kendinizi korkutmayin. Onlari okuduysaniz 2 kat artimin sağlikli olduğunu da okumuşsunuzdhr. Sizinki de normal artiyor. Neden hemen boş kimyasal diye dusunuyorsynuz? Yapmayin kendinize bunu ya. Burda daha bir kez kan verenlerin acaba kimyasal mi yaşiyorum diye sorduklarini goruyorum. Artmiş işte. Gerisi Allahin bileceyi şey. Hayirli olsun hamileliyiniz. Fazla araşdirma yapmayin. Doktorunuz ne gerekiyorsa soyleyecekdir.Hanımlar selamlar eşim varikosel ameliyatı oldu iki yıldır gebelik bekliyoruz. Sonunda oldu son adet tarihim 21 ekim di hamileliğimi idrar testi sonucunda öğrendim. Öğrendiğimde 26 kasım dı hemen kan testi yaptırdık fakat beta çok düşük çıktı 27
Sabah hemen doktora gittik doktor geç döllenme olabileceğini söyledi tekrar beta istedi ve beta 40 çıktı Geçtiğimiz salı tekrar beta ya bakıldı 95 çıktı. Doktor henüz birşey söylemek için erken dedi. Boş gebelik olabilir mi varikosel sperm kalitesizliği vardı eşimde bu durumu yaşayan var mı. Boş gebelik belirtileri neler
Haklısınız fakat konuyu açarken farkettiyseniz cümleyeeşimin varikosel olduğunu ve iki yıldır bu gebeliği beklediğimi söylüyorum. Şöyle bir gerçek var kalitesiz sperm döllenirse boş gebelik olur. Bizimde spermlerimizde kalite ve sayı problemi vardı. Buna hitaben sordum. Normal bir şekilde istediğim gibi hamile kalıp da burada bu konuyu açmadım.Arkadaşlar lutfen burdan boş gebelik, kimyasal diye okuyarak kendinizi korkutmayin. Onlari okuduysaniz 2 kat artimin sağlikli olduğunu da okumuşsunuzdhr. Sizinki de normal artiyor. Neden hemen boş kimyasal diye dusunuyorsynuz? Yapmayin kendinize bunu ya. Burda daha bir kez kan verenlerin acaba kimyasal mi yaşiyorum diye sorduklarini goruyorum. Artmiş işte. Gerisi Allahin bileceyi şey. Hayirli olsun hamileliyiniz. Fazla araşdirma yapmayin. Doktorunuz ne gerekiyorsa soyleyecekdir.
Haklisiniz ama işte onu diyorum sadece bir degerle kötü şeyler dusunmeyin. Hele bir kaç kez tekrarlayin. Sizin için soyluyorum hamilelik sureci başli başina stres. Şimdiden kendinizi yipratmayinHaklısınız fakat konuyu açarken farkettiyseniz cümleyeeşimin varikosel olduğunu ve iki yıldır bu gebeliği beklediğimi söylüyorum. Şöyle bir gerçek var kalitesiz sperm döllenirse boş gebelik olur. Bizimde spermlerimizde kalite ve sayı problemi vardı. Buna hitaben sordum. Normal bir şekilde istediğim gibi hamile kalıp da burada bu konuyu açmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?