Bu soruları senin sorman değil sorana cevaplaman gerekmiyor mu ferhansım beMerhaba partnerimde geç boşalma sorunu var.bana güzel geliyor ama kendisi çok yoruluyor.bazen 2 saat geçmiş oluyor.bu sorunu yaşayan hanımlar varsa önerebileceğiniz birşey var mı acaba?
Valla bunu bilmiyorum.Bu soruları senin sorman değil sorana cevaplaman gerekmiyor mu ferhansım be
İki saat boyunca sürtmeye kuku aşınmıyor mu özel değilse??bazen 2 saat geçmiş oluyor.
7 saati okudu bu gözler.İki saat boyunca sürtmeye kuku aşınmıyor mu özel değilse??
Yok aşınmıyor da o çok yoruluyor.İki saat boyunca sürtmeye kuku aşınmıyor mu özel değilse??
Sönmüyor da bırakmak zorunda kalıyor beni düşündüğü için.Boşalmadan sönüyor mu
Ee kendi ne yapıyor fizyolojik bir sıkıntı var demek ki ya da yeterince uyarılmıyor ilaç kullanıyor da olabilir bana sağlıklı gelmedi benim eşimle de 2 saat sevişiriz bıraksak ama 2. 3. İle tekte olmadı ki adam sonunda boşalmıyo diyorsun.Bir erkeğin 2 saat aralıksız ereksiyon yaşaması, tıbbi açıdan olağan dışı bir durumdur. Normalde, erkeklerin ereksiyonları belirli bir süreyle sınırlıdır ve genellikle birkaç dakika ile 30 dakika arasında sürer. Ancak bazı özel durumlar, psikolojik ya da fizyolojik faktörlere bağlı olarak süre biraz daha uzun olabilir.Sönmüyor da bırakmak zorunda kalıyor beni düşündüğü için.
Nasıl aşınmıyor çeşme mi bu sürtünme kuvveti var sonuçta penis etrafını sarıyor ya pipisi küçük ya da doğum vs yaptınız kaslar gevşek ya da kayganlaştırıcı takviye ediyorsun. İmkansız geldiYok aşınmıyor da o çok yoruluyor.
Sulanma devam ediyorsa aşınma olmuyor ama erkeğin seni olayda tutabilmesi gerekiyor.Nasıl aşınmıyor çeşme mi bu sürtünme kuvveti var sonuçta penis etrafını sarıyor ya pipisi küçük ya da doğum vs yaptınız kaslar gevşek ya da kayganlaştırıcı takviye ediyorsun. İmkansız geldi
Ben de böyle düşünüyorum.Zevk alıyor musunuz? Zevk alamadığınızı hissettiği için boşalamıyor olabilir. Eşimle çok uzun süre sevişiriz benim eşim de biraz geç boşalır ama yorulduğumuzu bittikten sonra hissederiz o anki zevkle hissetmeyiz belki de sebep sizin yeterince uyarılmamanız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?