- 3 Ocak 2021
- 3.347
- 1.031
- 83
- 35
Canım benim öncelikle hayırlı olsun HCG yükselişin güzel ben daha önce boş gebelik geçirdim boş gebeliktede HCG değeri çok güzel artıyor zaten hatta 12 binleri bulmustu benim keseyi gördük doktor 6 haftalık dedi aradan iki hafta geçti kalk atışını duymaya gittik doktor kese olduğu gibi duruyor hiç buyumemis dedi bebekte içinde yoktu benim kese durmuştu hiç buyumemis bazense kese buyur ama bebek gorunmezse boş gebelik denir kimyasalda değer çıkıyor sonra yavaş artıp yada güzel artıp tekrar düşüşe geçiyor değer ona da kimyasal diyolar yani senin boş gebelik olup olmadigi şuan belli olmazki değer takibi yapacaksın kese görünene kadar sonrasında belli olur inşallah sağlıklıdır canım Allah gönlüne göre versinHaklısınız fakat konuyu açarken farkettiyseniz cümleyeeşimin varikosel olduğunu ve iki yıldır bu gebeliği beklediğimi söylüyorum. Şöyle bir gerçek var kalitesiz sperm döllenirse boş gebelik olur. Bizimde spermlerimizde kalite ve sayı problemi vardı. Buna hitaben sordum. Normal bir şekilde istediğim gibi hamile kalıp da burada bu konuyu açmadım.